KrystynaS Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witajcie, dobry wieczór fanom Atoska!!!! Brak wiadomości to chyba dobra wiadomość. :lol: Quote
Gem Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='KrystynaS']Witajcie, dobry wieczór fanom Atoska!!!! Brak wiadomości to chyba dobra wiadomość. :lol:[/quote] Też mam taką nadzieję :) Quote
maggiejan Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='KrystynaS']Witajcie, dobry wieczór fanom Atoska!!!! Brak wiadomości to chyba dobra wiadomość. :lol:[/quote] Niestety, myślę, że raczej Olenka ciągle chora. Była w schronie chyba za wcześnie i doprawiła się...:shake: Quote
Zmysł Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kończy się mój bazarek. Wrzućcie na pw numer konta, które mam wskazywać szczęśliwcom. Quote
olenka_f Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 u nas wszystko dobrze, jemy leki w pasztetowej i wymyślamy sposoby jak to wypluć żeby nie zauważyła :mad: kaszelku mamy mało a że mamy to już tak będzie i się nie zmieni , pyska drze szalenie głośno jak go nie chcę zabierać na długi spacer bo nie wolno ale nasz Atosek nie rozumie tego i jest bunt jak tylko usłyszy mój telefon który sobie nastawiam na budzenie zrywa sie biegiem z posłanka i odstawia taniec tupaniec, nie ma szans już nie zaśpię do roboty :evil_lol: Quote
KrystynaS Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witajcie kochani!!!! Oleńka i oby zawsze były takie wiadomości od Was. :multi: :multi: Pasztetowa to w wielu przypadkach niezastąpiony wynalazek, no tylko obawiam się, że nasz pomysłowy Atosek poradzi sobie w tej kwestii i to tylko sprawa czasu. No ale wtedy będziemy wymyślać inny sposób podawania leków. [quote] .... kaszelku mamy mało...[/quote] [IMG]http://www.topsmileys.net/smilies/happy0158.gif[/IMG] Świetnie i oby tak było jak najdłużej. Oleńka a Ty uważaj na siebie, więcej myśl o sobie i nie choruj nas, proszę. :lol: Quote
olenka_f Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 witamy jesteśmy raczej w dobrej formie i chcemy w takiej pozostać mamy dobrze dobrane leki i to jest fajne bo sobie śpimy całą noc :lol: Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Widzę, że Atosek zmądrzał i postanowił czuć się lepiej...;). Dobra decyzja, piesku. Nie można Olenki tak straszyć...:nono: Quote
KrystynaS Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='olenka_f']witamy jesteśmy raczej w dobrej formie i chcemy w takiej pozostać mamy dobrze dobrane leki i to jest fajne bo sobie śpimy całą noc :lol: [/quote] Nareszcie Oleńka :multi: :multi: może wreszcie lekarz utrafił w stosowne leki, na które Atosek dobrze reaguje. Oby już ten kaszel nie powracał (najwyżej sporadycznie bo mówiłaś, że całkiem nie da się go wyeliminować). No i śpicie nareszcie spokojnie. :multi:. Świetnie. Od soboty nie miałam Dogo- czasem to mnie tak wkurza, że mam ochotę...:comp26: Quote
maggiejan Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 A propos dogo: ja tu jestem dopiero od 2 miesięcy, czy były wcześniej takie kłopoty, żeby zupełnie siadło? Czy to coś nowego? Quote
Gem Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='maggiejan']A propos dogo: ja tu jestem dopiero od 2 miesięcy, czy były wcześniej takie kłopoty, żeby zupełnie siadło? Czy to coś nowego?[/quote] Kłopoty z dogo to nic nowego, niestety. Co jakiś czas serwer albo chodzi bardzo wolno, albo w ogóle pada. Pozdrowienia dla Atosa :) Quote
maggiejan Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No tak, za dużo ludzi tu wchodzi. Klęska urodzaju...hehehe...:evil_lol: Quote
olenka_f Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 u nas bez zmian , tylko Szyszunia nam ucieka :-( jak się coś stanie jeszcze z Dziadkiem to se w łeb palnę Quote
przyjaciel_koni Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='olenka_f']u nas bez zmian , tylko Szyszunia nam ucieka :-( jak się coś stanie jeszcze z Dziadkiem to se w łeb palnę[/quote] Przykro... Olenko niestety czasem nie przeskoczysz... Natomiast cieszy nieco lepsza forma Atoska !!!!! Oby tak było dalej !!!! [B]Prosimy nadal o wsparcie finansowe dla dzielnie walczącego o poprawę zdrowia Atoska !!!![/B] Wpłaty nawet najmniejszych kwot na konto podane w pierwszym poście !!! Liczy się dla Atoska każda złotówka !!!! [B]I Wpłacającym oczywiście Atosek bardzo dziękuje !!!!![/B] Quote
olenka_f Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:oops::oops::oops::oops::oops::oops: przecież nie podziękowałam za wpłaty a były :oops::oops::oops::oops: , to przez te kłopoty z Szyszką w sumie o niczym innym nie myślę wybaczcie mi, ale ja zawsze za wszystko jestem bardzo wdzięczna i bardzo bardzo dziekuje Quote
Zmysł Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Proszę o wiadomość, jakie wpłaty wpłynęły z bazarków;) Quote
KrystynaS Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Przykro... Olenko niestety czasem nie przeskoczysz...[/quote] :-( :-( :-( Quote
olenka_f Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mam takie wpłaty: Elżbieta Gołębiowska 100zł 28.01 Zmysł i Przyjaciel Koni 90zł 28.01 Gem na leczenie Atoska 50zł 30.01 Zmysł 20zł 01.02 Krysia 50zł 04.02 maggiejan bazarek dla Atoska 50zł 8.02 wypisałam wszystko co było wpisane i daty bardzo bardzo dziękujemy Kochani z Atoskiem źle i to bardzo źle zwiewa z domu i nawet wiem jaka mu się spodobała - brzydula i już , zrobił podkop albo ktoś mu w tym pomógł jest paru takich i nawiał na giganta , akcja poszukiwawcza trwała krótko bo babeczka mieszka nie tak daleko i ten kulawiec bez zębny i płucny wracał sobie z podniesionym ogonkiem w dodatku rozmerdantm :mad: idziemy na kontrol w piątek ale nic się nie dzieje więc nie ma obaw ale kontrole muszą być no i leki nam potrzebne bo się kończą - ale jest ok na prawde :lol: Quote
maggiejan Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No, ładnie...w jego wieku...:shake: W starym piecu diabeł pali, jak się okazuje (po raz kolejny)... Z drugiej strony - w jakiej dobrej formie nasz staruszek :razz:, a jakie na pannie zrobił wrażenie...? Chyba dobre, skoro ogonek rozmerdany...:cool3: Quote
KrystynaS Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witajcie!!!! Gdy przeczytałam to [quote]z Atoskiem źle i to bardzo źle[/quote] to tak :eek2: :eek2: ,a gdy przeczytałam to [quote]zwiewa z domu i nawet wiem jaka mu się spodobała - brzydula i już[/quote] to tak :megagrin: :megagrin: No Oleńka stopniujesz napięcie niczym Hitchcock :evil_lol: :evil_lol: W starym piecu diabeł pali i coś w tym jest. Wiesz maggiejan przyszła mi w tej chwili do głowy myśl nieuczesana Leca "starość nie młodość musi się wyszumieć, bo aby szumieć trzeba mieć i umieć". Nie wiem w jakim stopniu ma to zastosowanie do Atoska - takie skojarzenie :evil_lol: W sprawie tego podkopu to wiesz Oleńka masz pomysłowego pieska, pamiętam jak pisałaś, że Atosek "wynalazł" sobie sedes - własną miskę z wodą. No cóż ktoś musiał to w końcu wymyślić, no to czemu nie Atosek. :evil_lol: :evil_lol: No to co to dla niego taki podkop. Podkopał się, poszedł, wrócił. Rozmerdany mówisz. :evil_lol: :evil_lol: Oleńka jest tak :happy1: i tak trzymać. Quote
Recommended Posts