Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iś moja droga nie wiesz co masz po maturze robić to ja Ci stara (co do Was naprawdę stara) ciotka powiem!!!!!:evil_lol:
Zdjęcia robisz b.b.b. ładne !!! Masz wyczucie i dobre oko. Umiesz jak nieliczni robić zdjęcia zwierzętom, a to cenna umiejętność - dobre ujęcia, dobry moment i perspektywa. W Tym widzę Ciebie i wróżę Ci dobra przyszłość - każdy dostaje po talencie Ty swojego nie zakop !!! tylko rozwijaj !!!!!

Posted

[quote name='paoiii']ja jestem na dziennikarsko-medialnym,
a napewno chce złozyc własnie na pedagogike, wych przedszkolne i wczesnoszkolne :D[/QUOTE]
ja ta sama :) chociaż ostatnio się zastanawiam, bo bardzo bym chciała coś w kierunku dogoterapii robić, a nie wiem czy do tego nie jest potrzebna specjalna ? muszę coś więcej poczytac..

[quote name=':: FiGa ::']Psujesz reputacje aniolkowi :shake:[/QUOTE]
gdyby jeszcze było co psuć:diabloti: spytaj Anuli(Tepes) czy to taki aniołek.. albo Ewy(dog193), która uwielbia owczarki a na Chestera stwierdziła że to krowa, a nie pies:eviltong:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]odwal sie babo najlepsze:evil_lol:

kochom Cie:loveu:[/COLOR][/QUOTE]
phi xD
też Cię kocham:loveu:

[quote name='DominikaAnna']Z tymi studiami to tak jest, że do końca się nie wie co się chce robić. Ja poszłam na coś, co jak wtedy byłam przekonana chcę robić. Dziś wiem, że to nie to i mam zaupełnie inne plany na życie. Ale kierunek skończę, bo do licencjatu pozostał tylko rok i szkoda mi zmarnować wysiłku włożonego w studia, a zawsze to będzie jakieś zabezpieczenie gdyby aktualne plany się nie powiodły :D

[URL]http://img197.imageshack.us/img197/6720/img0594bf.jpg[/URL]
jaki świąteczny Chester. [/QUOTE]
a jeśli mogę wiedzieć, co ostatecznie chcesz robić ?

[quote name='Paula03'][URL]http://img88.imageshack.us/img88/9266/img0602d.jpg[/URL]
No on jest po prostu świetny :loveu: [/QUOTE]
czasem mu wychodzi xd

[quote name='Luzia']On Tobie raczej nie, prędzej Ty jemu :evilbat:

To jest kwestia udowodniona naukowo

Nie ważne jaki sposób, byle był skuteczny no nie? :evil_lol:
Dawaj fotkę; przemyślę, zbiorę narzędzia i sama przeprowadzę zabieg sama:diabloti:

Wiem :loveu:

Ja na Twoim miejscu bym się tak nie cieszyła, wiesz... Bywam w Krk i to nie aż tak żadko :evilbat:
Co to za Nią z dużej litery? :mad:[/QUOTE]
oj tam różnica :diabloti:

no to pozory mylą.. ale w sumie jej się nie dziwię, w takim domu..:evil_lol:

taa.. wiesz, jakbym chciała taki sposób to mam koleżankę w ławce chętną na takie zabiegi więc nie musisz się fatygowac :eviltong:

ooo jak miło.. wiesz że mam psa-ludożerce ? :diabloti:

bo jesteś tak cudowna że aż trzeba to podkreślic, to by była zniewaga pisac o Tobie z małych liter:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dagaa111'][URL]http://img441.imageshack.us/img441/7258/img0589br.jpg[/URL]
Chester ma piękne oczy :loveu:[/QUOTE]
dziękuje :) też mi się podobają ;D

[quote name='przeszlus'][URL]http://img199.imageshack.us/img199/563/img0609by.jpg[/URL]
Ach krowa[/QUOTE]
;)

[quote name='wenia41']Iś moja droga nie wiesz co masz po maturze robić to ja Ci stara (co do Was naprawdę stara) ciotka powiem!!!!!:evil_lol:
Zdjęcia robisz b.b.b. ładne !!! Masz wyczucie i dobre oko. Umiesz jak nieliczni robić zdjęcia zwierzętom, a to cenna umiejętność - dobre ujęcia, dobry moment i perspektywa. W Tym widzę Ciebie i wróżę Ci dobra przyszłość - każdy dostaje po talencie Ty swojego nie zakop !!! tylko rozwijaj !!!!!
Ale papierek jakiś sobie zrób coby na wszelki wypadek z szuflady można go było wyjąć i szukać szczęścia, gdzie indziej jak bieda zajrzy do chałupy!!!!![/QUOTE]
dzięki Ci bardzo, ale uwierz że ja nie mam talentu.. na samym dogo jest na prawdę dużo osób które robią dużo lepsze zdjęcia ( a nie koniecznie mają lepszy sprzęt), nie mówiąc już o photoblogu czy deviantarcie.. a to tylko ludzie którzy na takie serwisy wrzucają zdjęcia, co z resztą ?
Moje wyczucie bym powiedziała że jest bardziej wypracowane, wyuczone. Jednak trochę poradników foto przeczytałam, miliony zdjęć się naoglądałam, jak ma być a jak nie. Aparat też trochę mam, więc mniej więcej go wyczuwam. I z psem też już trochę żyje i go znam. A ja na prawdę z 80% swoich zdjęć nie jestem zadowolona, jeśli dałabym do oceny komuś profesjonalnemu to pewnie byłoby tego jeszcze więcej.
Ja bym chciała, i fotografii na pewno nie odłożę na bok bo uwielbiam to robic. Ale nie sądzę żeby cokolwiek z tego wyszło, może jakieś sesje dla znajomych, myślę że nic więcej.
Ale dziękuje Ci bardzo za dobre słowa :)

[quote name='przeszlus']Rozwijaj swój talent do fotografi jak papier toaletowy :diabloti:[/QUOTE]
-.- zrobię Ci coś kiedyś:diabloti:

Posted

[QUOTE]Moje wyczucie bym powiedziała że jest bardziej wypracowane, wyuczone. Jednak trochę poradników foto przeczytałam, miliony zdjęć się naoglądałam, jak ma być a jak nie. Aparat też trochę mam, więc mniej więcej go wyczuwam. I z psem też już trochę żyje i go znam. [B]A ja na prawdę z 80% swoich zdjęć nie jestem zadowolona[/B], jeśli dałabym do oceny komuś profesjonalnemu to pewnie byłoby tego jeszcze więcej.
Ja bym chciała, i fotografii na pewno nie odłożę na bok bo uwielbiam to robic. Ale nie sądzę żeby cokolwiek z tego wyszło, może jakieś sesje dla znajomych, myślę że nic więcej.
Ale dziękuje Ci bardzo za dobre słowa :smile:[/QUOTE]

mam to samo, tyle że u mnie procent jest wyższy, bo to jakieś 97% :diabloti:

Posted

Iś ja wiem co piszę. Uwierz mi! Zdjęcie nie musi być cacy musi mieć to coś co przyciąga oko. Trzeba mieć wyczucie chwili, dobre oko. Robić zdjęcia ładne tego można się nauczyć ale trzeba mieć wyczucie aby ująć coś jeszcze. Można pstrykać zdjęcia, ładne zdjęcia, a najciekawsze ujęcia z bagatelizować i uznać za nic niewarte. Idż na studja jakie chcesz ale fotografii nie zaniedbuj zobaczysz kiedyś może Ci ona czkawką wrócić!

Posted

[QUOTE]-.- zrobię Ci coś kiedyś:diabloti:[/QUOTE]

A prosze bardzo :)
słuchaj Weni :!:

To i tak macie dobry % bo mi się jakieś 98% nie podoba.
Ja robie totalnie brzydkie,nawet kwiatka w makro ładnego nie zrobię więć nie przesadzaj.
Ważne jest to że to jest twoja pasja.
Mimo wszystko i tak robię zdjęcia,bo to lubię.

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ej weź nie strasz chłopoka:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
oj tam czemu xD

[quote name='NightQueen']mam to samo, tyle że u mnie procent jest wyższy, bo to jakieś 97% :diabloti:[/QUOTE]
haha :D
ale w tych moich 20% są zdjęcia które ja lubię bo np. pies jest w śmiesznej pozycji czy coś, albo jakieś śmieszne ujęcia z imprez, coś co mi się dobrze kojarzy, a kadr przy tym zrąbany i wszystko inne. zdjęc ktore mi się podobają ze względu na wykonanie jest sporo mniej, tak z 5% może..
w sumie to z tymi 20% przesadziłam chyba xd

[quote name='wenia41']Iś ja wiem co piszę. Uwierz mi! Zdjęcie nie musi być cacy musi mieć to coś co przyciąga oko. Trzeba mieć wyczucie chwili, dobre oko. Robić zdjęcia ładne tego można się nauczyć ale trzeba mieć wyczucie aby ująć coś jeszcze. Można pstrykać zdjęcia, ładne zdjęcia, a najciekawsze ujęcia z bagatelizować i uznać za nic niewarte. Idż na studja jakie chcesz ale fotografii nie zaniedbuj zobaczysz kiedyś może Ci ona czkawką wrócić![/QUOTE]
dzięki Ci na prawdę ;)
no na studia iśc muszę, bo na fotografii najlepszym trudno się wybić, a co dopiero takiej mi :D ale o fotografii nie zapomnę o to się nie martw :)

[quote name='dagaa111']ważne że jest te 20% zdjęć z których jesteś zadowolona. U mnie jeszcze niedawno było 100% zdjęć z których nie byłam zadowolona, teraz to spadło gdzieś do 90% :lol:[/QUOTE]
doszłam do wniosku że jednak trochę mniej:evil_lol:
mi postęp w robieniu zdjęc idzie proporcjonalnie do rosnących wymagań xd

[quote name='przeszlus']A prosze bardzo :)
słuchaj Weni :!:

To i tak macie dobry % bo mi się jakieś 98% nie podoba.
Ja robie totalnie brzydkie,nawet kwiatka w makro ładnego nie zrobię więć nie przesadzaj.
Ważne jest to że to jest twoja pasja.
Mimo wszystko i tak robię zdjęcia,bo to lubię.[/QUOTE]
to się bój:diabloti:
a idź, nie marudź xd
a no jest, i myślę że zawsze będzie ;)

[quote name='DominikaAnna']W planach jest hodowla :)[/QUOTE]
o super :) też by mi się marzyło.. ale najpierw by sobie trzeba znaleźć bogatego chłopa xdd bo z hodowli utrzymac się z tego co wiem nie bardzo..

Nigdy w życiu już nie pochwalę przed nikim Chestera.. Tak ładnie chodził na spacerach, niedawno widzieliśmy z daleka westa, zawołałam go i ładnie przeszedł, olał psa, dumna aż z niego byłam.. A dzisiaj masakra. Spuściłam go w polach, pięknie do nogi przychodził, siadał na odległość etc. Pojawił się jakiś bokser, Krów akurat siedział więc mu mówię że dobrze, żeby został. Doszłam do niego a on w tym momencie sruu do boksera, jego właściciel myślałam ze na zawał zejdzie.. Chester podbiegł, oczywiście najeżony, zęby na wierzchu.. boks się wyrwał chłopkowi a wtedy Krów ucieka do mnie. Boże co za matoł. Po co on do tego psa leci skoro potem przed nim ucieka ? no po co ? dlaczego w parku, na szkoleniu potrafi ignorować kilkanaście psów na raz, a na spacerze po wsi się zachowuje jak dzikus ? co ja mam mu zrobić, bo już straciłam wiarę że kiedykolwiek przestanie..

Posted

Cześć. Będziesz może w schronisku w tą niedzielę? Mogłabym Cię prosić o zdjęcia kilku psów (boksy H1, i A7)?
Bo wieści o tym że robisz śliczne zdjęcia rozeszły się w błyskawicznym tempie :p;)

Dla pocieszenia mogę dodać że mój 13kg pies wyobraża sobie że jest przynajmniej 4 razy większy i rzuca się na większość psów, po za tym na spacerach zamienia się w odkurzacz i zjada wszystko (nawet jak jest w kagańcu :wallbash: ).

Posted

[quote name='Ank@']Cześć. Będziesz może w schronisku w tą niedzielę? Mogłabym Cię prosić o zdjęcia kilku psów (boksy H1, i A7)?
Bo wieści o tym że robisz śliczne zdjęcia rozeszły się w błyskawicznym tempie :p;)

Dla pocieszenia mogę dodać że mój 13kg pies wyobraża sobie że jest przynajmniej 4 razy większy i rzuca się na większość psów, po za tym na spacerach zamienia się w odkurzacz i zjada wszystko (nawet jak jest w kagańcu :wallbash: ).[/QUOTE]
hej :) będę jutro, w takim razie wezmę aparat i zrobię te dwa boksy też :) jakieś konkretne psy czy wszystkie stamtąd ?
pisałam do Ciebie wcześnie na nk bo miałaś pełną skrzynkę tu ;)

no mój chociaż nic nie żre.. chociaż jakby znalazł coś dobrego to pewnie też by zeżarł..

[quote name='przeszlus']Tak jest sluchaj wujka Huberta to daleko dojdziesz ;)

Mój się posłuchał aż 3 razyna spacerach :)
Jestem dumny:)
Jestem dumny też z tego że zagryzł ostanio tylko 2 kury :)[/QUOTE]
haah gratuluje :D
bniedne te kury w waszej okolicy xDD

Posted

[quote name='Kisses']To weź dawaj mi jakieś dymne sygnały, jak się pojawi :D[/QUOTE]

Dobra;D jak zobaczysz biały dym z mojego komina to znaczy że ona jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']
haha :D
ale w tych moich 20% są zdjęcia które ja lubię bo np. pies jest w śmiesznej pozycji czy coś, albo jakieś śmieszne ujęcia z imprez, coś co mi się dobrze kojarzy, a kadr przy tym zrąbany i wszystko inne. zdjęc ktore mi się podobają ze względu na wykonanie jest sporo mniej, tak z 5% może..
w sumie to z tymi 20% przesadziłam chyba xd

.[/QUOTE]

ja mam większe wymagania na to wychodzi :evil_lol:

Czesio wymiata :loveu::loveu::loveu: dzikus mój kochany :loveu:

Posted

[quote name='NightQueen']

Czesio wymiata :loveu::loveu::loveu: dzikus mój kochany :loveu:[/QUOTE]
chcesz ?:razz: sprzedam tanio, jeszcze 5 kg karmy i siostrę gratis mogę dorzucić:evil_lol: