Niufka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Dea']Marta wiem:loveu: Mam przykrą wiadomość - ci ludzie oddali Belę komuś... nie wiem komu, nie wiem, czy dobry dom:-( Miałam naprawdę dobry, sprawdzony dom dla niej, pojechałam wczoraj wieczorem omówić szczególy transportu, a oni z uśmiechem mi mówią, że została Kora, bo Belę już oddali! Będę się starała dowiedzieć gdzie. Teraz potrzebny pilnie dom dla Kory, bo nią mogą się zainteresować nieodpowiednie osoby (ze względu na mixa amstaffa). Małgosiu od nowofunlandów wiem, że czytasz wątek - mam Twojego maila w pracy, więc nie mogę do Ciebie napisać, żeby Cię poinformować o tym co się stało. Mam nadzieję, że ta Twoja rodzina spod Warszawy weźmie innego pieska. Trzymajcie za Belę, żeby nie okazało się, że trafiła na łańcuch!!! To się można wq.... zezłościć :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Hotel KADIF Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czy coś wiadomo nt Beli? Udało się wyciągnąć jakieś informacje? Quote
Dea Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Oj nie tak szybko... jak będę u nich w sprawie Kory postaram się, przez telefon to nie wyjdzie... Ale najpierw muszę mieć potencjalną rodzinę dla Korusi. Quote
sarenka5 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nie mogę przestać myśleć o tej bokserowatej suni.... Boję sie,że nie dam rady bo jedną dziewczynkę bokserowatą już mam.Też stąd:) A teraz w pracy skupić się nie mogę.... Może znajdzie sie ktoś kto ma lepsze warunki ode mnie.Mam nadzieję.... Quote
Dea Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 sarenka5 napisał(a):Nie mogę przestać myśleć o tej bokserowatej suni.... Boję sie,że nie dam rady bo jedną dziewczynkę bokserowatą już mam.Też stąd:) A teraz w pracy skupić się nie mogę.... Może znajdzie sie ktoś kto ma lepsze warunki ode mnie.Mam nadzieję.... A co niby Twoje są złe:cool3::diabloti: Jak masz psiaka stąd to domek na pewno dobry i sprawdzony... Myśl myśl:diabloti: Bo ja się boję, żeby jej nie wydali byle komu, w końcu to mix bokserki z amstaffem. A może na przykład możesz dać jej tymczas i będziesz miała czas do namysłu ile tylko trzeba;) Quote
sarenka5 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak wlaśnie wzięlam na tymczas Bestię i siedzi juz u nas prawie rok:loveu: Boje sie,że jak wezmę to przepadnę a ja mam taki napięty grafik,że ledwo zdążę się wyspać i coś tam na ruszt wrzucić.Dla moich zwierzaków mam chyba za malo czasu. A jak Sunia na koty reaguje bo ja mam dwa:lol:?? Quote
Dea Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Oj z kotami to nie mam pojęcia, oni nie mają...:-( Quote
sarenka5 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 To bardzo ważne bo koty są i już.Zazwyczaj szczeniaki i mlode psy sie dogadują z innymi zwierzakami ale różnie to bywa... Bestia kocha wszystkie stworzenia choc moja kotka jej nie trawi.Ale jakoś to jest i omijają się jak mogą;) A wiadomo,że kolejny mieszkaniec w domu wiele zmieni i wniesie noą energie i nowe problemy typu zazdrosc i takie tam.Boję siętylko agresji i bójek.Z resztą można dac sobie radę. pozdrawiam... Quote
Dea Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Kora jest dosyć żywiołowym stworzeniem, tam jest jeszcze mały piesek, i nie robi mu krzywdy, ale bardziej się boję, że zechce takiego kotka w zabawie trzepnąć, a ona jest dosyć silna:-(. Quote
Dea Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Tutaj od dawna nikt nie zagląda, a Kora nadal szuka domu:-( U nas już zima, a ona cały dzień siedzi za zewnątrz:placz: Quote
martasuwałki Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dea napisał(a):KORA Mix boksera z amstaffem. Piękna, równie łagodna i grzeczna. Jest jednak dużo bardziej rozbrykana i wesoło usposoniona. To maluch jeszcze, ma około 7 miesięcy. Podnoszę, jest taka sliczna - domku ZOBACZ!!!!! Quote
Dea Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Dzięki Marta:loveu: Ty to jak zwykle jesteś, no jesteś właśnie:p Quote
Dea Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Podniosę, niech ktoś pokocha Korę!!! Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no to jestem! a powiedz mi dobra kobito czy te namiary są na ciebie (te na astach????) no bo ja dalam sunię też na labki - jak dla mnie to mix labka i koniec!:eviltong: a nie chcialabym, żeby w razie co ktoś mowil coś inszego.... Najlepiej byloby zabrać Korusię...ino gdzie:cool3: Ma allegro???? Quote
Dea Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 co inszego ktoś nie powie, bo to moje namiary:evil_lol: Co prawda nie wiem jak mi ten labek przez gardło przejdzie ale spróbuję się skupić:diabloti: Allegro ma, już drugi raz, jak za pierwszym razem nie pisałam, że to mix z amstaffem, to ktoś chociaż pytał, a teraz cisza... Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dea napisał(a):co inszego ktoś nie powie, bo to moje namiary:evil_lol: Co prawda nie wiem jak mi ten labek przez gardło przejdzie ale spróbuję się skupić:diabloti: Allegro ma, już drugi raz, jak za pierwszym razem nie pisałam, że to mix z amstaffem, to ktoś chociaż pytał, a teraz cisza... wiec zmien na labka - i wtedy zobaczymy...a jak to nic nie da wymyślimy inszą rasę:lol: Quote
Dea Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Wczoraj odezwał się do mnie chłopak z Nowego Dworu Mazowieckiego z pytaniem o czarną suczkę labka:evil_lol: No i mam dylemat - chłopak nią zachwycony, ale jest nieletni, więc pytam o rodziców, on na to, że rodzice też chcą labka lub mixa labka, jak najbardziej zgadzają się na wizytę przedadopcyjną, żeby potwierdzić itd itp, i Korunia się wszystkim podoba... No i co ja mam teraz zrobić? Napisałam, że to tak bardziej bokserka, ale on że nie szkodzi, byle miał coś z labka. No załóżmy, że znajdę osobę na wizytę, wizyta wyjdzie dobrze, i co dalej? Jak po nią przyjedzie i zobaczy boksia z amstaffem to zapyta, gdzie labek:cool3: Quote
andzia69 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dea - ja nie widzę w nij ani boksia ani asta - i tak masz mowić - przeciez nie jesteśmy alfą i omegą i nie musimy wszystkiego wiedzieć!!!!:lol: Jest podobna do labka bo nawet na forum labkowatym gdzie ją wstawilam tak mowią więc nie zmieniaj!;) Porób jak najwięcej zdjęć, żeby wiedzieli jaki to psiak i tyle:lol: KasiaNDM z astowego forum jest z Nowego Dworu Mazowieckiego więc w razie czego mogę ją poprosić o wizytę Quote
martasuwałki Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To jest wypisz - wymaluj LABEK!!! Dea, nie widzisz?!:siara: Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dea napisał(a):Wczoraj odezwał się do mnie chłopak z Nowego Dworu Mazowieckiego z pytaniem o czarną suczkę labka:evil_lol: No i mam dylemat - chłopak nią zachwycony, ale jest nieletni, więc pytam o rodziców, on na to, że rodzice też chcą labka lub mixa labka, jak najbardziej zgadzają się na wizytę przedadopcyjną, żeby potwierdzić itd itp, i Korunia się wszystkim podoba... No i co ja mam teraz zrobić? Napisałam, że to tak bardziej bokserka, ale on że nie szkodzi, byle miał coś z labka. No załóżmy, że znajdę osobę na wizytę, wizyta wyjdzie dobrze, i co dalej? Jak po nią przyjedzie i zobaczy boksia z amstaffem to zapyta, gdzie labek:cool3: :roflt::roflt: Powiedz ze jej dziadek był labkiem:cool3: Ale myślę, że jak zobaczy sunieczke to się zakocha..:loveu: Boska jest..w taki mróz na dworze:placz: 3mam kciuki! Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale swoją drogą..życie jest troche wredne ze laby mają większą szanse od boksi czy astów:shake: Quote
martasuwałki Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Labki są nadal na topie, więc bardzo dobrze, że mała miała "labkowatych" przodków :razz: Quote
andzia69 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 martasuwałki napisał(a):To jest wypisz - wymaluj LABEK!!! Dea, nie widzisz?!:siara: dpkładnie!!!! nikt z nas nie byl przy "tej" robocie wiec nikt nie widzial rodzicow Kory więc może być labkowata i koniec! Rybka_39 - niestety zycie nie jest łatwe szczególnie dla astow - więc jeśli można podciągnąć pod nie-asta to wg mnie ma większe szansę na znalezienie "normalnych" ludzi... Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Czyli jeszcze ten kundelek został?:roll: Bo KOra mam nadzieje pojedzie do tego domu:razz: Ciekawe co z Belą...:roll: Quote
Recommended Posts