Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja mam terrarium pełne, z górą, w górze i w dole są otwory do wlotu powietrza. I otwierane szybki z frontu - takie już było gotowe. I łażą sobie mięczusie po całym.

Posted

A na patelnię to co włożę? :evil_lol:
Ślimki od jutra będą w domu tymczasowym u [EMAIL="Rene@Rabik"]Rene@Rabik[/EMAIL]. Gdyby znalazł się domek - cioteczka ma upoważnienie do wydania , wyekspediowania mięczusiów.
Jest też byc może DT dla jednej małej suni w Warszawie - więc gdyby ten domek w Warszawie był chętny - może uda się poszukać domku dla całej ekipy - czyli mieczusie plus Alfa.;)

Posted

moje śLoozaki rosną w oczach normalnie szok!!! :crazyeye: a jak dużo jedzą!!! tzn dużo w porównaniu z tym ile jadły kiedyś :lol: no i muszę im powoli zmienić mieszkanko na większe bo wyrastają z tego :-o codziennie widzę nowe przyrosty - szok szok proszę Państwa!!! :loveu::lol:

BA! nawet próbują się przeprowadzać :lol:
[IMG]http://img410.imageshack.us/img410/7823/dsc0034ke5.jpg[/IMG]

a ku ku
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/6240/dsc0035al6.jpg[/IMG]

jajo było duże :grins:

Posted

Dokonałam podliczenia - na adopcje czeka...40 ślimków w sumie.
Ostatnio poszło 12 malców.

Szukam transportu do Warszawy dla szczeniorki. Jak znajdę - mogą jechać i slimki pewnie. Może ktoś ma ochotę pohodowac co innego. :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']skorupki ;) chociaż mam wrażenie, że tylko jeden je lubi :lol:[/quote]
Malawaszka, dajesz skorupki w całości? :crazyeye: :lol:
Chyba lepiej dawać pokruszone. ;)

Posted

[quote name='hop!']Malawaszka, dajesz skorupki w całości? :crazyeye: :lol:
Chyba lepiej dawać pokruszone. ;)[/quote]

kiedyś dałam pokruszone i nie było zainteresowania - teraz dałam takie fajne jajo i nie dość, że fajna kryjówka to z chrupaniem też sobie radzą :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']kiedyś dałam pokruszone i nie było zainteresowania - teraz dałam takie fajne jajo i nie dość, że fajna kryjówka to z chrupaniem też sobie radzą :cool3:[/quote]
Nawet ślimaki mają swoje upodobania. :lol:
Spróbuję dać swoim taką skorupę. :lol: Moje dwa maluchy będą miały kryjówkę, ale duże już nie. Przydałaby się skorupa ze strusiego jaja... ;)