Pimpek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Hej wam:cool3: Jak po sylwestrze?:p http://193.42.230.200/p1/4C/33/29004090.jpg Bossss:loveu: Quote
ewka i haker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 witamy witamy:lol::multi: szczesliwego nowego rou Quote
Avaloth Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 dzień dobry :cool3: albo dobry wieczór ? :evil_lol: 18:09 jest chyba xD to raczej dobry wieczór :evil_lol: już 18:12 xD no dobra dalej :evil_lol: No to zacznijmy od tego że żyję :eviltong: jestem zmientoszona jak kot wyciągnięty z pralki, chyba bardziej zmientoszona jeszcze w życiu nie byłam, ale żyje. A na sylwestrze było fajnie ^^. Tzn porażka w ogól,e nie wiem co ja tam robiłam, ale było fajnie :D położyłam się koło 5:40, ale spij tu z kochanymi koleżankami w jednym pokoju :eviltong: Kamila śpiewa i gada jak jej było cieplutko a Dawka dogaduje .. dobranoc :p no i nie wiem o której usnęłam, spałam jakieś 2 h i trza było wstać.. posprzątać, o 12 do domu, myju, myju i lulu :evil_lol: i łącznie spałam jakieś 5,5 h.. ale fajnie było xD no i nie wiem co wam jezszce rzec :eviltong: zmiętoszona jestem.. Quote
Martunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No no, jaka impreza. :D Krótko spałaś coś, musisz się dzisiaj wyspać. :eviltong: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
Jagoodkaxd Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witaj Witaj :razz::razz: Twoj też śliczny:loveu::loveu: Quote
dadiii Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 siemka!!!! :) jakies foty by sie przydaly he?? :D:D:D Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 żyję xD właśnie miałam wam dać zdjęcia, ale mnie brzuch boli i nie mam siły :look3: a w tygodniu czasu nia miałam.. 19 mamy klasyfikacje, do 12 trzeba oceny wystawić(teoretycznie) więc miałam zawalony trochę tydzień.. chociaż i tak źle nie było ^^ zdawałam z niemieckiego i majcy, myślałam że jeszcze z historii i chemi będę musiała ale mi podarowali :eviltong: a pgościu od fizyki z śreniej ocen 2,4 ( tzn. ja powinnam mieć 2,25, ale podpisał mi chyba dla zabawy jedną 3 xD) wystawił 3 na półrocze :evil_lol: chyba niezauważył pewnje oceny, ale mniejsza z tym :cool3: kurde.. postaram się dac dzisiaj te zdjęcia.. bo mam duże zaległości.. szkolenie musze skończyć, jeszcze mam ze 100 zdjęć z parku jesiennego i Błoń, i ze 100 nowszych(szkolenia, spacer, z choinką itp.) i nie wyrobię.. i nie wiem co dawać najpierw.. teraz wrzucę 20 zeby się ładowało, może mnie przestanie brzuch bolec to przyjdę :eviltong: narazie pa xD PS wkurza mnie to że mi się avatar nie wyświetla ;/ wy go widzicie ? Quote
Rahl Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja też nei widzę twojego avka. Fajny Chesterek ;] I prezenty :razz: Quote
Bewarka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 A ja widzę :) Świetne foty! Czekam na więcej ^^ Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Justys95 napisał(a):A ja widzę :) Świetne foty! Czekam na więcej ^^ o to fajnie, że przynajmniej ty :eviltong: w ogóle, nie pamiętam jaki już ustawiam.. z chihuahuą czy takim małym z napisem 'big world' ? :evil_lol: gordonowa napisał(a):ja też nei widzę twojego avka. Fajny Chesterek ;] I prezenty :razz: thx :) te 'prezenty' to są poustawiane puste opakowania na cele konkursu z WOKu :diabloti: deer_1987 napisał(a):Czekam na wiecej fotek :P 40 sztuk do usług :D no to daję 40 sztuk ;) Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 z Arasem o przykład jak to Chestrek sobie robi przerwy w czasie szkolenia.. Gacek przyjechał spóźniony, więc jeszcze biegał, a Chester przyjechał nie spóźniony.. i też biegał.. kolejni rozproszeni uciekinierzy :diabloti: Dakota też się zerwała :diabloti: Quote
Bewarka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Isia & Chester napisał(a):o to fajnie, że przynajmniej ty :eviltong: w ogóle, nie pamiętam jaki już ustawiam.. z chihuahuą czy takim małym z napisem 'big world' ? :evil_lol: Pewnie ci się wetnę między foty...ale z chihuahua :) Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 i juz na legalnym spacerze, w lesie dookoła poligonu ;) i roślinek;) Tajga :) Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 dzieki Justyś :) Gacek już bez pelerynki :eviltong: Solo Quote
Martunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To gratulację oceny z fizyki :D ! Ja widzę Twój av. ;) O, zdjęcia ze świąt! ^^ Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 supermen w wydaniu bez pelerynki :D Sol Aras ;) Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Gapcio po wyłowieniu z zamarzniętego jeziorka :diabloti::evil_lol::evil_lol: cdn może nastąpi ok. godziny 22-23 ;) smacznego :D Quote
Recommended Posts