Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzień dobry :cool3: albo dobry wieczór ? :evil_lol:
18:09 jest chyba xD to raczej dobry wieczór :evil_lol:
już 18:12 xD no dobra dalej :evil_lol:
No to zacznijmy od tego że żyję :eviltong: jestem zmientoszona jak kot wyciągnięty z pralki, chyba bardziej zmientoszona jeszcze w życiu nie byłam, ale żyje. A na sylwestrze było fajnie ^^. Tzn porażka w ogól,e nie wiem co ja tam robiłam, ale było fajnie :D
położyłam się koło 5:40, ale spij tu z kochanymi koleżankami w jednym pokoju :eviltong: Kamila śpiewa i gada jak jej było cieplutko a Dawka dogaduje .. dobranoc :p no i nie wiem o której usnęłam, spałam jakieś 2 h i trza było wstać.. posprzątać, o 12 do domu, myju, myju i lulu :evil_lol: i łącznie spałam jakieś 5,5 h..
ale fajnie było xD
no i nie wiem co wam jezszce rzec :eviltong: zmiętoszona jestem..

Posted

żyję xD
właśnie miałam wam dać zdjęcia, ale mnie brzuch boli i nie mam siły :look3:
a w tygodniu czasu nia miałam.. 19 mamy klasyfikacje, do 12 trzeba oceny wystawić(teoretycznie) więc miałam zawalony trochę tydzień.. chociaż i tak źle nie było ^^ zdawałam z niemieckiego i majcy, myślałam że jeszcze z historii i chemi będę musiała ale mi podarowali :eviltong: a pgościu od fizyki z śreniej ocen 2,4 ( tzn. ja powinnam mieć 2,25, ale podpisał mi chyba dla zabawy jedną 3 xD) wystawił 3 na półrocze :evil_lol: chyba niezauważył pewnje oceny, ale mniejsza z tym :cool3:
kurde..
postaram się dac dzisiaj te zdjęcia.. bo mam duże zaległości.. szkolenie musze skończyć, jeszcze mam ze 100 zdjęć z parku jesiennego i Błoń, i ze 100 nowszych(szkolenia, spacer, z choinką itp.) i nie wyrobię..
i nie wiem co dawać najpierw..
teraz wrzucę 20 zeby się ładowało, może mnie przestanie brzuch bolec to przyjdę :eviltong:
narazie pa xD

PS wkurza mnie to że mi się avatar nie wyświetla ;/ wy go widzicie ?

Posted

Justys95 napisał(a):
A ja widzę :)

Świetne foty! Czekam na więcej ^^

o to fajnie, że przynajmniej ty :eviltong: w ogóle, nie pamiętam jaki już ustawiam.. z chihuahuą czy takim małym z napisem 'big world' ? :evil_lol:
gordonowa napisał(a):
ja też nei widzę twojego avka.
Fajny Chesterek ;]
I prezenty :razz:

thx :) te 'prezenty' to są poustawiane puste opakowania na cele konkursu z WOKu :diabloti:
deer_1987 napisał(a):
Czekam na wiecej fotek :P

40 sztuk do usług :D

no to daję 40 sztuk ;)

Posted

z Arasem

o przykład jak to Chestrek sobie robi przerwy w czasie szkolenia.. Gacek przyjechał spóźniony, więc jeszcze biegał, a Chester przyjechał nie spóźniony.. i też biegał..

kolejni rozproszeni uciekinierzy :diabloti:

Dakota też się zerwała :diabloti:

Posted

Isia & Chester napisał(a):
o to fajnie, że przynajmniej ty :eviltong: w ogóle, nie pamiętam jaki już ustawiam.. z chihuahuą czy takim małym z napisem 'big world' ? :evil_lol:
Pewnie ci się wetnę między foty...ale z chihuahua :)