weszka Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Monita polecam! Ślimaki są szalenie sympatycznymi domownikami :) Nie wiem jak oddam Dorothy te 2 sztuki... już się do nich przyzwyczaiłam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monita Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Tylko przytulić się nie da ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weszka Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 A oto i one :) Ślimacze zapasy ;) [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/6042/pb200008nt3.jpg[/IMG] [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/4249/pb200004bs1.jpg[/IMG] [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/5747/pb200010zd4.jpg[/IMG] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/2310/pb200009sd5.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monita Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 HaHaHa zapaśnicy :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorothy Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 [quote name='weszka'] Nie wiem jak oddam Dorothy te 2 sztuki... już się do nich przyzwyczaiłam ;)[/quote] :placz::placz::placz: Jezu nie mogę szybciej zdrowieć?? moje ślimaczki....:placz::placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majap Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ja sie chetnie podziele ale w przyszlosci, bo teraz nie mam czym chwilowo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monita Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 OK - zróbcie dogodne warunki do rozmnażania ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 A ja czekam na potwierdzenie wyjazdu mięczusiów do Olsztyna. Podałam na PM telefon i email. To juz tylko kilka dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monita Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ile one tej zieleniny wcinają ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 2 ślimaki pojadą do Olsztyna pociągiem w niedziele po południu. Wysyłam PM numer kontaktowy do Macieja. W poniedziałek pewnie można będzie odebrac. TYlko odbierzcie błagam, bo Maciej skłonny będzie zrobic z nich może danie specjalne.:placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania_i_Kropka Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Odbierzemy na pewno. Mogę je odebrać nawet już w niedzielę z dworca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 Zaraz napiszę Ci PM z numerem telefonu. Najlepiej jak się sami umówicie na odbiór mięczusiów. Powołaj się na Darka z Poznania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weszka Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Pozdrowienia :) [IMG]http://img103.imageshack.us/img103/7619/pb210011ki8.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Moje cudo kochane. A czy nie tęsknią czasem. Może jednak - za nami:oops:. Jedzą ładnie. A może z tęsknoty się głodzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weszka Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Szczerze mówiąc to nie wyglądają jakby tęskniły :cool3:. Jedzą jak smoki :crazyeye: zakopują się, ślimaczą się po ściankach i suficie no i rosną jak opętane :crazyeye::diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monita Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ale boskie :loveu: Widać mu oczka :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Ania i Kropka - czy rozmawiałaś z Maciejem. Czy jutro pakowac rano ślimki na drogę do Olsztyna. Dogadaliście wszystko. Bo jutro rano muszę dać je TZ-owi, bo zabierze na zajęcia. Tylko muszę wiedzieć na bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania_i_Kropka Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Jeszcze nie dzwoniłam. Dopiero co weszłam do domu ( niespodziewana wizyta u teściów) Wieczorem na spokojnie zadzwonie i się umówię. Slimaki jak najbardziej pakować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 I jak, bo Maciej nie dał znaku, czy cos wie. Mój TZ boi sie pakować i wozić caly dzień ślimaków, żeby nie zmarzły, a Maciej jak nie będzie miał potwierdzenia, to pewnie ich nie zabierze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weszka Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 A moje ślimaczyska idą na tydzień na przechowanie do mojej siostry - ja wyjeżdżam na cały tydzień. Będę za nimi tęsknić ;) Nie mówiąc już o moich suczydełkach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Słoik przygotowany. Teraz go mebluję, jutro Aga wybierze dla mięczaki na podróż do Olsztyna. Jadą w poniedziałek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monita Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ciekawe zajęcie z tym meblowaniem słoika ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergoga Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 No jasne. Przeciez na długa droge musza mieśc odpowiednie pdołoże -= czyli spodzik, No i wyłożenie sałatkowe no i wapienko. I żeby sobie krzywdy nie zrobiły i żeby im było miło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania_i_Kropka Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Przed chwilą rozmawiałam z Maćkiem. Jesteśmy umówieni na jutro na 16 na odbiór ślimaczków. Już nie mogę się doczekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monita Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 [B]Ania[/B] koniecznie muszą być zdjęcia :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts