Onomato-Peja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 http://img62.imageshack.us/img62/9599/61581226.jpg krów wymiata :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 http://wd4.photoblog.pl/np2/201102/80/86720093.jpg Powiem tylko tyle: ahhh :) Quote
Talia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ty tu nie pokazuj takich zdjęć bo jak zaraz tam do Ciebie przyjadę to nie będzie tak miło :D Ja widzę z okna tylko brudną i śmierdzącą Wisłę. Quote
Avaloth Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Talia napisał(a):Ty tu nie pokazuj takich zdjęć bo jak zaraz tam do Ciebie przyjadę to nie będzie tak miło :D Ja widzę z okna tylko brudną i śmierdzącą Wisłę. zapraszam, będzie milusio:loveu::diabloti: ja krakowską Nową Hutę i ruderę sąsiadów, z wychodkiem z dziurą w dachu.. Wyjątek napisał(a):http://wd4.photoblog.pl/np2/201102/80/86720093.jpg Powiem tylko tyle: ahhh :) ja chce taki z okna:placz: Onomato-Peja napisał(a):http://img62.imageshack.us/img62/9599/61581226.jpg krów wymiata :loveu: mogę Ci go sprzedac :diabloti: Aleksandra95 napisał(a):Słodkie dziecko !:D a ja mam ferie.:D nie dobijaj mnie:placz: Niufciak napisał(a):Hejka;) Słodki szkrabek i świetne widoczki;) Hej :) dzięki Sweet napisał(a):Oj tam odrazu przeciwko tobie;P Ty też nie raz byłaś przeciwko mnie;P haha;P nie znasz bo ja je lubię tylko gdy są idealne;P a to rzadko się zdarza;P O tym to nie słyszałam nigdy. dziwne..;/ 8 to dużo jeszcze przed tobą :diabloti: oj no, ale Ty byłaś pierwsza:eviltong: no w sumie też tak mam.. ale moje są idealne zawsze jak siedzę w domu, a jak mi zależy żeby były ładne to są najgorsze.. to jest z jakiś artykułów angielskich/amerykańskich weterynarzy więc raczej niestety bujdy to nie są.. no nic, pożyjemy, zobaczymy. już 13:diabloti: biedny Damonek, sirotka kochana:loveu::evil_lol: Paula03 napisał(a):A ja narzekam na włosy.... Chciałabym mieć proste, albo ładnie pokręcone, a nie każdy wywinięty w inną stronę... też narzekam i to z tego samego powodu :) właśnie umieram. i jak to mówią demoty, boję się położyć spać, bo kiedy się obudzę będzie poniedziałek. poniedziałek po feriach.. ferie:placz::placz::placz::placz: idę się myc i spac bo muszę jutro wstac nie jak przez ostatnie dwa tygodnie o 10, tylko o 5.40 :placz::placz::placz: dobranoc:placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dacie radeee :diabloti: Kiedys bedziecie tesknic za szkola, wierzcie mi :diabloti: Quote
Aleksa. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Dacie radeee :diabloti: Kiedys bedziecie tesknic za szkola, wierzcie mi :diabloti: Ja mam ferie !! Początek.:D Quote
Wyjątek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Dacie radeee :diabloti: Kiedys bedziecie tesknic za szkola, wierzcie mi :diabloti: Ojjj tak to sama prawda... Quote
Avaloth Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Dacie radeee :diabloti: Kiedys bedziecie tesknic za szkola, wierzcie mi :diabloti: Wyjątek napisał(a):Ojjj tak to sama prawda... jestem tego świadoma. już sobie nie wyobrażam tego że szkoła się tak po prostu skończy. ale póki co dla mnie szkoła= powtórki do matury, konsultacje przed maturą, generalnie jedna wielka matura. a ja dalej jestem że tak ładnie powiem w dupie z nauką.. Aleksandra95 napisał(a):Ja mam ferie !! Początek.:D przez najbliższe dwa tygodnie masz zakaz wchodzenia tu :D chyba że chcesz mi oddac swoje ferie ? xDD nikt jeszcze nie chce na zlot ? Quote
Tepes Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 a Ty uczyć sie a nie po dogo szwędać:diabloti: mniejsza o to, że od jutra JO mom próbne matury...-.- Quote
Sweet Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Avaloth napisał(a):oj no, ale Ty byłaś pierwsza:eviltong: no w sumie też tak mam.. ale moje są idealne zawsze jak siedzę w domu, a jak mi zależy żeby były ładne to są najgorsze.. to jest z jakiś artykułów angielskich/amerykańskich weterynarzy więc raczej niestety bujdy to nie są.. no nic, pożyjemy, zobaczymy. już 13:diabloti: biedny Damonek, sirotka kochana:loveu::evil_lol: idę się myc i spac bo muszę jutro wstac nie jak przez ostatnie dwa tygodnie o 10, tylko o 5.40 :placz::placz::placz: dobranoc:placz: Ty byłaś pierwsza;P Moje wczoraj były ładne:D w ogóle wczoraj miałam dobry dzień i się sobie podobałam:P haha :diabloti: Hmm.. no nie wiem... a kto ich wszystkich tam wie:P jeszcze niedawno mówili że pomidory powodują raka a dzisiaj że są na niego dobre i pomagają go zwalczać :evil_lol: Kobito żebym ja pamiętała co było w 13 serii 1;P hah:P Też musiałam tak wstac;(;( :( Quote
Sweet Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Tepes napisał(a):a jo se wstałach ładnie o 9:20:diabloti: To na którą ty szłaś do szkoły?:P Quote
Tepes Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 a jo se wstałach ładnie o 9:20:diabloti: Quote
Aleksa. Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Nie oddam. :D hahaha. będę wchodzić. :) Quote
Paula03 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A ja co prawda nie mam już ferii, ale nie byłam dzisiaj i wczoraj w szkole, bo jestem chora i mogłam sobie pospać troszkę dłużej, czyli do 7:30 :D Fajnie, nie? :D Z Kati jest niemożliwe spać nawet do 8. Quote
Tepes Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Sweet napisał(a):To na którą ty szłaś do szkoły?:P 10:25:evil_lol: ino wtorki i srody mom na 7:40:D Quote
Sweet Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Tepes napisał(a):10:25:evil_lol: ino wtorki i srody mom na 7:40:D Dobrze ci tak na 10.25:D Ja jutro idę na 9.50 a i tak muszę wstać przed 8;P chociaż to i tak długo sobie pośpię:evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 cześc :D przyszłam tylko powiedziec że żyję, Chester również. nawet Wam dam zdjęcie, które było próbą obiektywu w pierwszych jego dniach xd a photoblog zniszczył mu jakośc. Quote
łamAga Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 http://wd9.photoblog.pl/np5/201102/5A/87751148.jpg :loveu: Quote
NightQueen Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Hej :cool3: Mam nadzieje że będziesz wolna w przeszłym tygodniu :diabloti: bo jest duże prawdopodobieństwo że przyjadę po kolejnego gryzonia :diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 dzięki wszystkim :) Może ja mu wydłubię te gały i wystawię na licytację ?:hmmmm::diabloti: [quote name='NightQueen']Hej :cool3: Mam nadzieje że będziesz wolna w przeszłym tygodniu :diabloti: bo jest duże prawdopodobieństwo że przyjadę po kolejnego gryzonia :diabloti::evil_lol: :loveu: mam nadzieję że będę wolna xdd dawno nic nie było, to jakieś moje wypociny z fbla. Nowych zdjęć nadal kompletnie brak. to jest szklany prostokąt z delfinem z niewiemczego w środku, odbite od niego słońce dające tęcze i trochę wody jakby ktoś nie zauważył xddd Maksik:loveu: nie wiem czy nie jest za ciemne, bo u mnie na laptopie jest ok, a na komputerze ciemno.. :diabloti: Robię właśnie referat o Rwandzie i szukam ładnych zdjęć krów zebu :evil_lol: A tak poza tym to im dłużej o tym czytam tym bardziej się przerażam, do czego człowiek jest zdolny, w imię sprawiedliwości, wolności i tak dalej. Czasem mam na prawdę wątpliwości czy ludzie na świecie mają taki sam mózg jak osoby które znam, jak ja. Bo po prostu nie mogę uwierzyć że myśląca istota /nie żebym ja była myśląca/ [SIZE=2]może robić takie rzeczy jak ludzie robią, każdego dnia.. Quote
Paula03 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://wd5.photoblog.pl/np3/201102/10/87579504.jpg Fajne ma włoski :loveu: Quote
Recommended Posts