Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to piękna spotkanie w sobote:smile:
A co do miejsca to sie jeszcze dogadamy ciotka laptopa bierze
No to do ZOBACZENIA:smile:

:) ha i w sumie to jeszcze zapytam tatay, może mi sie uda go namówić żeby mi sam Krowe podrzucił, byłoby szybciej ;)
obgadamy szczegóły na gg :eviltong: kiedy wyjeżdżasz do ciotki ? :cool3:

Adziku po pierwsze babunia jest moja, nie twoja :eviltong: po drugie foch z przytupem a nawet dwoma :D:buzi::diabloti:

dziękuję wszystkim innym :D:loveu:
A u nas nic.. xD ja mam po raz trzeci, tzn trzeci tydzień z rzędu zawalony wszystkim co się da.. masakra po prostu. Ja chcę już feire bo nie wytrzymam. A poza szkołą ? Nic.. nie mam na nic czasu od ostatnich 3 tygodni, wykanczam się powoli i pocichutku.. ferii pragnę bo nie wytrzymam.
Chester żyje xD zrobił sobie znów rankę w tylniej łapie między poduszeczkami.. i powinien chodzić w jakimś ochraniaczu na łapie ale cały czas sobie ściąga.. Dostaje maści co prawda, ale chodzi też o to żby się nie zabrudziło i nie moczyło za bardzo, a tearz śnieg i mokro.. Mam nadzieje tylko ze szybko mu sę zagoi, bo póki co troszkę kuleje. Ale funkcjonuje dosyć normalnie, świr i wszytkożer :eviltong:
fotki ? dzisiaj jak się uda, jak nie to w tygodniu jak znajdę czas albo za tydzień....

Posted

Majaczek! :loveu::loveu::loveu:
Biednyś Ty mój, wciąż ta nauka i nauka... Ale niedługo będziesz miała ferie to sobie wypoczniesz. ;)
Ojj, mój biedny Krów... Niech mu się szybko zagoi ta rana. ;)
Majaczka tęskniła... :loveu:

Posted

Isia & Chester napisał(a):
Adziku po pierwsze babunia jest moja, nie twoja :eviltong: po drugie foch z przytupem a nawet dwoma :D:buzi::diabloti:

dziękuję wszystkim innym :D:loveu:
A u nas nic.. xD ja mam po raz trzeci, tzn trzeci tydzień z rzędu zawalony wszystkim co się da.. masakra po prostu. Ja chcę już feire bo nie wytrzymam. A poza szkołą ? Nic.. nie mam na nic czasu od ostatnich 3 tygodni, wykanczam się powoli i pocichutku.. ferii pragnę bo nie wytrzymam.
Chester żyje xD zrobił sobie znów rankę w tylniej łapie między poduszeczkami.. i powinien chodzić w jakimś ochraniaczu na łapie ale cały czas sobie ściąga.. Dostaje maści co prawda, ale chodzi też o to żby się nie zabrudziło i nie moczyło za bardzo, a tearz śnieg i mokro.. Mam nadzieje tylko ze szybko mu sę zagoi, bo póki co troszkę kuleje. Ale funkcjonuje dosyć normalnie, świr i wszytkożer :eviltong:
fotki ? dzisiaj jak się uda, jak nie to w tygodniu jak znajdę czas albo za tydzień....

Moja moja:evil_lol::evil_lol: mówie ci:)
wiesz co na mnie foch? na mnie?:diabloti::diabloti::evil_lol:
o nie wiesz co .... normalnie:razz::mad:

Co do szkoły to mam podobnie no może trochę mniej..:eviltong::eviltong: biedny Chester ale do wesela się zagoi:cool3::lol::eviltong::eviltong::diabloti:

Posted

Martunia napisał(a):
Majaczek! :loveu:
Biednyś Ty mój, wciąż ta nauka i nauka... Ale niedługo będziesz miała ferie to sobie wypoczniesz. ;)
Ojj, mój biedny Krów... Niech mu się szybko zagoi ta rana. ;)
Majaczka tęskniła... :loveu:

mam nadzieję ;)
Majaczka też :D :loveu:
a u Majaczki co ciekawego ? :)

Sweetaśna napisał(a):
Moja moja:evil_lol: mówie ci:)
wiesz co na mnie foch? na mnie?:diabloti::evil_lol:
o nie wiesz co .... normalnie:razz::mad:

Co do szkoły to mam podobnie no może trochę mniej..:eviltong: biedny Chester ale do wesela się zagoi:cool3::eviltong::diabloti:

to wychodzi że ty jesteś moją mamą ! :D bo ja Ci mowie że to moja babcia jest :evil_lol:
no co, chcesz się bić ? :razz::diabloti::mad:

ja już widze tu podtekst ! chcesz żebym go ożeniła i rozmnożyła coby na mnie bezpłodności nie przeniósł :D:evil_lol::D:evil_lol:

dobra jestem łaskawa bo kolega mi naprawia stronkę i mam o jedną rzecz do roboty mniej :cool3:zaraz foty

Posted

dzisiaj z placu zabaw ;)

kolega labrador, który ukradł nam smycz i zaczął z nią biegać dookoła :D

Chester ma robić waruj a kolega prowokuje do zabawy xD

aż byłam dumna z Krowy ze wytrzymała :eviltong:

lecim ;D

cdn

Posted

ciekawie pachnące krzaczki :D

wiem ze powinno być rozjaśnione, ale mi się nie chciało xD część rozjaśniałam na konkurs, ale potem głupia pousuwałam tamte zamiast te :D

raz ten labek na mnie wskoczył i od tej pory Chester był dla niego niemiły :D tzn piszczał na niego ..

chociaż cicho, bo na zdjęciach wygląda miło :D

Posted

o i przyszła zwariowana koleżanka :D:D

oraz mała amstafka(:loveu:) którą wariatka witała tak: :D

a Chester pokazywał ząby koledze labkowi więc przez chwilę pokorniał w kagańcu :evil_lol:

Posted

aż mu się znudziło i próbował ściągnąć :D

aż się wariatka zdziwiła :evil_lol:

labek poszedł więc się pancia zlitowała i pozwoliła normalnie obwąchać koleżanki :eviltong:

cdn nastąpi może dzisiaj, tzn już 1 lutego o ile zdążę załadować :eviltong:

Posted

wariatka tak ok. 30 minut cąły czas latała i wykonywała różne 'triki' typu ten :roll::evil_lol:

a potem wariatka poszła i krwiożercza amstafka zaczęła atakować biednego Chesterka :D:D

wyrwała mu trochę futra :diabloti:

ale przynajmniej zdjęcie wyszło ładne :D

Posted

a to pies którego właścicielka gadała jakie to amstafy są złe, ze chodziły ty takie, wytresowane itp. a potem nagle ni stąd ni zowąd się rzucają na jakiegoś psiaka, pełno krwi i zdychają na miejscu, i że wszystkie amstafy są takie, prędzej czy później się na kogoś rzucą.. po czym amstafka się grzecznie bawiła z Chesterem, mój tata go woła, zaczął go głaskać a tu podlatuje kundel z zębami na mojego tatę i warczy.. baba zawołała psa i już się więcej nie odezwała a pani od amstafki ją podsumowała ' właśnie mieliśmy przykład jakie psy, a raczej jakich właścicieli są niebezpieczne..' głupia baba..

próba uchwycenia skoku przez mojego tatę :D

Posted

Moja piękna, cudowna Krowa... :loveu::loveu::loveu: Normalnie nie wiem, które zacytować, bo wszystkie fajnie wyszły. :D :loveu:
U Majaczki dobrze, tylko jedyne, co ją martwi to jutrzejszy dzień, czyli powrót do nauki, ehh... Ale jakoś wytrwamy.. musimy. :eviltong:
A u Majaczka mojego? :loveu: