Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

Hmm.. na odciski ja kiedyś miałam jakiś płyn... trochę miał opakowanie jak korektro w płynie:P ale nazwy to nie pamiętam.
Może jakieś plastry z apteki? kiedyś coś chyba reklamowali?
Ale jeszcze 2 tyg to może pomoże płyn;) przez jeden dzień to nie zjedzie:P

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Hej przeciez odcisk nie bedzie "siedzial" Ci na palcu przez dwa tygodnie :diabloti: No chyba ze to jakis uparciuch jest :evil_lol:[/QUOTE]

Własnie moze nie będzie takim chamem :D
Aaa ja mam jeszcze do studniówki rok :D, powiedz mi co zdajesz na maturze??? jak juz jestsmy prawie w tym temacie :) :D!

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Hej przeciez odcisk nie bedzie "siedzial" Ci na palcu przez dwa tygodnie :diabloti: No chyba ze to jakis uparciuch jest :evil_lol:[/QUOTE]

Ty tam siedź lepiej cicho :boom:
Jak nie usunie palca odcisk zostanie na stałe! :diabloti: Już ja wiem swoje :evilbat:

Posted

Nigdy nie wiadomo co on ta sobie za plan obmyślił :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']Nigdy nie wiadomo co on ta sobie za plan obmyślił :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie, lepiej działać u podstaw :diabloti: [SIZE="1"]czyt. amputować palca :grins: [/SIZE]

Posted

[quote name='Luzia']Dokładnie, lepiej działać u podstaw :diabloti: [SIZE="1"]czyt. amputować palca :grins: [/SIZE][/QUOTE]

Ostrzegam, że będę się upierać przy swoim do skutku 8) [SIZE="1"]Ewentualne do czasu zarobienia bana za spamowanie w cudzych galeriach :siara:[/SIZE]

Posted

[quote name='Luzia']Dokładnie, lepiej działać u podstaw :diabloti: [SIZE="1"]czyt. amputować palca :grins: [/SIZE][/QUOTE]

No tak jak amputujesz palec to po problemie:P ale może on ma jakiś swoich agentów na innych palcach i jak on umrze to oni wyjdą i trzeba będzie amputować cała stopę:P

Posted

[quote name='Sweet']No tak jak amputujesz palec to po problemie:P ale może on ma jakiś swoich agentów na innych palcach i jak on umrze to oni wyjdą i trzeba będzie amputować cała stopę:P[/QUOTE]

Da się zrobić :evilbat: Ale ja była bym bardziej za amputacją każdego palca osobno... :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Biedna Iś :glaszcze:

Jak tam zjazd rodzinny?[/QUOTE]
nie tak źle jak myślałam :D
[QUOTE]Racja utnij i na zawsze po problemie

Studniówka ^^
kiedy ja będe taki stary :diabloti:[/QUOTE]
genialny pomysł xd

ee za 3 lata ? czy coś koło tego o ile dobrze kojarzę ^^
wiesz co, mnie od staruch wyzywać:placz::mad:
[quote name='Luzia']To Ty się nie boisz Pedo bear'a ? :crazyeye: Ja tam nie chciała bym go spotkać w ciemnej uliczce.. :diabloti: To nie jest kwestia wiarygodności

Co ja poradzę :shake: Już taka moja natura

A kto powiedział że ona normalna

Ja mam super sposób ...

[SIZE=1][B]Uciąć palca i problem rozwiąże się sam [/B]:evilbat:[/SIZE][/QUOTE]
oj tam, miś mi nie naskoczy:diabloti:
tak wyglądała.. :hmmmm: ale jakby się tak zastanowić to faktycznie, kwestia do przemyślenia :evil_lol:

no tak, innych sposobów po Tobie się spodziewać nie można :D
ale on jest pod palcem, bym musiała wyciąć sobie kawałek stopy..

