Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiutka380 napisał(a):
Obiekt wzdychań wszystkich suczek:diabloti:
Atos bo się o ciebie pobiją! A my to z zachwytu mdlejemy przed monitorem, nie?:evil_lol:

ja myślę że to na odwrót - on wzdycha a suczki to tak nie tego jakoś :evil_lol:
nie znają się i tyle:eviltong:

Posted

e tam wolą pięknusi ale gdyby Atos wszedł w tłum ich kochaneczków to by wszystkim samcom kopary opadły.
Atos jesteś cool. powtarzaj sobie że tylko ty jesteś super gość i będzie ok.

Posted

No przecież Atos już wybrał taką brzydulę (Ola tak napisała, że brzydula) i łaził do niej przez dziurę którą zrobił w płocie. :evil_lol: A Olenka miała za swoje od sąsiadki za te jego amory.

Posted

KrystynaS napisał(a):
No przecież Atos już wybrał taką brzydulę (Ola tak napisała, że brzydula) i łaził do niej przez dziurę którą zrobił w płocie. :evil_lol: A Olenka miała za swoje od sąsiadki za te jego amory.

no on łaził i łaził ale chyba nic nie wyłaził :evil_lol: ale brzydka jak mało który piesek to i się cieszę że nie zostałam babcią:evil_lol:
sąsiadka nadal zła :eviltong::diabloti:

Posted

Och! Teraz doczytałam. Maska za mała? Możesz sama ją powiększyć, doklejając kawałek plastiku..... Opisz, Olu, dlaczego wg Ciebie maska jest za mała. Nie obejmuje pyszczka?

Olu, nie chcę Cię przerażać. Absolutnie, ale - jak się pewnie domyślasz - te leki, które Ci wysłałam WSZYSTKIE JEDNOCZEŚNIE przyjmował mój Malutki. Wyobrażasz sobie, co to było?

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Och! Teraz doczytałam. Maska za mała? Możesz sama ją powiększyć, doklejając kawałek plastiku..... Opisz, Olu, dlaczego wg Ciebie maska jest za mała. Nie obejmuje pyszczka?

Olu, nie chcę Cię przerażać. Absolutnie, ale - jak się pewnie domyślasz - te leki, które Ci wysłałam WSZYSTKIE JEDNOCZEŚNIE przyjmował mój Malutki. Wyobrażasz sobie, co to było?

bo tą maskę nałożę na nos a pyszczek jest zupełnie bez maski nie mieści sie
o losie tyle leków :eek2:

Posted

Olu, zrób kołnierz ochronny tak, żeby obejmował również pysk. Chodzi o to, żeby pies z maską na nosie nie pobierał powietrza prze otwarty pyszczek. Możesz to zrobić z kołnierza pooperacyjnego dla psów albo kawałka sztywnego plastiku. Coś na pewno wymyślisz. Malutki był malutki:-(:-(. Rozumiem, że jego maseczka nie pasuje na Atoska. Ale maska to najmniejszy problem. Dasz radę.

Posted

Wesołego zająca co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana co beczy od rana.
Radości bez liku, pisanek w koszyku
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania

Najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkiej Nocy
dla wszystkich Przyjaciół Atoska

Posted

dziękujemy Krysiu bardzo, my życzymy Wam wszystkim przede wszystkim zdrowia i wielu przyjaciół, dużo uśmiechu i radości :loveu::loveu::loveu::loveu:

jest tak żle że już mi się nawet pisać nie chce :-(

Iza Atos ma brać wiewy te na rozszerzenie oskrzeli ale przecież on na to bierze tabletki a oni chcą żebym jedno i drugie dawała
wszystkie leki te wziewy ma brać a tabletki te same dostaje od dawna

Posted

Trzymam kciuki. Niby pogoda nienajgorsza, ale i mojemu Kazikowi się pogorszyło. Widzę, że pogarsza im się w tym samym czasie. Jedyny wspólny czynnik to pogoda. Może więc niedługo Atosowi się polepszy. Mocno trzymam kciuki.

Posted

olenka_f napisał(a):
Atos kaszle na dworzu w domu w dzień i w nocy - dużo dużo za dużo leki podaje
I pomimo podawania leków tak strasznie kaszle??? Co u diabła z tym Atosem???

Posted

Eruane napisał(a):
Trzymam kciuki. Niby pogoda nienajgorsza, ale i mojemu Kazikowi się pogorszyło. Widzę, że pogarsza im się w tym samym czasie. Jedyny wspólny czynnik to pogoda. Może więc niedługo Atosowi się polepszy. Mocno trzymam kciuki.

Kaziu też dostaje sterydy takie jak Atosek?
ja miałam podawać encorton tydzień a potem nie tylko te wziewy a może mam mu podać ale mu nerki rozwali no co mam robić

Posted

Czy to możliwe, że po lekach jest gorzej? ...nie wiem. Wiem ,że kiedyś miałam taki problem z lekami na wątrobę u mojej suczki. Wydawało mi sie, że po niej czuje się gorzej. Mówiono mi, że to niemożliwe. Zaryzykowałam odstawienie na własną rękę i ...problemy minęły. Weci nie wiedzą, dlaczego jej organizm źle reagował na leki, które miały właśnie leczyć wątrobę, a nie ją wykańczać. Nie mówię, że u Atosa jest tak samo, ale... sama nie wiem. Wiem, że na jeden z leków na alergię reaguję źle i mam większe dusznośći oraz dolegliwości bólowe. Więc sądzę, że wszystko jest możliwe. :roll: