Avaloth Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dobry wieczór wieśniaki, buraki i inne gryzonie :evil_lol::evil_lol: mam komputer !:loveu: w końcu ^^ co prawda mam wrażenie że internet chodzi jeszcze wolniej niż przedtem, ale przynajmniej da się zdjęcie przegrywać :eviltong: zdjęcia są xD Krówsko żyje xD a mi się nic nie chce :eviltong: śnieg chcę i święta już A i lustrzankę. A tak wracając do tematu to wam dam zdjęcia.. jutro ? może :diabloti: Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Majaczka wróciła! :multi: Czekamy na fotki. ^^ Opisz więcej, co u Ciebie. :D Quote
LadyK Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Krówsko żyje xD Udowodnij :diabloti::cool3: Quote
Avaloth Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Owczarkowa'] Udowodnij :diabloti::cool3: no dobra, przejrzałaś mnie, zjadałam krowę wczoraj na obiad :evil_lol::evil_lol: ale mam jeszcze stare zdjęcia, to wam dam xDD nutelka xDD cdn Quote
Avaloth Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 próbowałam obróci, ale się ni chce.. Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zamordowałaś Krowę :diabloti: Na fotkach co leży jest nieżywy :diabloti::diabloti: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/PA160380.jpg I zrobiłaś z niego Nutellę :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: A tak na serio to... http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/PA150378.jpg coś się nie mieści na tym łóżku :eviltong: Quote
taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/PA180397.jpg zmeczony jakis w tej budzie.. Quote
Martunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Majaczko, kochana, nie odpisałaś mi. :D Piękne foty jeszcze żywej Krowy... :eviltong: I niezjedzonej nutelli... W końcu jak Majaczka ma na coś ochotę to koniecznie musi to zjeść... :eviltong: Quote
Bewarka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No wreszcie fotki :multi: Zajefajny ma kocyk...:D Quote
Avaloth Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='Martunia']Majaczko, kochana, nie odpisałaś mi. :D Piękne foty jeszcze żywej Krowy... :eviltong: I niezjedzonej nutelli... W końcu jak Majaczka ma na coś ochotę to koniecznie musi to zjeść... :eviltong: przepraszam, jam czasu nie miała :oops::evil_lol: a ja sobie żyje, właśnie weszłaś na gg więc zagadam :D:D no a jak :D ostatnio oglądaliśmy film o rozwijaniu się zarodka.. i stwierdziłam że mój organizm od jakiegoś roku myśli że jest w ciąży, bo ciągle coś chce jeść :evil_lol::evil_lol: reszta fotek ^^ żaba :D( zrobiona z Chesterowych pazurów:evil_lol:) mój bonsaiopodobny ;P cdn po przerwie :D Quote
Martunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Haha no to mój organizm w takim razie podobnie. :evil_lol: No, wreszcie sobie pogadamy... :) Jaka fajna żaaaba! :D Quote
Avaloth Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Martunia napisał(a):Haha no to mój organizm w takim razie podobnie. :evil_lol: No, wreszcie sobie pogadamy... :) Jaka fajna żaaaba! :D no :D kolejna rzecz która nas łączy :evil_lol: a dziękuje xD zakupiona w tamtym roku na rynku :eviltong: cdn zdjęć jak wrócę z pola ^^ znaczy sie z podwórka, musze psa przewietrzyć przed spaniem :D Quote
Martunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Taaaaak, a jest ich wiele... :evil_lol: Czekamy na ciąg dalszy zdjęć. :D Quote
Avaloth Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 patrz Owczarkowa zmartwychwstał ! :D i łóżko demoluje:diabloti: Quote
Martunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ejj wszystkie zdjęcia są takie same. :diabloti: edit: no, już zmieniłaś :D Quote
Avaloth Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='deer_1987']A co psa nie focilas? fociłam, fociłam, tylko po kolie daje, a na poczatku jakieś inne pierdółki :eviltong: cdn Quote
Avaloth Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 resztka z Krowy :evil_lol::evil_lol: +18 xD :evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 jeszcze Paksik.. Heja, słodka, gruba Molly i malamut którego aktualnie imię mi z głowy wypadło :D Fiodor, Chester, Alaska Koniec ^^ dobranoc :loveu: Quote
Martunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bieedny piesio, wszystkie się na niego rzuciły. :evil_lol: Krooowa! :multi: :loveu: Quote
LadyK Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/Obraz016.jpg Podróba :cool1: To nie Chester, bo Chestera zjadłaś :diabloti: Quote
Avaloth Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Bry wieczór ;) My sobie żyjemy. Chester złapał wirusa i od trzech dni nic nie je, biegunkę ma. Dostał zastrzyki i tabletki, no i jest lepiej, dzisiaj zjadł pierwszą szklankę jedzenia xD Dzisiaj spadł śnieg :) ale że mrozu zbytnio nie ma to się obawiam że nawet jutro może umrzeć :shake: a ja nawet fotek nie porobiłam, o jak wróciłam do domu już ciemno było.. Mieliśmy dzisiaj Wigilię klasową, super było. taka atmosferka itp. Cztery daiewyczny grały kolędy ( dwie na flecie, jedna skrzypce, jedna altówka) i w ogóle super. A życzenia niektórzy mi takie składali że aż się wzruszyłam i głupio mi było :roll::loveu: znaczy się takie ładne itp.. I było dużo dobrych ciast, i barszczyk gorący kubek winiary xD i nikt mi obrusu nie poplamił :evil_lol: A dostałam od mojego Mikołaja ( czyt. Martyny z którą jeżdże :eviltong:) puzzle i dużo cukierków xD no puzle ^^ ale jakie puzle xD z zdjęciem moim i krowy :) tym które mam główne na nk i tutaj w profilu ^^ i włożyłam je do ramki sobie w pokoju :p No i nie wiem co jeszcze pisać :D zdjęcia zaraz jakieś poszukam, i z 10 może wrzucę, nie wiem czy Chesterwe czy mniej :eviltong: Quote
Cavy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dobry wieczór. Przepraszamy za małą nieobecność w waszej galerii :oops: U nas mrozu właśnie też nie ma, jest 0 stopni, zapowiadają że na Podkarpaciu ma być ciepło do poniedziałku, a potem corz zimniej, mróz i śnieg. Wiec myślę że tak będzie :razz: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/Obraz042.jpg jacy wszyscy w coś wpatrzeni :evil_lol: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/Obraz020.jpg matyldo :-o jaką on ma boską sierść! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts