Jump to content
Dogomania

Przyczołgał się po pomoc...teraz choruje... Atos za TM ... [']

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KrystynaS']Witajcie, dobry wieczór fanom Atoska!!!!
Brak wiadomości to chyba dobra wiadomość. :lol:[/quote]
Też mam taką nadzieję :)

Posted

[quote name='KrystynaS']Witajcie, dobry wieczór fanom Atoska!!!!
Brak wiadomości to chyba dobra wiadomość. :lol:[/quote]
Niestety, myślę, że raczej Olenka ciągle chora. Była w schronie chyba za wcześnie i doprawiła się...:shake:

Posted

u nas wszystko dobrze, jemy leki w pasztetowej i wymyślamy sposoby jak to wypluć żeby nie zauważyła :mad:
kaszelku mamy mało a że mamy to już tak będzie i się nie zmieni , pyska drze szalenie głośno jak go nie chcę zabierać na długi spacer bo nie wolno ale nasz Atosek nie rozumie tego i jest bunt
jak tylko usłyszy mój telefon który sobie nastawiam na budzenie zrywa sie biegiem z posłanka i odstawia taniec tupaniec, nie ma szans już nie zaśpię do roboty :evil_lol:

Posted

Witajcie kochani!!!!
Oleńka i oby zawsze były takie wiadomości od Was. :multi: :multi: Pasztetowa to w wielu przypadkach niezastąpiony wynalazek, no tylko obawiam się, że nasz pomysłowy Atosek poradzi sobie w tej kwestii i to tylko sprawa czasu. No ale wtedy będziemy wymyślać inny sposób podawania leków.
[quote] .... kaszelku mamy mało...[/quote] [IMG]http://www.topsmileys.net/smilies/happy0158.gif[/IMG] Świetnie i oby tak było jak najdłużej.
Oleńka a Ty uważaj na siebie, więcej myśl o sobie i nie choruj nas, proszę. :lol:

Posted

[quote name='olenka_f']witamy jesteśmy raczej w dobrej formie i chcemy w takiej pozostać
mamy dobrze dobrane leki i to jest fajne bo sobie śpimy całą noc :lol: [/quote] Nareszcie Oleńka :multi: :multi: może wreszcie lekarz utrafił w stosowne leki, na które Atosek dobrze reaguje. Oby już ten kaszel nie powracał (najwyżej sporadycznie bo mówiłaś, że całkiem nie da się go wyeliminować). No i śpicie nareszcie spokojnie. :multi:. Świetnie.

Od soboty nie miałam Dogo- czasem to mnie tak wkurza, że mam ochotę...:comp26:

Posted

[quote name='maggiejan']A propos dogo: ja tu jestem dopiero od 2 miesięcy, czy były wcześniej takie kłopoty, żeby zupełnie siadło? Czy to coś nowego?[/quote]
Kłopoty z dogo to nic nowego, niestety. Co jakiś czas serwer albo chodzi bardzo wolno, albo w ogóle pada.

Pozdrowienia dla Atosa :)

Posted

[quote name='olenka_f']u nas bez zmian , tylko Szyszunia nam ucieka :-(
jak się coś stanie jeszcze z Dziadkiem to se w łeb palnę[/quote]

Przykro... Olenko niestety czasem nie przeskoczysz...

Natomiast cieszy nieco lepsza forma Atoska !!!!! Oby tak było dalej !!!!

[B]Prosimy nadal o wsparcie finansowe dla dzielnie walczącego o poprawę zdrowia Atoska !!!![/B]
Wpłaty nawet najmniejszych kwot na konto podane w pierwszym poście !!!
Liczy się dla Atoska każda złotówka !!!!
[B]I Wpłacającym oczywiście Atosek bardzo dziękuje !!!!![/B]

Posted

jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:oops::oops::oops::oops::oops::oops:
przecież nie podziękowałam za wpłaty a były :oops::oops::oops::oops: , to przez te kłopoty z Szyszką w sumie o niczym innym nie myślę
wybaczcie mi, ale ja zawsze za wszystko jestem bardzo wdzięczna i bardzo bardzo dziekuje

Posted

mam takie wpłaty:
Elżbieta Gołębiowska 100zł 28.01
Zmysł i Przyjaciel Koni 90zł 28.01
Gem na leczenie Atoska 50zł 30.01
Zmysł 20zł 01.02
Krysia 50zł 04.02
maggiejan bazarek dla Atoska 50zł 8.02

wypisałam wszystko co było wpisane i daty

bardzo bardzo dziękujemy Kochani

z Atoskiem źle i to bardzo źle

zwiewa z domu i nawet wiem jaka mu się spodobała - brzydula i już , zrobił podkop albo ktoś mu w tym pomógł jest paru takich i nawiał na giganta , akcja poszukiwawcza trwała krótko bo babeczka mieszka nie tak daleko i ten kulawiec bez zębny i płucny wracał sobie z podniesionym ogonkiem w dodatku rozmerdantm :mad:

idziemy na kontrol w piątek ale nic się nie dzieje więc nie ma obaw ale kontrole muszą być no i leki nam potrzebne bo się kończą - ale jest ok na prawde :lol:

Posted

No, ładnie...w jego wieku...:shake:
W starym piecu diabeł pali, jak się okazuje (po raz kolejny)...
Z drugiej strony - w jakiej dobrej formie nasz staruszek :razz:, a jakie na pannie zrobił wrażenie...? Chyba dobre, skoro ogonek rozmerdany...:cool3:

Posted

Witajcie!!!!

Gdy przeczytałam to [quote]z Atoskiem źle i to bardzo źle[/quote] to tak :eek2: :eek2: ,a gdy przeczytałam to [quote]zwiewa z domu i nawet wiem jaka mu się spodobała - brzydula i już[/quote] to tak :megagrin: :megagrin:
No Oleńka stopniujesz napięcie niczym Hitchcock :evil_lol: :evil_lol:
W starym piecu diabeł pali i coś w tym jest. Wiesz maggiejan przyszła mi w tej chwili do głowy myśl nieuczesana Leca "starość nie młodość musi się wyszumieć, bo aby szumieć trzeba mieć i umieć". Nie wiem w jakim stopniu ma to zastosowanie do Atoska - takie skojarzenie :evil_lol:

W sprawie tego podkopu to wiesz Oleńka masz pomysłowego pieska, pamiętam jak pisałaś, że Atosek "wynalazł" sobie sedes - własną miskę z wodą. No cóż ktoś musiał to w końcu wymyślić, no to czemu nie Atosek. :evil_lol: :evil_lol: No to co to dla niego taki podkop. Podkopał się, poszedł, wrócił. Rozmerdany mówisz. :evil_lol: :evil_lol:

Oleńka jest tak :happy1: i tak trzymać.