Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avaloth']chcesz ?:razz: sprzedam tanio, jeszcze 5 kg karmy i siostrę gratis mogę dorzucić:evil_lol:[/QUOTE]
Ej, byłam pierwsza :diabloti: Przecież chciałaś grzeczną, ułożoną, wiecznie skupioną na właścicielu Pradę :evil_lol:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']Ej, byłam pierwsza :diabloti: Przecież chciałaś grzeczną, ułożoną, wiecznie skupioną na właścicielu Pradę :evil_lol:[/QUOTE]

my mamy lewe układy z Dominiką także nie licz na zbyt wiele :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']hej :) będę jutro, w takim razie wezmę aparat i zrobię te dwa boksy też :) jakieś konkretne psy czy wszystkie stamtąd ?
pisałam do Ciebie wcześnie na nk bo miałaś pełną skrzynkę tu ;)
[/QUOTE]

Wszystkie psy. Tylko uważaj bo na H1 jest taki jeden mały wypłoszek. On się bardzo boi.
Na A7 nie można wziąć jednocześnie takiej suki z chorym okiem i innego psa na wybieg !!!

Posted

[quote name='Avaloth']hej Niufciaki :)

oj no nie przesadzajcie:eviltong: [B]uczę się[/B] :diabloti:
i teraz jestem ^^[/QUOTE]

[B]Że co :o :o :o
ale że ty pszeszłaś na złą strone mocy :o
[/B]

Posted

[quote name='NightQueen']my mamy lewe układy z Dominiką także nie licz na zbyt wiele :diabloti:[/QUOTE]

Pfyyy:diabloti: A ja mam z nią idealne warunki wymiany :evil_lol:

Posted

[quote name='Bewarka']Haha jestem najlepsza :D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE]

Ja wiem dlaczego ale może nie powiem bo nie chcesz się przyznawać:P Dżasta;D

Posted

[quote name='Sweet']Ja wiem dlaczego ale może nie powiem bo nie chcesz się przyznawać:P Dżasta;D[/QUOTE]
:buzi:
[quote name='przeszlus'][B]no ale mni napisać możesz ;)[/B][/QUOTE]
Sweet oczywiście chodzi o...[size=1]talent[/size] :lol:

Posted

[quote name='przeszlus'][B]no ale mni napisać możesz ;)[/B][/QUOTE]

No nie wiem czy mogę:evil_lol:

[quote name='Bewarka']:buzi:

Sweet oczywiście chodzi o...[size=1]talent[/size] :lol:[/QUOTE]

:buzi:

No właśnie to miałam na myśli :D :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Ej, byłam pierwsza :diabloti: Przecież chciałaś grzeczną, ułożoną, wiecznie skupioną na właścicielu Pradę :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='NightQueen']my mamy lewe układy z Dominiką także nie licz na zbyt wiele :diabloti:[/QUOTE]
[quote name='C&B']Pfyyy:diabloti: A ja mam z nią idealne warunki wymiany :evil_lol:[/QUOTE]
przekroję go na równo i dostaniecie po połowie, co Wy na to ?:cool3::diabloti:

[quote name='Ank@']Wszystkie psy. Tylko uważaj bo na H1 jest taki jeden mały wypłoszek. On się bardzo boi.
Na A7 nie można wziąć jednocześnie takiej suki z chorym okiem i innego psa na wybieg !!![/QUOTE]
jak to pisałaś juz byłam w drodze ^^
zdjęcia mam dziewczyn z a7, wszystkie trzy miałyśmy na małym wybiegu, czarno-biała kudłata wredota ma najmniej zdjęć, pozostałe dwie całkiem, ale pogoda dzisiaj nie dopisała i są takie sobie. Jutro zobaczę co się da z nich wyciągnąć. Nie zauważyłyśmy żeby którakolwiek miała coś z okiem, żadnej z nich sie nic nie działo..
Co do psów- zdjęcia mam tylko kudłatego, czarnego staruszka i małego, jasnego psiaka który bardzo często robi 'surykatkę' :D ale pojedyncze i kiepskie, nie bardzo miałam warunki żeby je focić. Wyprowadzałyśmy jeszcze dwa stamtąd ale zdjec mi sie nie udało zrobić, jednego nie wzięłyśmy bo trochę atakował, strasznie szczekał i próbował łapać. Strachliwka wyprowadzałam ja, nie był zachwycony ale przeżyliśmy xd
W drugim tygodniu ferii możemy się jakoś umówić, iść razem i mi pokażesz które chcesz i ogólnie mogę Ci pomóc.

[quote name='przeszlus'][B]Że co :o :o :o
ale że ty pszeszłaś na złą strone mocy :o
[/B][/QUOTE]
żartowałam no :diabloti:

[quote name='Bewarka']Haha jestem najlepsza :D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE]
i tak ma być:D
wyprowadzałyśmy dzisiaj Nikę (sobowtóra) na spacerek, spasłaś ją strasznie:mad:
ona ma jakieś imie a my z Olą na nią cay czas 'Nika, Nika' :D

[quote name='Aleksandra95']jak tam palec ? :D[/QUOTE]
lepiej ;) jakieś specjalne plastry mam, przynajmniej przestał boleć, według instrukcji jutro powinien dać się oderwać, zobaczymy..

[quote name='Sweet']Ja wiem dlaczego ale może nie powiem bo nie chcesz się przyznawać:P Dżasta;D[/QUOTE]
pogadamy na gg:diabloti:

[quote name='Niufciak'][url]http://img9.imageshack.us/img9/2475/img0579bn.jpg[/url]
Jaka świąteczna mordka:loveu:[/QUOTE]
;)

aaa ale przeciupali chłopaki.. gdyby nie ta pierwsza połowa no. Ale mimo wszystko lubię ręczną, taka śmieszna jest :D tu dostanie w głowę, tu się poszarpią, cudny sport xDD

Mam w schronisku faworyta nr 2 xD Małą sunię, koleżankę z boksu Antosia, Oliwci i Puśki, strachajki i nowego małego onka(przekochana sunia, tak ładnie za piłeczką lata:loveu: gorzej żeby oddała, Ola przy wyciąganiu jej z pyska prawie palca straciła :D). A wracając do małej, jest taaaka kochana:loveu: i umie sobie takiego Antosia ustawić, dobrze jej to na przyszłość wróży :D

Posted

[quote name='przeszlus'][B][B][B]Heh ty to byś się ze wszystkiego śmiała :D[/B]
uhhh a już się bałem... :D
[/B][/B][/QUOTE]
koleżanka kiedyś stwierdziła że jeśli śmiech to zdrowie to setki spokojnie dożyję:evil_lol:
a chłopak przyjaciółki przyjaciółki się ze mnie(konkretniej z tego że się cały czas śmieje) śmiał całego sylwestra:eviltong:

myślę że się nie musisz o to martwić xD

[quote name='C&B']Nie, ja chcę całego :diabloti:[/QUOTE]
to go rozdwoję, co za problem:diabloti:

Posted

[B][quote name='Avaloth']koleżanka kiedyś stwierdziła że jeśli śmiech to zdrowie to setki spokojnie dożyję:evil_lol:
a chłopak przyjaciółki przyjaciółki się ze mnie(konkretniej z tego że się cały czas śmieje) śmiał całego sylwestra:eviltong:

myślę że się nie musisz o to martwić xD
[/QUOTE]

To ja też muszę się dużo śmiać śmiać śmiać xD tu to nie problem : D[/B]

Posted

Iśka wiesz że Mnie Anity i Pati nie pobijesz jak na zlocie się śmiałyśmy i nie mogłyśmy przestać:P

;*

Czekam z niecierpliwością na zdjęcie które mi obiecałaś:D

Posted

[quote name='paoiii']Avaloth a kim jest klon Niki??? :D[/QUOTE]
wydaje mi się że to Sunia ale nie jestem pewna szczerze mówiąc.. mam zdjęcia to potem Ci pokażę xD

[quote name='przeszlus'][B]

To ja też muszę się dużo śmiać śmiać śmiać xD tu to nie problem : D[/B][/QUOTE]
no musisz :D

[quote name='Sweet']Iśka wiesz że Mnie Anity i Pati nie pobijesz jak na zlocie się śmiałyśmy i nie mogłyśmy przestać:P

;*

Czekam z niecierpliwością na zdjęcie które mi obiecałaś:D[/QUOTE]
zastanawiałabym się nad tym :evil_lol::evil_lol:

jakie zdjęcia ?:-o

Posted

[quote name='Avaloth']
zastanawiałabym się nad tym :evil_lol::evil_lol:

jakie zdjęcia ?:-o[/QUOTE]

Oj nie nas na pewno nie pobijesz;P
ale nie wiem czy ty wtedy tam byłaś:P na pewnie ola była i nie wiedziała co sie nam stało;P

W sukience i butach:D

Posted

[COLOR="blue"]no tak tu szok jakie zdjęcia Ada zaś se cos wymyśliła:evil_lol:

dobry dzień:)
[SIZE="1"]a w sumie az taki dobry to nie ale coz...[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Avaloth']
jak to pisałaś juz byłam w drodze ^^
zdjęcia mam dziewczyn z a7, wszystkie trzy miałyśmy na małym wybiegu, czarno-biała kudłata wredota ma najmniej zdjęć, pozostałe dwie całkiem, ale pogoda dzisiaj nie dopisała i są takie sobie. Jutro zobaczę co się da z nich wyciągnąć. Nie zauważyłyśmy żeby którakolwiek miała coś z okiem, żadnej z nich sie nic nie działo..
Co do psów- zdjęcia mam tylko kudłatego, czarnego staruszka i małego, jasnego psiaka który bardzo często robi 'surykatkę' :D ale pojedyncze i kiepskie, nie bardzo miałam warunki żeby je focić. Wyprowadzałyśmy jeszcze dwa stamtąd ale zdjec mi sie nie udało zrobić, jednego nie wzięłyśmy bo trochę atakował, strasznie szczekał i próbował łapać. Strachliwka wyprowadzałam ja, nie był zachwycony ale przeżyliśmy xd
W drugim tygodniu ferii możemy się jakoś umówić, iść razem i mi pokażesz które chcesz i ogólnie mogę Ci pomóc.

[/QUOTE]

Dzięki.
Dzisiaj byłam w schronisku i widziałam zmiany na H1 i A7. Na H1 dołożony jest ten rudy, który 'robi surykatkę'- jest nowy. Dawniej go nie było.
Najprawdopodobniej łapał Cę Zumek. W boksie jest nieprzyjemny. Ale trzeba go szybko złapać na smycz i wtedy jest grzeczny. Już się nauczyłam go 'obsługiwać'.
Tobi - ten rudy grubszy też w boksie jest nieprzyjemny ale na spacerze zamienia się w super pieszczocha.
Na A7 rzeczywiście nie ma suki z okiem bo jest na B3. Dzisiaj ją widziałam. Nie wiem co się stało z pozostałą dwójką, bo jeszcze niedawno na A7 było 6 psów. Ale nie mam jak o nie zapytać bo nawet nie wiem jak się nazywały.

Widziałyście na D1 takiego mini szczylka? On na moje oko z 1 kg waży, może trochę więcej.
Dzisiaj został zagryziony psiak z F9 :-( Był 4 dni po kwarantannie.