Tilia Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 sama się pochwal, masz czym przcież! BOkamaro zaszalało :lol: a u nas i fajnie i nie- Druga się spodobała ale co z tego jak się nie chciała wystawić mojej znajomej? całą sobą dawała (głośno) do zrozumienia, że CHCE DO PAŃCI I JUŻ!! :wink: no cóż cierpliwy sędzia dał doskonałą mimo że byłam pewna, że ją z ringu wywali ;) powiedział sporo miych rzeczy (na prawdę mu się Szara młodsza spodobała, bardzo się cieszę), ale zw mł nie dał czemu sie nie dziwię ;) I mam nauczkę- Szare wystawiają się tylko ze mną :roll: A Mała wygrała z konkurentką (moją ulubioną AWAY) i dostała CWC, CACIB, BOB. Grupę wygrał wilczarz FARO Celtic Alanda Karola Skowronka. A! Cecilka była 1/3 dostała CWC czym ukończyła Ch.Pl.! wszystkim gratuluję :) Quote
Gocha Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 No, gratulacje wielkie, a nie wiecie jak tam w borzojach ??? Quote
matrix..... Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Tak szybko wysłała mi się ta wiadomość, a chciałem dodać, że szczególnie Stefankowi!! :D Quote
Arika_Dominika Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Wszytskim gratuluję !!!!!!! :D :D :D Ja niestety nie byłam, nie pasowało nam, a poza tym Arika nie była zgłoszona :) ___________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
PIKA Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Rany please,:modla: niech ktos poda wyniki afganów i borzoi :modla: Sprawa Pilna Quote
amster Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 ja moge tylko o borzojach, ale i tak nie mam katalogu, więc dość skrótowo: Psy kl. mł. 1 ZM Władca Traw 2 Timur Psy kl. Po 1 CWC CACIB Szwed Psy kl. O 1 CWC Lucky Psy kl. Ch. 1 CWC Res.CACIB Amster 2 Bułat 3 Bohun Suki kl. Mł. 1 ZM JBOB Rosi 2 Trawka (chyba) Suki kl. O 1 CWC Cecilka 2 nie wiem 3 Violinka Suki kl. Ch 1 CWC CACIB BOB Via Alba 2 Res. CACIB Liza 3 Paprika Quote
charciara Posted April 4, 2004 Author Posted April 4, 2004 Ja z wielką niechęcią jechałam na tę wystawę. Miał nas oceniać Włoch, o którym słyszałam same niepochlebne rzeczy. Na szczęście Włoch spóźnił się podobno na samolot i zastąpił go pan Jakubowski. No i jakoś nam poszło. Pipety: Bartek w pośredniej - 1 doskonały, Edek w otwartej - 3 doskonały. Greye: Stefan pierwszy raz w młodzieży - 1 doskonały, Zwycięztwo Młodzieży, Feluś w championach - 1 doskonały, CWC, Res CACIB. Quote
amster Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 jedyne co wiem o CP to to, że nie było Horbatowskich, ani Szmurłowych. Quote
wirka Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Ja miałam dojechać z Horbatowksimi, ale niestety były pewne przeszkody i nie dojechaliśmy. A wiec nie oceniał Rusek tlyko Jakubowski i wiem, że CACIB dostała sunia Stelli Zawadzkiej (zawsze zapominam imienia, ale sunia z hodowli Ranbaza). Res. CACIB dostała CZEREMCHA Arcturus, reszty nie wiem. Na pewno brat Siwasa - ZET był w młodzieży sam, ale czy zdobył Zw. Mł. i skończył nieniejszym Mł. Ch. to nie wiem bo nie mogę sie dodzwonić do Aury... Quote
ewkach Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Na pewno brat Siwasa - ZET był w młodzieży sam, ale czy zdobył Zw. Mł. i skończył nieniejszym Mł. Ch. to nie wiem bo nie mogę sie dodzwonić do Aury... Tak, Zet - Senator Sopocka Aura zdobył Zwycięstwo Młodzieży i skończył Mł. Ch. :) Quote
Marcin-H Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Czy ktos wie na pewno , jaki sedzia dostal CP, bo poczatkowo mial byc jakis Rusek, ale doszly nas sluchy ze zmieniono sedziego na Jakubowskiego i nie moge tych wiadomosci potwierdzic. My niestety w ostatniej chwili mielismy troche konplikacji z wyjazdem i dzieki temu to polowa stawki CP nie dojechala , bo naszych mialo byc 4 i Siwas od Ewki na dokladke Quote
Arika_Dominika Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Marcin-H Ja niestety nic o tym sędziu nie wiem :( Ale chce się od ciebie dowiedziec : oprócz Ariki, Pasji, Frytki i Fiony (ma ją derwal) wiesz czy inne polaki Sompolino są w nowych domach, czy są u Roberta czy jak???? :-? ___________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
amster Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 mi się wydawało, że sędziował Polivanov. Jestem tego prawie pewien. ale... byłem baardzo zmęczony Quote
Arika_Dominika Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Dowiedziałam sie, ze : Grupe w Warszawie wygrał chart afgański BRAVE HEART Zikkurat p.Antczak 2 miejsce zajęła młoda whippetka p. Wiśniewskiej 3 miejsce zajął wilczarz p. Skowronka Charty polskie sędziował jakiś Rusek, a nie Jakubowski ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
wirka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Tak, to prawda - charty polskie sędziował na bank Polivanow. Potwierdziła mi to Aura. Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Tak :D To był Polivanov. ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
LAURA Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 To byla droga wystawa Neli. Poszlo jej swietnie !!! lokata 2 ocena doskonala i jej pierwszy w zyciu medal!!!!! (srebro) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts