C&B Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Avaloth']chcesz ?:razz: sprzedam tanio, jeszcze 5 kg karmy i siostrę gratis mogę dorzucić:evil_lol:[/QUOTE] Ej, byłam pierwsza :diabloti: Przecież chciałaś grzeczną, ułożoną, wiecznie skupioną na właścicielu Pradę :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='C&B']Ej, byłam pierwsza :diabloti: Przecież chciałaś grzeczną, ułożoną, wiecznie skupioną na właścicielu Pradę :evil_lol:[/QUOTE] my mamy lewe układy z Dominiką także nie licz na zbyt wiele :diabloti: Quote
Ank@ Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Avaloth']hej :) będę jutro, w takim razie wezmę aparat i zrobię te dwa boksy też :) jakieś konkretne psy czy wszystkie stamtąd ? pisałam do Ciebie wcześnie na nk bo miałaś pełną skrzynkę tu ;) [/QUOTE] Wszystkie psy. Tylko uważaj bo na H1 jest taki jeden mały wypłoszek. On się bardzo boi. Na A7 nie można wziąć jednocześnie takiej suki z chorym okiem i innego psa na wybieg !!! Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Avaloth']hej Niufciaki :) oj no nie przesadzajcie:eviltong: [B]uczę się[/B] :diabloti: i teraz jestem ^^[/QUOTE] [B]Że co :o :o :o ale że ty pszeszłaś na złą strone mocy :o [/B] Quote
C&B Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='NightQueen']my mamy lewe układy z Dominiką także nie licz na zbyt wiele :diabloti:[/QUOTE] Pfyyy:diabloti: A ja mam z nią idealne warunki wymiany :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Haha jestem najlepsza :D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol: Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Bewarka']Haha jestem najlepsza :D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE] [B] Uuu jakie masz statystyki :p[/B] Quote
Sweet Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Bewarka']Haha jestem najlepsza :D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE] Ja wiem dlaczego ale może nie powiem bo nie chcesz się przyznawać:P Dżasta;D Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Sweet']Ja wiem dlaczego ale może nie powiem bo nie chcesz się przyznawać:P Dżasta;D[/QUOTE] [B]no ale mni napisać możesz ;)[/B] Quote
Bewarka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Sweet']Ja wiem dlaczego ale może nie powiem bo nie chcesz się przyznawać:P Dżasta;D[/QUOTE] :buzi: [quote name='przeszlus'][B]no ale mni napisać możesz ;)[/B][/QUOTE] Sweet oczywiście chodzi o...[size=1]talent[/size] :lol: Quote
Sweet Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='przeszlus'][B]no ale mni napisać możesz ;)[/B][/QUOTE] No nie wiem czy mogę:evil_lol: [quote name='Bewarka']:buzi: Sweet oczywiście chodzi o...[size=1]talent[/size] :lol:[/QUOTE] :buzi: No właśnie to miałam na myśli :D :diabloti: Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B][quote name='Bewarka']:buzi: Sweet oczywiście chodzi o...[size=1]talent[/size] :lol:[/QUOTE] eee to to wiemyt :) idę się jeszcze raz przekonać pzdr.[/B] Quote
KT Arts Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [url]http://img9.imageshack.us/img9/2475/img0579bn.jpg[/url] Jaka świąteczna mordka:loveu: Quote
Avaloth Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='C&B']Ej, byłam pierwsza :diabloti: Przecież chciałaś grzeczną, ułożoną, wiecznie skupioną na właścicielu Pradę :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='NightQueen']my mamy lewe układy z Dominiką także nie licz na zbyt wiele :diabloti:[/QUOTE] [quote name='C&B']Pfyyy:diabloti: A ja mam z nią idealne warunki wymiany :evil_lol:[/QUOTE] przekroję go na równo i dostaniecie po połowie, co Wy na to ?:cool3::diabloti: [quote name='Ank@']Wszystkie psy. Tylko uważaj bo na H1 jest taki jeden mały wypłoszek. On się bardzo boi. Na A7 nie można wziąć jednocześnie takiej suki z chorym okiem i innego psa na wybieg !!![/QUOTE] jak to pisałaś juz byłam w drodze ^^ zdjęcia mam dziewczyn z a7, wszystkie trzy miałyśmy na małym wybiegu, czarno-biała kudłata wredota ma najmniej zdjęć, pozostałe dwie całkiem, ale pogoda dzisiaj nie dopisała i są takie sobie. Jutro zobaczę co się da z nich wyciągnąć. Nie zauważyłyśmy żeby którakolwiek miała coś z okiem, żadnej z nich sie nic nie działo.. Co do psów- zdjęcia mam tylko kudłatego, czarnego staruszka i małego, jasnego psiaka który bardzo często robi 'surykatkę' :D ale pojedyncze i kiepskie, nie bardzo miałam warunki żeby je focić. Wyprowadzałyśmy jeszcze dwa stamtąd ale zdjec mi sie nie udało zrobić, jednego nie wzięłyśmy bo trochę atakował, strasznie szczekał i próbował łapać. Strachliwka wyprowadzałam ja, nie był zachwycony ale przeżyliśmy xd W drugim tygodniu ferii możemy się jakoś umówić, iść razem i mi pokażesz które chcesz i ogólnie mogę Ci pomóc. [quote name='przeszlus'][B]Że co :o :o :o ale że ty pszeszłaś na złą strone mocy :o [/B][/QUOTE] żartowałam no :diabloti: [quote name='Bewarka']Haha jestem najlepsza :D Obecnie podoba mi się 100% fotek robionych przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE] i tak ma być:D wyprowadzałyśmy dzisiaj Nikę (sobowtóra) na spacerek, spasłaś ją strasznie:mad: ona ma jakieś imie a my z Olą na nią cay czas 'Nika, Nika' :D [quote name='Aleksandra95']jak tam palec ? :D[/QUOTE] lepiej ;) jakieś specjalne plastry mam, przynajmniej przestał boleć, według instrukcji jutro powinien dać się oderwać, zobaczymy.. [quote name='Sweet']Ja wiem dlaczego ale może nie powiem bo nie chcesz się przyznawać:P Dżasta;D[/QUOTE] pogadamy na gg:diabloti: [quote name='Niufciak'][url]http://img9.imageshack.us/img9/2475/img0579bn.jpg[/url] Jaka świąteczna mordka:loveu:[/QUOTE] ;) aaa ale przeciupali chłopaki.. gdyby nie ta pierwsza połowa no. Ale mimo wszystko lubię ręczną, taka śmieszna jest :D tu dostanie w głowę, tu się poszarpią, cudny sport xDD Mam w schronisku faworyta nr 2 xD Małą sunię, koleżankę z boksu Antosia, Oliwci i Puśki, strachajki i nowego małego onka(przekochana sunia, tak ładnie za piłeczką lata:loveu: gorzej żeby oddała, Ola przy wyciąganiu jej z pyska prawie palca straciła :D). A wracając do małej, jest taaaka kochana:loveu: i umie sobie takiego Antosia ustawić, dobrze jej to na przyszłość wróży :D Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B][B][B]Heh ty to byś się ze wszystkiego śmiała :D[/B] uhhh a już się bałem... :D [/B][/B] Quote
Avaloth Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='przeszlus'][B][B][B]Heh ty to byś się ze wszystkiego śmiała :D[/B] uhhh a już się bałem... :D [/B][/B][/QUOTE] koleżanka kiedyś stwierdziła że jeśli śmiech to zdrowie to setki spokojnie dożyję:evil_lol: a chłopak przyjaciółki przyjaciółki się ze mnie(konkretniej z tego że się cały czas śmieje) śmiał całego sylwestra:eviltong: myślę że się nie musisz o to martwić xD [quote name='C&B']Nie, ja chcę całego :diabloti:[/QUOTE] to go rozdwoję, co za problem:diabloti: Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B][quote name='Avaloth']koleżanka kiedyś stwierdziła że jeśli śmiech to zdrowie to setki spokojnie dożyję:evil_lol: a chłopak przyjaciółki przyjaciółki się ze mnie(konkretniej z tego że się cały czas śmieje) śmiał całego sylwestra:eviltong: myślę że się nie musisz o to martwić xD [/QUOTE] To ja też muszę się dużo śmiać śmiać śmiać xD tu to nie problem : D[/B] Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Iśka wiesz że Mnie Anity i Pati nie pobijesz jak na zlocie się śmiałyśmy i nie mogłyśmy przestać:P ;* Czekam z niecierpliwością na zdjęcie które mi obiecałaś:D Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='paoiii']Avaloth a kim jest klon Niki??? :D[/QUOTE] wydaje mi się że to Sunia ale nie jestem pewna szczerze mówiąc.. mam zdjęcia to potem Ci pokażę xD [quote name='przeszlus'][B] To ja też muszę się dużo śmiać śmiać śmiać xD tu to nie problem : D[/B][/QUOTE] no musisz :D [quote name='Sweet']Iśka wiesz że Mnie Anity i Pati nie pobijesz jak na zlocie się śmiałyśmy i nie mogłyśmy przestać:P ;* Czekam z niecierpliwością na zdjęcie które mi obiecałaś:D[/QUOTE] zastanawiałabym się nad tym :evil_lol::evil_lol: jakie zdjęcia ?:-o Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Avaloth'] zastanawiałabym się nad tym :evil_lol::evil_lol: jakie zdjęcia ?:-o[/QUOTE] Oj nie nas na pewno nie pobijesz;P ale nie wiem czy ty wtedy tam byłaś:P na pewnie ola była i nie wiedziała co sie nam stało;P W sukience i butach:D Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR="blue"]no tak tu szok jakie zdjęcia Ada zaś se cos wymyśliła:evil_lol: dobry dzień:) [SIZE="1"]a w sumie az taki dobry to nie ale coz...[/SIZE][/COLOR] Quote
Ank@ Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Avaloth'] jak to pisałaś juz byłam w drodze ^^ zdjęcia mam dziewczyn z a7, wszystkie trzy miałyśmy na małym wybiegu, czarno-biała kudłata wredota ma najmniej zdjęć, pozostałe dwie całkiem, ale pogoda dzisiaj nie dopisała i są takie sobie. Jutro zobaczę co się da z nich wyciągnąć. Nie zauważyłyśmy żeby którakolwiek miała coś z okiem, żadnej z nich sie nic nie działo.. Co do psów- zdjęcia mam tylko kudłatego, czarnego staruszka i małego, jasnego psiaka który bardzo często robi 'surykatkę' :D ale pojedyncze i kiepskie, nie bardzo miałam warunki żeby je focić. Wyprowadzałyśmy jeszcze dwa stamtąd ale zdjec mi sie nie udało zrobić, jednego nie wzięłyśmy bo trochę atakował, strasznie szczekał i próbował łapać. Strachliwka wyprowadzałam ja, nie był zachwycony ale przeżyliśmy xd W drugim tygodniu ferii możemy się jakoś umówić, iść razem i mi pokażesz które chcesz i ogólnie mogę Ci pomóc. [/QUOTE] Dzięki. Dzisiaj byłam w schronisku i widziałam zmiany na H1 i A7. Na H1 dołożony jest ten rudy, który 'robi surykatkę'- jest nowy. Dawniej go nie było. Najprawdopodobniej łapał Cę Zumek. W boksie jest nieprzyjemny. Ale trzeba go szybko złapać na smycz i wtedy jest grzeczny. Już się nauczyłam go 'obsługiwać'. Tobi - ten rudy grubszy też w boksie jest nieprzyjemny ale na spacerze zamienia się w super pieszczocha. Na A7 rzeczywiście nie ma suki z okiem bo jest na B3. Dzisiaj ją widziałam. Nie wiem co się stało z pozostałą dwójką, bo jeszcze niedawno na A7 było 6 psów. Ale nie mam jak o nie zapytać bo nawet nie wiem jak się nazywały. Widziałyście na D1 takiego mini szczylka? On na moje oko z 1 kg waży, może trochę więcej. Dzisiaj został zagryziony psiak z F9 :-( Był 4 dni po kwarantannie. Quote
Recommended Posts