GrubbaRybba Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Mam pytanie odnośnie suni mix nowofunlanda. Gdzie on przebywa i czy nadal szuka domu? Może to są głupie pytania, ale ja nie mam czasu przejrzeć wątku, a moja mama szuka nowofunlanda lub mixa i to najlepiej suni. Quote
andzia69 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Mam pytanie odnośnie suni mix nowofunlanda. Gdzie on przebywa i czy nadal szuka domu? Może to są głupie pytania, ale ja nie mam czasu przejrzeć wątku, a moja mama szuka nowofunlanda lub mixa i to najlepiej suni. ci ludzie, u których była wydali ją nie wiadomo gdzie... Quote
martasuwałki Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dea napisał(a):Kora nie żyje:placz: W Nowy Rok przejechał ją samochód:-( Koruniu :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Koruniu, bądź szczęśliwa po tamtej lepszej stronie - łap motylki i biegaj po zielonych łączkach... Quote
Dea Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 andzia69 napisał(a):faktycznie super odpowiedni ludzie to byli:placz::placz::placz: Taka młoda, .sliczna sunia:placz::placz::placz: Młodziutka, wesoła, dobra... zadzwoniłam powiedzieć o szczepieniach, bo prosili wcześniej, żebym się dowiedziała u poprzednich właścicieli (okazało się, że oni ich w ogóle nie znali, po prostu facet przyszedł do knajpy na piwo, i spytał przy okazji, czy nie chcą psa) a oni mi mówią, że Kora nie żyje... Uciekła im za jakimś pijanym klientem jak wychodził z baru, nie zauważyli, w 10 minut później znajomy przywiózł im martwego psa w bagażniku:placz: Taka jest ich wersja... Quote
GrubbaRybba Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 andzia69 napisał(a):ci ludzie, u których była wydali ją nie wiadomo gdzie... Bidulka :( szkoda. Mam nadzieję, ze trafiła lepiej niż Kora . :placz: Quote
Recommended Posts