NightQueen Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]to chyba pomyliłas mie z Adą bo Bono nie mo różowych rzeczy:diabloti: cicho Ty sie nie znosz i mosz beznadziejne gusta:D seriale co są w decha to True Blood, Supernatural, Haven;)[/COLOR][/QUOTE] Bonisław też miał coś różowego pamiętam :diabloti: TB oglądam dla jaj, szału nie ma, tylko es e eks, homogenizowani ludzie i beznadziejna Sookie :diabloti: btw. widziałaś to ?:evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=UBw2z_p1JfE[/URL] Supernatural oglądam jak nie ma nic innego w TV, a to ostatnie to nie wiem co to Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [COLOR="blue"]ja widziałach tragedia:evil_lol: ale szczerze powiem Ci że TB czyto sie dużo lepi niż oglądo;) i Sookie mie fest wkurzo no ale cóż Eryczek Pierniczek jest boski:loveu: a akurat SN lubia fest:) Dean mój:evil_lol: a Haven to przystań zobocz se może Ci sie spodobo:) mioł Lupina kiedyś różowego ale leżoł i go sprzedałach;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 zazwyczaj jest tak że książka jest lepsza od filmowej adaptacji, chociaż w przypadku Pamiętników wampirów się to nie sprawdza i jest całkiem odwrotnie. Eric nie jest przystojny w ogóle ale ma w sobie to coś i tez mi się podoba :diabloti: Dean też :cool3: a Pamiętniki oglądam dlatego pana :loveu: [URL]http://images2.fanpop.com/image/photos/10400000/Nylon-HQ-ian-somerhalder-10450052-676-1016.jpg[/URL] to zadziwiające że w każdym serialu się znajdzie jakiegoś męskiego bożyszcza :evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Anula bluźnisz w mojej galerii !:mad::mad::diabloti: [QUOTE] a Pamiętniki oglądam dlatego pana :loveu: [URL="http://images2.fanpop.com/image/photos/10400000/Nylon-HQ-ian-somerhalder-10450052-676-1016.jpg"]http://images2.fanpop.com/image/phot...2-676-1016.jpg[/URL] [/QUOTE] nie Ty jedna:loveu::loveu: nawet mi nie przypominaj o tej książce, tego sie czytać nie da. Nie wiem jak oni to zrobili, z tak beznadziejnego czegoś zrobic taki serial. No dobra wiem, zatrudnili Iana:evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='Avaloth'] nie Ty jedna:loveu::loveu: nawet mi nie przypominaj o tej książce, tego sie czytać nie da. Nie wiem jak oni to zrobili, z tak beznadziejnego czegoś zrobic taki serial. No dobra wiem, zatrudnili Iana:evil_lol:[/QUOTE] no ba ! :diabloti: Jakby Iana do Klanu wstawili to bym też oglądała :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='NightQueen']zazwyczaj jest tak że książka jest lepsza od filmowej adaptacji, chociaż w przypadku Pamiętników wampirów się to nie sprawdza i jest całkiem odwrotnie. Eric nie jest przystojny w ogóle ale ma w sobie to coś i tez mi się podoba :diabloti: Dean też :cool3: a Pamiętniki oglądam dlatego pana :loveu: [URL]http://images2.fanpop.com/image/photos/10400000/Nylon-HQ-ian-somerhalder-10450052-676-1016.jpg[/URL] to zadziwiające że w każdym serialu się znajdzie jakiegoś męskiego bożyszcza :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]jak do mie Eric jest mioodzio:loveu: a Dean już całkiem:diabloti: jo go nie lubia od kiedy zaczęłach ogladać Lost strasznie mie drażni i jakoś do mie wcale taki ładny nie jest:eviltong: no w Haven tyż śliczny jest Duke:loveu: [url]http://img.poptower.com/pic-37016/eric-balfour.jpg?d=600[/url][/COLOR] [quote name='Avaloth']Anula bluźnisz w mojej galerii !:mad::mad::diabloti: [/QUOTE] [COLOR=blue] a cicho siedź:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [quote name='NightQueen']no ba ! :diabloti: Jakby Iana do Klanu wstawili to bym też oglądała :evil_lol:[/QUOTE] haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]jak do mie Eric jest mioodzio:loveu: a Dean już całkiem:diabloti: jo go nie lubia od kiedy zaczęłach ogladać Lost strasznie mie drażni i jakoś do mie wcale taki ładny nie jest:eviltong: no w Haven tyż śliczny jest Duke:loveu: [URL]http://img.poptower.com/pic-37016/eric-balfour.jpg?d=600[/URL][/COLOR] [COLOR=blue] a cicho siedź:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Dean jest ok, Eryczek-pierniczek jest brzydki no xd a Damon nie jest taki idealnie przystojny ale ma w sobie takie coś, że ahh:loveu::loveu: Ty siedź cicho bo Cię z domku wywalę :diabloti: Quote
Bewarka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Iśka wpadła w szał i wszystkich z domku wywala :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [COLOR="blue"]a jestzes w stanie uciupać se PRAWO ręka swoja oj nono:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 W sumie to dwie prawe ręce, Ty od organizacji, Dżasta od finansów [COLOR=blue]:evil_lol:[/COLOR][COLOR=blue]:evil_lol: [COLOR=black]ale cicho, ja nie żartuje, zobaczycie, na wycieraszce jedna z drugą spac będzie[/COLOR][/COLOR][COLOR=black]:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [COLOR="blue"]uf we 2 to bydzie raźni:evil_lol: dowej mi te zdjecie małpo:D[/COLOR] Quote
Luzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Amen :evil_lol: Na temat seriali się nie wypowiem bo nie znam żadnego TB mi koleżanka polecała ale jakoś specjalnie nie wnikałam :lol: Aktorów też nie znam. Nazwy nic mi nie mówią :evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jakie znów zdjęcia ? czego Ty ode mnie chcesz ? xd Luiza zacznij oglądać bo nie będziesz miała o czym na zlocie z nami gadać :evil_lol: myślisz że po co my jedziemy, psy to tylko tak dla pozorów :diabloti: Quote
Luzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='Avaloth']Luiza zacznij oglądać bo nie będziesz miała o czym na zlocie z nami gadać :evil_lol: myślisz że po co my jedziemy, psy to tylko tak dla pozorów :diabloti:[/QUOTE] O szlak :siara: to ja chyba już nie chcę jechać na ten zlot, nie dam rady chyba przez to przebrnąć :lol: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='Avaloth']Jakie znów zdjęcia ? czego Ty ode mnie chcesz ? xd Luiza zacznij oglądać bo nie będziesz miała o czym na zlocie z nami gadać :evil_lol: myślisz że po co my jedziemy, psy to tylko tak dla pozorów :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]tego Twojego edzia pedzia a jakie inne o tych co mi pisałaś na gadu bo nie dostaniesz tego co mosz dostać jak sie nie pośpieszysz z fotką:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [COLOR=blue]my o prezencie urodzinowym w ty chwili i o zdjęciu jakie potrzebuja do niego:evil_lol: a tak ogólnie to o niczym:evil_lol:[/COLOR] Quote
Luzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Aaaa to było tak od razu :lol: Dobrze że już nie o serialach, książkach i czymś tam jeszcze :evil_lol: a o aktorach, no właśnie :siara: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [COLOR=blue]wybrała se takiego brzydala to bydzie go miała na...nie powiem czym zoboczy jak dostanie o ile zasłuży bo mie sam z domku chce wyciepować tak więc niech lepi sie pilunuje:evil_lol:[/COLOR] Quote
Ank@ Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 przepraszam że się wtrącę, kliknijcie proszę codziennie na Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie :[url]http://www.organizacjepozytku.info/2/[/url] Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [quote name='Luzia']O szlak :siara: to ja chyba już nie chcę jechać na ten zlot, nie dam rady chyba przez to przebrnąć :lol:[/QUOTE] :diabloti: to może specjalnie dla Ciebie zrobimy wyjątek w tym roku.. [quote name='Tepes'][COLOR=blue]tego Twojego edzia pedzia a jakie inne o tych co mi pisałaś na gadu bo nie dostaniesz tego co mosz dostać jak sie nie pośpieszysz z fotką:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Bluźnisz ! Jaki edzio-pedzio ?!?! Edzio jest w Zmierzchu, i jest brzydalem. Nie porównuj mi mojego cudownego Damonka do edzia oO aa dobrze już szukam nie krzycz:cool1:. [quote name='Luzia']Aaaa to było tak od razu :lol: Dobrze że już nie o serialach, książkach i czymś tam jeszcze :evil_lol: a o aktorach, no właśnie :siara:[/QUOTE] nie cieszyłabym się tak szybko:evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]wybrała se takiego brzydala to bydzie go miała na...nie powiem czym zoboczy jak dostanie o ile zasłuży bo mie sam z domku chce wyciepować tak więc niech lepi sie pilunuje:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Ada sobie powoli grabiła, ale Ty to sobie przegrabiłaś :mad: z Chestera można się śmiac, ale z Damonka nie dam :diabloti::mad: Quote
Luzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='Avaloth']:diabloti: to może specjalnie dla Ciebie zrobimy wyjątek w tym roku.. Bluźnisz ! Jaki edzio-pedzio ?!?! Edzio jest w Zmierzchu, i jest brzydalem. Nie porównuj mi mojego cudownego Damonka do edzia oO aa dobrze już szukam nie krzycz:cool1:. nie cieszyłabym się tak szybko:evil_lol: Ada sobie powoli grabiła, ale Ty to sobie przegrabiłaś :mad: z Chestera można się śmiac, ale z Damonka nie dam :diabloti::mad:[/QUOTE] Czekaj jak Ci uwierzę :diabloti: Ooo Edzia ja znam :multi: Rzeczywiście z niego pedzio straszny :loveu: :diabloti::diabloti: To co mam już uciekać czy mogę za chwilę? :diabloti: Na gołe klaty i do kiśla :cool3: Quote
Tepes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [COLOR="blue"]Iska Ty mi tu nie groź:evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [COLOR="blue"]Iska Ty mi tu nie groź:evil_lol: łooch to na gołe klasty nie mom z nią szans:evil_lol: [/COLOR] Quote
Recommended Posts