Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty tu nie pokazuj takich zdjęć bo jak zaraz tam do Ciebie przyjadę to nie będzie tak miło :D
Ja widzę z okna tylko brudną i śmierdzącą Wisłę.

Posted

Talia napisał(a):
Ty tu nie pokazuj takich zdjęć bo jak zaraz tam do Ciebie przyjadę to nie będzie tak miło :D
Ja widzę z okna tylko brudną i śmierdzącą Wisłę.

zapraszam, będzie milusio:loveu::diabloti:
ja krakowską Nową Hutę i ruderę sąsiadów, z wychodkiem z dziurą w dachu..
Wyjątek napisał(a):

ja chce taki z okna:placz:

Onomato-Peja napisał(a):

mogę Ci go sprzedac :diabloti:

Aleksandra95 napisał(a):
Słodkie dziecko !:D a ja mam ferie.:D

nie dobijaj mnie:placz:

Niufciak napisał(a):
Hejka;)
Słodki szkrabek i świetne widoczki;)

Hej :)
dzięki

Sweet napisał(a):
Oj tam odrazu przeciwko tobie;P Ty też nie raz byłaś przeciwko mnie;P

haha;P nie znasz bo ja je lubię tylko gdy są idealne;P a to rzadko się zdarza;P

O tym to nie słyszałam nigdy. dziwne..;/

8 to dużo jeszcze przed tobą :diabloti:

oj no, ale Ty byłaś pierwsza:eviltong:

no w sumie też tak mam.. ale moje są idealne zawsze jak siedzę w domu, a jak mi zależy żeby były ładne to są najgorsze..

to jest z jakiś artykułów angielskich/amerykańskich weterynarzy więc raczej niestety bujdy to nie są.. no nic, pożyjemy, zobaczymy.

już 13:diabloti: biedny Damonek, sirotka kochana:loveu::evil_lol:

Paula03 napisał(a):
A ja narzekam na włosy....
Chciałabym mieć proste, albo ładnie pokręcone, a nie każdy wywinięty w inną stronę...

też narzekam i to z tego samego powodu :)

właśnie umieram. i jak to mówią demoty, boję się położyć spać, bo kiedy się obudzę będzie poniedziałek. poniedziałek po feriach..
ferie:placz::placz::placz::placz:

idę się myc i spac bo muszę jutro wstac nie jak przez ostatnie dwa tygodnie o 10, tylko o 5.40 :placz::placz::placz:
dobranoc:placz:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dacie radeee :diabloti: Kiedys bedziecie tesknic za szkola, wierzcie mi :diabloti:

Wyjątek napisał(a):
Ojjj tak to sama prawda...

jestem tego świadoma. już sobie nie wyobrażam tego że szkoła się tak po prostu skończy. ale póki co dla mnie szkoła= powtórki do matury, konsultacje przed maturą, generalnie jedna wielka matura. a ja dalej jestem że tak ładnie powiem w dupie z nauką..

Aleksandra95 napisał(a):
Ja mam ferie !! Początek.:D

przez najbliższe dwa tygodnie masz zakaz wchodzenia tu :D chyba że chcesz mi oddac swoje ferie ? xDD

nikt jeszcze nie chce na zlot ?

Posted

Avaloth napisał(a):
oj no, ale Ty byłaś pierwsza:eviltong:

no w sumie też tak mam.. ale moje są idealne zawsze jak siedzę w domu, a jak mi zależy żeby były ładne to są najgorsze..

to jest z jakiś artykułów angielskich/amerykańskich weterynarzy więc raczej niestety bujdy to nie są.. no nic, pożyjemy, zobaczymy.

już 13:diabloti: biedny Damonek, sirotka kochana:loveu::evil_lol:

idę się myc i spac bo muszę jutro wstac nie jak przez ostatnie dwa tygodnie o 10, tylko o 5.40 :placz::placz::placz:
dobranoc:placz:

Ty byłaś pierwsza;P

Moje wczoraj były ładne:D w ogóle wczoraj miałam dobry dzień i się sobie podobałam:P haha :diabloti:

Hmm.. no nie wiem... a kto ich wszystkich tam wie:P jeszcze niedawno mówili że pomidory powodują raka a dzisiaj że są na niego dobre i pomagają go zwalczać :evil_lol:

Kobito żebym ja pamiętała co było w 13 serii 1;P
hah:P

Też musiałam tak wstac;(;( :(

Posted

A ja co prawda nie mam już ferii, ale nie byłam dzisiaj i wczoraj w szkole, bo jestem chora i mogłam sobie pospać troszkę dłużej, czyli do 7:30 :D Fajnie, nie? :D Z Kati jest niemożliwe spać nawet do 8.

Posted

Tepes napisał(a):
10:25:evil_lol:
ino wtorki i srody mom na 7:40:D

Dobrze ci tak na 10.25:D
Ja jutro idę na 9.50 a i tak muszę wstać przed 8;P chociaż to i tak długo sobie pośpię:evil_lol:

Posted

cześc :D
przyszłam tylko powiedziec że żyję, Chester również.
nawet Wam dam zdjęcie, które było próbą obiektywu w pierwszych jego dniach xd a photoblog zniszczył mu jakośc.

Posted

dzięki wszystkim :)
Może ja mu wydłubię te gały i wystawię na licytację ?:hmmmm::diabloti:

[quote name='NightQueen']Hej :cool3:
Mam nadzieje że będziesz wolna w przeszłym tygodniu :diabloti: bo jest duże prawdopodobieństwo że przyjadę po kolejnego gryzonia :diabloti::evil_lol:
:loveu:
mam nadzieję że będę wolna xdd

dawno nic nie było, to jakieś moje wypociny z fbla. Nowych zdjęć nadal kompletnie brak.

to jest szklany prostokąt z delfinem z niewiemczego w środku, odbite od niego słońce dające tęcze i trochę wody jakby ktoś nie zauważył xddd

Maksik:loveu: nie wiem czy nie jest za ciemne, bo u mnie na laptopie jest ok, a na komputerze ciemno..

:diabloti:

Robię właśnie referat o Rwandzie i szukam ładnych zdjęć krów zebu :evil_lol: A tak poza tym to im dłużej o tym czytam tym bardziej się przerażam, do czego człowiek jest zdolny, w imię sprawiedliwości, wolności i tak dalej. Czasem mam na prawdę wątpliwości czy ludzie na świecie mają taki sam mózg jak osoby które znam, jak ja. Bo po prostu nie mogę uwierzyć że myśląca istota /nie żebym ja była myśląca/ [SIZE=2]może robić takie rzeczy jak ludzie robią, każdego dnia..