Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]to chyba pomyliłas mie z Adą bo Bono nie mo różowych rzeczy:diabloti:
cicho Ty sie nie znosz i mosz beznadziejne gusta:D seriale co są w decha to True Blood, Supernatural, Haven;)[/COLOR][/QUOTE]

Bonisław też miał coś różowego pamiętam :diabloti:

TB oglądam dla jaj, szału nie ma, tylko es e eks, homogenizowani ludzie i beznadziejna
Sookie :diabloti:

btw. widziałaś to ?:evil_lol:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=UBw2z_p1JfE[/URL]

Supernatural oglądam jak nie ma nic innego w TV, a to ostatnie to nie wiem co to

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR="blue"]ja widziałach tragedia:evil_lol:
ale szczerze powiem Ci że TB czyto sie dużo lepi niż oglądo;) i Sookie mie fest wkurzo no ale cóż Eryczek Pierniczek jest boski:loveu:
a akurat SN lubia fest:) Dean mój:evil_lol: a Haven to przystań zobocz se może Ci sie spodobo:)

mioł Lupina kiedyś różowego ale leżoł i go sprzedałach;)[/COLOR]

Posted

zazwyczaj jest tak że książka jest lepsza od filmowej adaptacji, chociaż w przypadku Pamiętników wampirów się to nie sprawdza i jest całkiem odwrotnie.
Eric nie jest przystojny w ogóle ale ma w sobie to coś i tez mi się podoba :diabloti: Dean też :cool3:
a Pamiętniki oglądam dlatego pana :loveu:
[URL]http://images2.fanpop.com/image/photos/10400000/Nylon-HQ-ian-somerhalder-10450052-676-1016.jpg[/URL]

to zadziwiające że w każdym serialu się znajdzie jakiegoś męskiego bożyszcza :evil_lol:

Posted

Anula bluźnisz w mojej galerii !:mad::mad::diabloti:
[QUOTE]
[URL="http://images2.fanpop.com/image/photos/10400000/Nylon-HQ-ian-somerhalder-10450052-676-1016.jpg"]http://images2.fanpop.com/image/phot...2-676-1016.jpg[/URL]
[/QUOTE]
nie Ty jedna:loveu::loveu:

nawet mi nie przypominaj o tej książce, tego sie czytać nie da. Nie wiem jak oni to zrobili, z tak beznadziejnego czegoś zrobic taki serial. No dobra wiem, zatrudnili Iana:evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']

nie Ty jedna:loveu::loveu:

nawet mi nie przypominaj o tej książce, tego sie czytać nie da. Nie wiem jak oni to zrobili, z tak beznadziejnego czegoś zrobic taki serial. No dobra wiem, zatrudnili Iana:evil_lol:[/QUOTE]

no ba ! :diabloti:
Jakby Iana do Klanu wstawili to bym też oglądała :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']zazwyczaj jest tak że książka jest lepsza od filmowej adaptacji, chociaż w przypadku Pamiętników wampirów się to nie sprawdza i jest całkiem odwrotnie.
Eric nie jest przystojny w ogóle ale ma w sobie to coś i tez mi się podoba :diabloti: Dean też :cool3:
[URL]http://images2.fanpop.com/image/photos/10400000/Nylon-HQ-ian-somerhalder-10450052-676-1016.jpg[/URL]

to zadziwiające że w każdym serialu się znajdzie jakiegoś męskiego bożyszcza :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue]jak do mie Eric jest mioodzio:loveu: a Dean już całkiem:diabloti:
jo go nie lubia od kiedy zaczęłach ogladać Lost strasznie mie drażni i jakoś do mie wcale taki ładny nie jest:eviltong: no w Haven tyż śliczny jest Duke:loveu:
[url]http://img.poptower.com/pic-37016/eric-balfour.jpg?d=600[/url][/COLOR]

[quote name='Avaloth']Anula bluźnisz w mojej galerii !:mad::mad::diabloti:

[/QUOTE]
[COLOR=blue] a cicho siedź:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='NightQueen']no ba ! :diabloti:
Jakby Iana do Klanu wstawili to bym też oglądała :evil_lol:[/QUOTE]
haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]jak do mie Eric jest mioodzio:loveu: a Dean już całkiem:diabloti:
jo go nie lubia od kiedy zaczęłach ogladać Lost strasznie mie drażni i jakoś do mie wcale taki ładny nie jest:eviltong: no w Haven tyż śliczny jest Duke:loveu:
[URL]http://img.poptower.com/pic-37016/eric-balfour.jpg?d=600[/URL][/COLOR]

[COLOR=blue] a cicho siedź:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
Dean jest ok, Eryczek-pierniczek jest brzydki no xd
a Damon nie jest taki idealnie przystojny ale ma w sobie takie coś, że ahh:loveu::loveu:

Ty siedź cicho bo Cię z domku wywalę :diabloti:

Posted

W sumie to dwie prawe ręce, Ty od organizacji, Dżasta od finansów [COLOR=blue]:evil_lol:[/COLOR][COLOR=blue]:evil_lol:
[COLOR=black]ale cicho, ja nie żartuje, zobaczycie, na wycieraszce jedna z drugą spac będzie[/COLOR][/COLOR][COLOR=black]:diabloti:[/COLOR]

Posted

Amen :evil_lol:
Na temat seriali się nie wypowiem bo nie znam żadnego TB mi koleżanka polecała ale jakoś specjalnie nie wnikałam :lol:
Aktorów też nie znam. Nazwy nic mi nie mówią :evil_lol:

Posted

Jakie znów zdjęcia ? czego Ty ode mnie chcesz ? xd

Luiza zacznij oglądać bo nie będziesz miała o czym na zlocie z nami gadać :evil_lol: myślisz że po co my jedziemy, psy to tylko tak dla pozorów :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']Luiza zacznij oglądać bo nie będziesz miała o czym na zlocie z nami gadać :evil_lol: myślisz że po co my jedziemy, psy to tylko tak dla pozorów :diabloti:[/QUOTE]

O szlak :siara: to ja chyba już nie chcę jechać na ten zlot, nie dam rady chyba przez to przebrnąć :lol:

Posted

[quote name='Avaloth']Jakie znów zdjęcia ? czego Ty ode mnie chcesz ? xd

Luiza zacznij oglądać bo nie będziesz miała o czym na zlocie z nami gadać :evil_lol: myślisz że po co my jedziemy, psy to tylko tak dla pozorów :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=blue]tego Twojego edzia pedzia a jakie inne o tych co mi pisałaś na gadu bo nie dostaniesz tego co mosz dostać jak sie nie pośpieszysz z fotką:diabloti:[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]wybrała se takiego brzydala to bydzie go miała na...nie powiem czym zoboczy jak dostanie o ile zasłuży bo mie sam z domku
chce wyciepować tak więc niech lepi sie pilunuje:evil_lol:[/COLOR]

Posted

przepraszam że się wtrącę, kliknijcie proszę codziennie na Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie :[url]http://www.organizacjepozytku.info/2/[/url]

Posted

[quote name='Luzia']O szlak :siara: to ja chyba już nie chcę jechać na ten zlot, nie dam rady chyba przez to przebrnąć :lol:[/QUOTE]
:diabloti: to może specjalnie dla Ciebie zrobimy wyjątek w tym roku..
[quote name='Tepes'][COLOR=blue]tego Twojego edzia pedzia a jakie inne o tych co mi pisałaś na gadu bo nie dostaniesz tego co mosz dostać jak sie nie pośpieszysz z fotką:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
Bluźnisz ! Jaki edzio-pedzio ?!?! Edzio jest w Zmierzchu, i jest brzydalem. Nie porównuj mi mojego cudownego Damonka do edzia oO
aa dobrze już szukam nie krzycz:cool1:.

[quote name='Luzia']Aaaa to było tak od razu :lol:
Dobrze że już nie o serialach, książkach i czymś tam jeszcze :evil_lol: a o aktorach, no właśnie :siara:[/QUOTE]
nie cieszyłabym się tak szybko:evil_lol:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]wybrała se takiego brzydala to bydzie go miała na...nie powiem czym zoboczy jak dostanie o ile zasłuży bo mie sam z domku
chce wyciepować tak więc niech lepi sie pilunuje:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
Ada sobie powoli grabiła, ale Ty to sobie przegrabiłaś :mad: z Chestera można się śmiac, ale z Damonka nie dam :diabloti::mad:

Posted

[quote name='Avaloth']:diabloti: to może specjalnie dla Ciebie zrobimy wyjątek w tym roku..

Bluźnisz ! Jaki edzio-pedzio ?!?! Edzio jest w Zmierzchu, i jest brzydalem. Nie porównuj mi mojego cudownego Damonka do edzia oO
aa dobrze już szukam nie krzycz:cool1:.

nie cieszyłabym się tak szybko:evil_lol:

Ada sobie powoli grabiła, ale Ty to sobie przegrabiłaś :mad: z Chestera można się śmiac, ale z Damonka nie dam :diabloti::mad:[/QUOTE]

Czekaj jak Ci uwierzę :diabloti:

Ooo Edzia ja znam :multi: Rzeczywiście z niego pedzio straszny :loveu: :diabloti::diabloti:

To co mam już uciekać czy mogę za chwilę? :diabloti:

Na gołe klaty i do kiśla :cool3: