Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia']Życie bez neta to masakra pare razy to przeżyłam i mam nadzieję, że już się to nie powtórzy.[/QUOTE]

Ja też :D A dawniej nie było i jakoś się żyło :diabloti:

Posted

hej wszystkim !:multi::multi::multi:
nie cieszyć się.. bo nie mam dalej neta :angryy:
tym razem to wina telekominikacji, bo zmienialiśmy modem cały i w ogóle wszytko, i miał być net we wtorek, góra środę, a teraz pieprzą że zmienialiśmy adres (bo wprowadzili ulice, zmieniali numery, ale mój tata to zmieniał ponad pół roku temu..) i będzie później :shake: dzisiaj już miał prawdopodobnie być, instalowaliśmy ale dalej nie działa.. może jutro? jak nie to się potnę, ale najpierw ich :cool1:
W Spytkowicach było super, atmosfera jak nigdzie i w ogóle ludzie i wszytko :loveu: za rok też się muszę wybrać ;)
Krów mnie witał jak szalony :loveu: na szkoleniu jest ok, i w ogóle ostatnio mnie mile zaskakuje :) kiedyś w polach spotkaliśmy trzy suki ( starszawa seterka(gordon), donka i bokserka), złapaliśmy Chjestera na smycz i idziemy dalej a babki od tych suczek mówią żebyśmy go puścili, że one nic nie zrobią jak on młody to spoko. Puściliśmy i nic się nie stało xD Chester był trochę przestraszony i się chował za tatę i tą panią od seterki :evil_lol: ale ogólnie było spoko :) a na szkoleniu dobrze, fotek ostatnio dużo narobiłam :)
i dostałam fotki z Okuninki od tego wujka Karolki i Asi, i mam fotki ze Spytkowic, i z ZOO w którym dzisiaj byłam, i Chesterowe.. ogólnie razem ponad 500 zaległych fotek..

a jutro Krówek ma urodziny :multi::multi: pierwsze :) pieczemy mu tort z przepisu 'Mojego Psa' xD marchewkowy ^^ a kupimy mu kongo albo coś takiego, jutro albo w niedzielę, więc trochę spóźnione ale co tam :eviltong: fotki też narobię jak będzie dmuchał świeczkę i wszamywał tort xDD

nie wiem czy jutro będę więc prosiłabym kogoś kto jutro wejdzie pierwszy żeby napisał większą czcionką i kolorem coś że Pierwsze urodziny Chestera czy coś takiego :eviltong:
no i muszę lecieć
buziaki dla wszystkich, a dla psinek mizianko :buzi::loveu::buzi::loveu:
do 'usłyszenia' jak najszybciej ! :pa:

Posted

szkoda ze nadal nie masz neta ale wreszcie cos napisałas:)
no to super;)
opiszesz nam wszystko jak bedziesz miała net:D
i fotki dasz wszystkie:D
no to jutro wielki dzien:D:D
czekamy na twój powrot na stałe:)

Posted

Wreszcie się pojawiłaś! :multi:
Mam nadzieję, że z tą sprawą z netem będzie ok i będziesz mogła w końcu nas tu odwiedzać.
Widzę, że fajnie było na rekolekcjach. :) I Chester mile zaskakuje, no po prostu super! A ile będzie zdjęć, ahh.. :loveu:
O i czekamy na szczegółowe relacje z wyjazdu, Zoo, urodzin Krowy itd. :cool3: