Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Czeeeeść:multi: Wpadłam się przywitać;) I dołączam się do pytania poprzedniczek Quote
Martunia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Urocze zdjęcia mojego Krówa. :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No to piękna spotkanie w sobote:) A co do miejsca to sie jeszcze dogadamy ciotka laptopa bierze No to do ZOBACZENIA:) Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 No to piękna spotkanie w sobote:smile: A co do miejsca to sie jeszcze dogadamy ciotka laptopa bierze No to do ZOBACZENIA:smile: :) ha i w sumie to jeszcze zapytam tatay, może mi sie uda go namówić żeby mi sam Krowe podrzucił, byłoby szybciej ;) obgadamy szczegóły na gg :eviltong: kiedy wyjeżdżasz do ciotki ? :cool3: Adziku po pierwsze babunia jest moja, nie twoja :eviltong: po drugie foch z przytupem a nawet dwoma :D:buzi::diabloti: dziękuję wszystkim innym :D:loveu: A u nas nic.. xD ja mam po raz trzeci, tzn trzeci tydzień z rzędu zawalony wszystkim co się da.. masakra po prostu. Ja chcę już feire bo nie wytrzymam. A poza szkołą ? Nic.. nie mam na nic czasu od ostatnich 3 tygodni, wykanczam się powoli i pocichutku.. ferii pragnę bo nie wytrzymam. Chester żyje xD zrobił sobie znów rankę w tylniej łapie między poduszeczkami.. i powinien chodzić w jakimś ochraniaczu na łapie ale cały czas sobie ściąga.. Dostaje maści co prawda, ale chodzi też o to żby się nie zabrudziło i nie moczyło za bardzo, a tearz śnieg i mokro.. Mam nadzieje tylko ze szybko mu sę zagoi, bo póki co troszkę kuleje. Ale funkcjonuje dosyć normalnie, świr i wszytkożer :eviltong: fotki ? dzisiaj jak się uda, jak nie to w tygodniu jak znajdę czas albo za tydzień.... Quote
Martunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Majaczek! :loveu::loveu::loveu: Biednyś Ty mój, wciąż ta nauka i nauka... Ale niedługo będziesz miała ferie to sobie wypoczniesz. ;) Ojj, mój biedny Krów... Niech mu się szybko zagoi ta rana. ;) Majaczka tęskniła... :loveu: Quote
Sweet Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Isia & Chester napisał(a):Adziku po pierwsze babunia jest moja, nie twoja :eviltong: po drugie foch z przytupem a nawet dwoma :D:buzi::diabloti: dziękuję wszystkim innym :D:loveu: A u nas nic.. xD ja mam po raz trzeci, tzn trzeci tydzień z rzędu zawalony wszystkim co się da.. masakra po prostu. Ja chcę już feire bo nie wytrzymam. A poza szkołą ? Nic.. nie mam na nic czasu od ostatnich 3 tygodni, wykanczam się powoli i pocichutku.. ferii pragnę bo nie wytrzymam. Chester żyje xD zrobił sobie znów rankę w tylniej łapie między poduszeczkami.. i powinien chodzić w jakimś ochraniaczu na łapie ale cały czas sobie ściąga.. Dostaje maści co prawda, ale chodzi też o to żby się nie zabrudziło i nie moczyło za bardzo, a tearz śnieg i mokro.. Mam nadzieje tylko ze szybko mu sę zagoi, bo póki co troszkę kuleje. Ale funkcjonuje dosyć normalnie, świr i wszytkożer :eviltong: fotki ? dzisiaj jak się uda, jak nie to w tygodniu jak znajdę czas albo za tydzień.... Moja moja:evil_lol::evil_lol: mówie ci:) wiesz co na mnie foch? na mnie?:diabloti::diabloti::evil_lol: o nie wiesz co .... normalnie:razz::mad: Co do szkoły to mam podobnie no może trochę mniej..:eviltong::eviltong: biedny Chester ale do wesela się zagoi:cool3::lol::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Martunia napisał(a):Majaczek! :loveu: Biednyś Ty mój, wciąż ta nauka i nauka... Ale niedługo będziesz miała ferie to sobie wypoczniesz. ;) Ojj, mój biedny Krów... Niech mu się szybko zagoi ta rana. ;) Majaczka tęskniła... :loveu: mam nadzieję ;) Majaczka też :D :loveu: a u Majaczki co ciekawego ? :) Sweetaśna napisał(a):Moja moja:evil_lol: mówie ci:) wiesz co na mnie foch? na mnie?:diabloti::evil_lol: o nie wiesz co .... normalnie:razz::mad: Co do szkoły to mam podobnie no może trochę mniej..:eviltong: biedny Chester ale do wesela się zagoi:cool3::eviltong::diabloti: to wychodzi że ty jesteś moją mamą ! :D bo ja Ci mowie że to moja babcia jest :evil_lol: no co, chcesz się bić ? :razz::diabloti::mad: ja już widze tu podtekst ! chcesz żebym go ożeniła i rozmnożyła coby na mnie bezpłodności nie przeniósł :D:evil_lol::D:evil_lol: dobra jestem łaskawa bo kolega mi naprawia stronkę i mam o jedną rzecz do roboty mniej :cool3:zaraz foty Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 dzisiaj z placu zabaw ;) kolega labrador, który ukradł nam smycz i zaczął z nią biegać dookoła :D Chester ma robić waruj a kolega prowokuje do zabawy xD aż byłam dumna z Krowy ze wytrzymała :eviltong: lecim ;D cdn Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 ciekawie pachnące krzaczki :D wiem ze powinno być rozjaśnione, ale mi się nie chciało xD część rozjaśniałam na konkurs, ale potem głupia pousuwałam tamte zamiast te :D raz ten labek na mnie wskoczył i od tej pory Chester był dla niego niemiły :D tzn piszczał na niego .. chociaż cicho, bo na zdjęciach wygląda miło :D Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 o i przyszła zwariowana koleżanka :D:D oraz mała amstafka(:loveu:) którą wariatka witała tak: :D a Chester pokazywał ząby koledze labkowi więc przez chwilę pokorniał w kagańcu :evil_lol: Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 aż mu się znudziło i próbował ściągnąć :D aż się wariatka zdziwiła :evil_lol: labek poszedł więc się pancia zlitowała i pozwoliła normalnie obwąchać koleżanki :eviltong: cdn nastąpi może dzisiaj, tzn już 1 lutego o ile zdążę załadować :eviltong: Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 wariatka tak ok. 30 minut cąły czas latała i wykonywała różne 'triki' typu ten :roll::evil_lol: a potem wariatka poszła i krwiożercza amstafka zaczęła atakować biednego Chesterka :D:D wyrwała mu trochę futra :diabloti: ale przynajmniej zdjęcie wyszło ładne :D Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 moja biedna sierota uciekająca :D Quote
Avaloth Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 a to pies którego właścicielka gadała jakie to amstafy są złe, ze chodziły ty takie, wytresowane itp. a potem nagle ni stąd ni zowąd się rzucają na jakiegoś psiaka, pełno krwi i zdychają na miejscu, i że wszystkie amstafy są takie, prędzej czy później się na kogoś rzucą.. po czym amstafka się grzecznie bawiła z Chesterem, mój tata go woła, zaczął go głaskać a tu podlatuje kundel z zębami na mojego tatę i warczy.. baba zawołała psa i już się więcej nie odezwała a pani od amstafki ją podsumowała ' właśnie mieliśmy przykład jakie psy, a raczej jakich właścicieli są niebezpieczne..' głupia baba.. próba uchwycenia skoku przez mojego tatę :D Quote
Avaloth Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Beagielek nie przypadł do gustu :eviltong: Amen :D idę spać xD Quote
Ania :) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester244.jpg świetne zdjęcie :cool3: z resztą jak i reszta fotek ;) Quote
Martunia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Moja piękna, cudowna Krowa... :loveu::loveu::loveu: Normalnie nie wiem, które zacytować, bo wszystkie fajnie wyszły. :D :loveu: U Majaczki dobrze, tylko jedyne, co ją martwi to jutrzejszy dzień, czyli powrót do nauki, ehh... Ale jakoś wytrwamy.. musimy. :eviltong: A u Majaczka mojego? :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hej:multi: Ale fajne fotki, ile piesków:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester222.jpg Umarłammmm :loveu: Quote
Recommended Posts