Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

Posted

Wstawię swoje.:evil_lol: Słabiutkie, ale są:evil_lol:

[IMG]http://img100.imageshack.us/img100/6536/image122py5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/7170/image121pn4.jpg[/IMG]

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]baffi[/B]- przeczytaj chociaż kilka postów wstecz, to się wszystkiego dowiesz;)

[B]Uzupełniłam post 100[/B]- dodałam 3 swoje fotki [SIZE=3][COLOR=magenta][B]KANAPECZKI[/B][/COLOR][/SIZE] z czwartku;)

Posted

Z tego co ja wywnioskowałam, to w schronisku zmienili decyzję i już nie trzeba na gwałt szukać DT. Sunia może być w schronisku, teraz szukamy małej dom. ;)

Posted

[quote name='Bonsai']Z tego co ja wywnioskowałam, to w schronisku zmienili decyzję i już nie trzeba na gwałt szukać DT. Sunia może być w schronisku, teraz szukamy małej dom. ;)[/quote]
aha.
:multi:
zmieńcie temat:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Stoje na pograniczu zycia i smierci
Niewidome oczy nosza mnie wprost w
paszcze innych psow, ktore chca mnie wyeliminowac.
Wyeliminowac moja innosc.
Zamarzam i cierpie, bez wiary, bez nadziei..
Niekochana, stara, niepotrzebna..
Jak przeterminowane czasopismo
Jak zabawka, ktora wyszla z mody..
Nikt mnie nie zechce
Nikt nie ocali
Umre tu
Gdzie swiat sie konczy
w Schronisku
Bez Ciebie
Sama..
na zawsze..
Sama..
Porzucony..
zapomniany..
numer..110..

Posted

Maupa,ale tylko domowy. Ta perspektywa o ktorej byla mowa wczesniej mi sie nie podoba.Teoretycznie wewnetrzne czesci boksow sa ogrzewane, kazdy pies ma swoje stanowisko wyscielone słomą, ale dla psa ktory cale zycie spedzil w domu, na poduszce - a przypuszczam, ze w przypadku niezaradnej Kanapki to jedyna opcja, sa to warunki ekstremalne.

Dzis dzwonila do Ulv kobieta w sprawie Rudzi, ale w gre wchodzi tylko suka wysterylizowana (Rudzia nie moze byc ze wzgledow zdrowotnych).Podeslalam im Kanapke.Zobaczymy, to zawsze jakas szansa.