[quote name='Sweet']Hmm.. na odciski ja kiedyś miałam jakiś płyn... trochę miał opakowanie jak korektro w płynie:P ale nazwy to nie pamiętam.
Może jakieś plastry z apteki? kiedyś coś chyba reklamowali?
Ale jeszcze 2 tyg to może pomoże płyn przez jeden dzień to nie zjedzie:P[/QUOTE]
płyn mam, wyżarł skórę dookoła, a odcisk został xdd
ja go już mam od jakiś 2-3 tygodni, ale dopiero od kilku dni boli..
[quote name=':: FiGa ::']Hej przeciez odcisk nie bedzie "siedzial" Ci na palcu przez dwa tygodnie No chyba ze to jakis uparciuch jest [/QUOTE]
już siedzi więcej więc ja go tam nie wiem :diabloti: zadomowił się u mnie, chyba mu tam dobrze..

[quote name='paoiii']Własnie moze nie będzie takim chamem :D
Aaa ja mam jeszcze do studniówki rok, powiedz mi co zdajesz na maturze??? jak juz jestsmy prawie w tym temacie :) ![/QUOTE]
rozszerzony polski i angielski, plus obowiązkowe podstawy.. ale generalnie nie zdam nic i będę kopać rowy koparko-ładowarką. to moja przyszłość:loveu:

[quote name='Luzia']Ty tam siedź lepiej cicho :boom:
Jak nie usunie palca odcisk zostanie na stałe! :diabloti: Już ja wiem swoje :evilbat:[/QUOTE]
aż miło patrzyć jak Wy się kochacie:loveu::diabloti:

[quote name='Sweet']Nigdy nie wiadomo co on ta sobie za plan obmyślił :diabloti: [/QUOTE]
[quote name='Luzia']Dokładnie, lepiej działać u podstaw [SIZE=1]czyt. amputować palca :grins: [/SIZE][/QUOTE]
[quote name='Luzia']Ostrzegam, że będę się upierać przy swoim do skutku [SIZE=1]Ewentualne do czasu zarobienia bana za spamowanie w cudzych galeriach :siara:[/SIZE][/QUOTE]
[quote name='Sweet']No tak jak amputujesz palec to po problemie:P ale może on ma jakiś swoich agentów na innych palcach i jak on umrze to oni wyjdą i trzeba będzie amputować cała stopę:P[/QUOTE]
[quote name='Luzia']Da się zrobić :evilbat: Ale ja była bym bardziej za amputacją każdego palca osobno... [/QUOTE]
:crazyeye:
Luiza, coraz bardziej się Ciebie boję. dobrze że mieszkasz daleko:diabloti:
Ada wiesz co, po Tobie się tego nie spodziewałam, Ty z NIĄ przeciwko MNIE ! :placz::diabloti:

Posted

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/6720/img0594bf.jpg[/IMG]

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9266/img0602d.jpg[/IMG]

[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/563/img0609by.jpg[/IMG]

wzrok pt 'odwal się babo' :D
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2475/img0579bn.jpg[/IMG]

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/7258/img0589br.jpg[/IMG]

ide się uczyć ?

Posted

[quote name='Avaloth']
wiesz co, mnie od staruch wyzywać:placz::mad:

płyn mam, wyżarł skórę dookoła, a odcisk został xdd
ja go już mam od jakiś 2-3 tygodni, ale dopiero od kilku dni boli..

rozszerzony polski i angielski, plus obowiązkowe podstawy.. ale generalnie nie zdam nic i będę kopać rowy koparko-ładowarką. to moja przyszłość:loveu:

Ada wiesz co, po Tobie się tego nie spodziewałam, Ty z NIĄ przeciwko MNIE ! :placz::diabloti:[/QUOTE]

Iśka nie oszukujmy się jesteś stara :eviltong:

Oj.... może trzeba go oderwac:P

A mamte nie zdajesz rozszerzoną??:crazyeye: będziesz kopaczem:diabloti:
Spoko ja będę w biedronce pracować na kasie:P

Przepraszam tak jakoś wyszło:P ale ja chciałam obronić twoją stopę bo jak jeden palec obetniesz to może trzeba będzie wszystkie a tylko ja wzięłam to pod uwagę:P co nie zmienia faktu że po amputacji nie bedzie odcisku:D
Ja może sobie nos amputuje to nie bede miec kataru:P

Iś nie ucz się bierz przykład ze mnie:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='sator_k_']Ha ha ha dobre:evil_lol::eviltong:

Zdjęcia bardzo ładne:)[/QUOTE]
ej no :evil_lol: czytałam lekture, liczy się xd
dzięki :)

