Ola164 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Dziękuję... [B][I]Oj, Malutka... troche nam się tu opustoszyło... Cały czas myslę o jednej rzeczy... czy to musi być takie trudne? Przepraszam... [/I][/B] Quote
Ola164 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [I][B]Tak pusto u Ciebie Maleńka... A ja nadal kocham... Rozpaczliwie kocham... I tęsknię... Tak bardzo tęsknię za Tobą...[/B][/I] Quote
OLUTKA55 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 na ten smutek i tesknote jest lekarstwo nowa psina wiem to z praktyki:roll: Quote
Ola164 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Olutko - dziękuję. Mam już 2 psiaki które każdego dnia darzą mnie niesamowitą ilością miłości i radości... [I][B] Hapi dziś znów mi się śniłaś... Dziękuję...[/B][/I] Quote
JustynaM. Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/8633/swieczkajpg2nh8.jpg[/IMG] Hapiczko pamietam Quote
hell_angel Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Olu ile razy czytam o Hapi jestem w stanie do niczego. Rozsypuję się i popadam w melancholię. Zresztą sama to widziałaś gdy czytałyśmy razem Twoje teksty... Kocham ją razem z Tobą... :-( Quote
Ola164 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Asiu dziękuję.... [I][B]Hap święta zbliżają się wielkimi krokami... I w tym roku zasiądę już drugi raz przy wigilijnym stole sama... Bez mojej Najukochańszej Księżniczki która dodawałam i otuchy każdego dnia... Kiedy wspominam o Tobie w moich oczach gromadzą się łzy... Tak, wspomnienia niosą za sobą uśmiech... Czasem przez łzy... Łzy szczęścia i łzy rozpaczy... Łzy szczęścia za najwspanialsze razem spędzone dni o łzy rozpaczy i cierpienia, łzy żalu i niezrozumienia... Dlaczego? Dlaczego los okazała się tak podły? Twoja śmierć nie była tylko pustym doświadczeniem oferowanym mi przez życie... Była czymś więcej... Była głęboko ukrytą prawda o miłości, nauką wzajemnego szacunku i zaufania... BYła niezbędną mi lekcją życia... Kocham... Tak bardzo kocham... Hapi...[/B][/I] Quote
hell_angel Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Znowu zaczynam się zastanawiać nad tym dniem... 2 Maja... I najgorsza noc w moim życiu... Mój wilk już nigdy więcej taki sam jak kiedyś... :-( Gdyby sprawy potoczyły się inaczej... Mam poczucie winy za tamten wypadek... Wiem że tak samo było z Hapiś... Jednak Ona odeszła... :( Łzy wysychają a na ich miejsce przychodzą nowe... Trzymaj się słońce. Quote
Dinka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Oluś... Wiem co czujesz... Chociaz nie... Kazdy odczuwa smierc inaczej :shake: Moja Dinusia i Twoja Hapi są razem. Trzymaj się :calus: Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [IMG]http://mimijade.free.fr/DecoMails/Noel/MeliMelo2/7.gif[/IMG] Spokojnych świąt !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ola164 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Dziękuję... [I][B]Hapiczko... Już minęło tyle dni a jednak wciąż czuję pustkę... Przeglądam wątek... I w oczach stają mi świeczki... Coś trzyma mnie za gardło... Dlaczego?[/B][/I] Quote
szajbus Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [img]http://img265.imageshack.us/img265/2238/kula2mr6.gif[/img] Quote
Dinka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 To bedzie pierwsza wigilia od odejscia mojej Diny... :( Tez za nią tesknie. Trzymaj się. :calus: Quote
Celina12 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SRdZEp0kf0I/AAAAAAAAFdk/0HsYoienwt8/s320/swieta6.gif[/IMG] spokojnych Swiąt Quote
hell_angel Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 kochanie mimo wszystko... Ciepłych świąt... <3 Quote
JustynaM. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/8219/showpicaspfc5.gif[/IMG] Hapi pamiętam Quote
pajda67 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :tree1:Z okazji świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, zadumy nad płomieniem świecy, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami...:tree1: ŻYCZY NEOŚ I WSZYSCY DWUNOŻNI :x-mas: Quote
pajda67 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A o Hapiczce wspomnienia zawsze będą żywe! Pozdrawiamy! Quote
Psiutka380 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Tyle czasu mnie tu nie było... Ale pamiętam o Hapuni. Zdrowych spokojnych Świąt! Quote
Ola164 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Jejciu... ależ tu życzeniami posypało! To i ja coś od siebie dołożę... [I][B]Hapuniu, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, Błogiego leniuchowania w świetle kolorów tęczy, Bliskości dla nas mimo dzielącej odległości... Pomięci tych wspaniałych chwil, Wspomnień niosących radość... I wszystkiego czego brakowało Ci tu na ziemi... Niech święta w Krainie Tęczy będą wspaniałym czasem pełnym miłości![/B][/I] [I][B]Kocham...[/B][/I] Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [COLOR=DarkGreen][I][SIZE=3][B][FONT=arial,helvetica,sans-serif]"A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko [/FONT][/B][/SIZE][/I][/COLOR] [img]http://img387.imageshack.us/img387/6862/swiece1nv6.gif[/img] Quote
hell_angel Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 smutno w te święta... tyle biednych stworzeń na całym świecie... :( "ratując jednego psa nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa... " Kochana Hapiczko biegaj sobie po łąkach tam gdzie jest zawsze tęcza... Kochamy i pamiętamy... Quote
Ola164 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Aniu - piękne.... i prawdziwe... [I][B] Hap kocham...[/B][/I] Quote
Ola164 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [I][B]Witaj Kochanie w 2009 roku... Może będzie lepszy, łatwiejszy? Wysłałam karteczke z Twoim zdjęciem na konkurs i wygrałam kalendarz z jamniczkami! Dziękuję :*[/B][/I] Quote
Recommended Posts