ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 gassira napisał(a):ona jest poprostu cudna:loveu: i ta ciemna kufa:lol: Tak mała jest super :loveu::loveu::loveu:,żal się rozstawać mia_mia napisał(a):urocza parka:p Szkoda że tylko na chwilę . Ja nie mogę brać piesków na DT :placz:ponieważ Bono te rozstania bardzo przeżywa ,od wczoraj leży smutny:-( nawet nie chce jeść tęskni za sunią . Quote
Ulka18 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Atlantydo, to Ty jestes na zdjeciu z mala boksia? Bono chyba troche zazdrosny o Pancie albo o malutka kolezanke :cool3: A dzisiaj jak Bono? Zaczal juz jesc? Czy dalej smutny? Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Ulka18 napisał(a):Atlantydo, to Ty jestes na zdjeciu z mala boksia? Bono chyba troche zazdrosny o Pancie albo o malutka kolezanke :cool3: A dzisiaj jak Bono? Zaczal juz jesc? Czy dalej smutny? Bono na razie nie je ,ale myślę że mu przejdzie a na zdjęciu to ja :roll: :cool3: Quote
Ulka18 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 SuperFajna z Was Rodzinka :loveu: :loveu: :loveu: Wszyscy lubicie zwierzaki :multi: Moja Mloda marzy o takiej fryzurze...musze jej pokazac to zdjecie... zaglebisty gosciu z Twojego syna :iloveyou: Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Ulka18 napisał(a):SuperFajna z Was Rodzinka :loveu: :loveu: :loveu: Wszyscy lubicie zwierzaki :multi: Moja Mloda marzy o takiej fryzurze...musze jej pokazac to zdjecie... zaglebisty gosciu z Twojego syna :iloveyou: Dzięki ,ta tylko ta fryzura jest bardzo czasochłonna Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='ATLANTYDA'] Ja nie mogę brać piesków na DT :placz:ponieważ Bono te rozstania bardzo przeżywa ,od wczoraj leży smutny:-( nawet nie chce jeść tęskni za sunią . utulkaj Bonka:loveu::loveu: obejrzałam blogaska.....super psinka :loveu:super rodzinka:loveu:a foty Maleństwa mieszającego rączką w misce Bonka the best:multi: cosik malo miejsca :evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/124/f12f85e896f30a0dmed.jpg Quote
Ulka18 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Dzięki ,ta tylko ta fryzura jest bardzo czasochłonna Atlantydo, ta fryzure robi sie samemu czy trzeba isc do specjalnego fryzjera od dredów? A pozniej duzo przy niej robót ? Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']utulkaj Bonka:loveu::loveu: obejrzałam blogaska.....super psinka :loveu:super rodzinka:loveu:a foty Maleństwa mieszającego rączką w misce Bonka the best:multi: cosik malo miejsca :evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/124/f12f85e896f30a0dmed.jpg Dzięki. U nas jakoś tak dzieci jedzą z psami ,bo mały czasami zjada te chrupki jak nie zauważę :evil_lol::-o .Jak mieliśmy alaskana to też dzieci karmiły z czego oczywiście pies był bardzo zadowolony:eviltong::eviltong::eviltong: bo zawsze zjadała więcej niż było przewidziane. Ale można się lepiej przytulić Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Ulka18 napisał(a):Atlantydo, ta fryzure robi sie samemu czy trzeba isc do specjalnego fryzjera od dredów? A pozniej duzo przy niej robót ? Najlepiej poszukać kogoś kto ma dredy oni przeważnie umią to kręcić tylko zajmuje to dużo czasu jak długie włosy to nawet2-3 dni .Można u fryzjera tylko drogo i nie każdy umie .Potem trzeba to stale dokręcać ,filcować . Żaden szanujący się rastafari nie idzie do fryzjera. Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Zagadka . Co się dzieje z kimś kto słucha reggae?:eviltong::p Quote
Ulka18 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ubiera sie na zolto-czerwono-zielono i jest pokojowo nastawiony do swiata ;) gestnieja mu wlosy i mozna z nich zrobic cudniaste dredy :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 http://images29.fotosik.pl/123/7e31f5deb6697196med.jpg Jaki słodki faflun z tej boksereczki. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ale śliczny boksio:loveu: Ładną tworzą perkę:) A boksio wasz??? Quote
ATLANTYDA Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Zagadka . Co się dzieje z kimś kto słucha reggae?:eviltong::p Odpowiedż za Rasta [quote name='Asia & Ginger']http://images29.fotosik.pl/123/7e31f5deb6697196med.jpg Jaki słodki faflun z tej boksereczki. :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:p [quote name='Acctiually']Ale śliczny boksio:loveu: Ładną tworzą perkę:) A boksio wasz??? Dzięki ,nie boksia u nas na DT była:p [quote name='Ulka18']Ubiera sie na zolto-czerwono-zielono i jest pokojowo nastawiony do swiata ;) gestnieja mu wlosy i mozna z nich zrobic cudniaste dredy :loveu: Też ,ale chodziło szczególnie o dredy oto ze za Rasta :cool3:. Quote
ATLANTYDA Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 gassira napisał(a):witam i o samopoczucie pytam?;) Dziękujemy:lol: u na po staremu ,raz lepiej raz gorzej ale zawsze do przodu :cool3:. Quote
ariss Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Dziękujemy:lol: u na po staremu ,raz lepiej raz gorzej ale zawsze do przodu :cool3:. satysfakcjonuje i cieszy mnie ta odpowiedz:eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 gassira napisał(a):satysfakcjonuje i cieszy mnie ta odpowiedz:eviltong: Mnie też,:razz: jest taki wierszyk dot. samopoczucia jak sobie dokładnie przypomnę to CI napiszę na pw ,a teraz na chwilkę zmykam ;) Quote
ewatr Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 hi hi hi miło mi Cie poznac :loveu:ATLANTYDO http://images24.fotosik.pl/125/7f99cb17b8cc8ff7med.jpg Quote
ATLANTYDA Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='ewatr']hi hi hi miło mi Cie poznac :loveu:ATLANTYDO http://images24.fotosik.pl/125/7f99cb17b8cc8ff7med.jpg Faktycznie hi hi hi ,tak się wychodzi na pozowanych fotkach :razz: Quote
Tepes Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witam:) Jeśli masz czas wpadnij do mnie pojawiły się nowe fotki :D Quote
Ulka18 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A to widze, ze i bialy BONO jest na dogomanii :crazyeye: Tylko mojego ulubionego z U2 brak ;) Quote
ATLANTYDA Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Ulka18 napisał(a):A to widze, ze i bialy BONO jest na dogomanii :crazyeye: Tylko mojego ulubionego z U2 brak ;) Mówisz masz http://forum.idg.pl/uploads/1125658779/gallery_77539_18_123060.jpg Quote
Luzia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Fotki śliczne... :loveu: Sorka że pytam ale co to za bokserka bo nie doczytałam :roll: :oops: A tak na marginesie to witamy się po przerwie :multi: Quote
ATLANTYDA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Fotki śliczne... :loveu: Sorka że pytam ale co to za bokserka bo nie doczytałam :roll: :oops: A tak na marginesie to witamy się po przerwie :multi: Witamy serdecznie :multi::multi: a boksia byla u nas na DT Quote
Recommended Posts