[quote name='paoiii']noo ja tez planuje rozszerzony polski pisać :D
A co pozniej wiesz juz???
Wzrok odwal się babo jest cuuuudnyyy!!! :D
mega zdjęcia[/QUOTE]
a na jakim profilu jesteś ? bo ja mat-chem:diabloti:
kompletnie nie mam pomysłu na siebie, na pewno złoże na pedagogike jako wyjście awaryjne, mam nadzieję że jeszcze coś mnie olśni, bo póki co nie znalazłam zawodu ani kierunku dla siebie..
:D

[quote name='Sweet']Iśka nie oszukujmy się jesteś stara :eviltong:

Oj.... może trzeba go oderwac:P

A mamte nie zdajesz rozszerzoną??:crazyeye: będziesz kopaczem:diabloti:
Spoko ja będę w biedronce pracować na kasie:P

Przepraszam tak jakoś wyszło:P ale ja chciałam obronić twoją stopę bo jak jeden palec obetniesz to może trzeba będzie wszystkie a tylko ja wzięłam to pod uwagę:P co nie zmienia faktu że po amputacji nie bedzie odcisku:D
Ja może sobie nos amputuje to nie bede miec kataru:P

Iś nie ucz się bierz przykład ze mnie:eviltong::diabloti:[/QUOTE]
Ty też za niedługo będziesz więc się nie ciesz:diabloti:
odrywałam ale się nie dało.. przyczepił się jak rzep do ogona czy coś xdd
jasne, tłumacz się teraz ! nie będzie zaległego lizaka:evil_lol:

Ty nie masz matury w tym roku -.- ..

[quote name=':: FiGa ::']:loveu: :loveu:
Czy on jest takim anioleczkiem czy on tylko tak wyglada? :loveu:[/QUOTE]
niestety tylko wygląda..:roll:

[quote name='justyska2']ślicznie :)[/QUOTE]
dzięki ;)

idę spać, bo nie wstanę o 5.40 ..

Posted

[quote name='Avaloth']

a na jakim profilu jesteś ? bo ja mat-chem:diabloti:
kompletnie nie mam pomysłu na siebie, na pewno złoże na pedagogike jako wyjście awaryjne, mam nadzieję że jeszcze coś mnie olśni, bo póki co nie znalazłam zawodu ani kierunku dla siebie..
:D

.[/QUOTE]

Z tymi studiami to tak jest, że do końca się nie wie co się chce robić. Ja poszłam na coś, co jak wtedy byłam przekonana chcę robić. Dziś wiem, że to nie to i mam zaupełnie inne plany na życie. Ale kierunek skończę, bo do licencjatu pozostał tylko rok i szkoda mi zmarnować wysiłku włożonego w studia, a zawsze to będzie jakieś zabezpieczenie gdyby aktualne plany się nie powiodły :D

[url]http://img197.imageshack.us/img197/6720/img0594bf.jpg[/url]
jaki świąteczny Chester. :loveu:

Posted

[quote name='Avaloth']oj tam, miś mi nie naskoczy:diabloti:

tak wyglądała.. :hmmmm: ale jakby się tak zastanowić to faktycznie, kwestia do przemyślenia :evil_lol:

no tak, innych sposobów po Tobie się spodziewać nie można :D
ale on jest pod palcem, bym musiała wyciąć sobie kawałek stopy..

aż miło patrzyć jak Wy się kochacie:loveu::diabloti:

:crazyeye:
Luiza, coraz bardziej się Ciebie boję. dobrze że mieszkasz daleko:diabloti:
Ada wiesz co, po Tobie się tego nie spodziewałam, Ty z NIĄ przeciwko MNIE ! :placz::diabloti:[/QUOTE]

On Tobie raczej nie, prędzej Ty jemu :evilbat:

To jest kwestia udowodniona naukowo :diabloti:

Nie ważne jaki sposób, byle był skuteczny no nie? :evil_lol:
Dawaj fotkę; przemyślę, zbiorę narzędzia i sama przeprowadzę zabieg :diabloti::diabloti::diabloti:

Wiem :loveu::loveu:

Ja na Twoim miejscu bym się tak nie cieszyła, wiesz... Bywam w Krk i to nie aż tak żadko :evilbat:
Co to za Nią z dużej litery? :mad: