Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia nadal czeka na nowy domek
ale jakoś nie mogę się zabrać za ogłoszenia. Pierwszy raz ( a miałam już kilkanaście psów na tymczasie) nie chce mi się jej szukać domui Gdyby nie to że jeśli zostanie nie będę mogła pomóc kolejnemu psu nie oddałabym jej nigdy.Toczy się więc we mnie walka serca z rozsądkiem.

Posted

ciapuś napisał(a):
sunia nadal czeka na nowy domek
ale jakoś nie mogę się zabrać za ogłoszenia. Pierwszy raz ( a miałam już kilkanaście psów na tymczasie) nie chce mi się jej szukać domui Gdyby nie to że jeśli zostanie nie będę mogła pomóc kolejnemu psu nie oddałabym jej nigdy.Toczy się więc we mnie walka serca z rozsądkiem.

U mnie było dokładnie to samo.
"Niestety" serce wygrało :evil_lol:.
Jako tymczas jestem spalona, choć ze względu na stan psychiczny mojej Dotts to pewnie i tak tymczasem być bym nie mogła-ona strasznie przezyła na początku pobyt Maszy. Serwując jej taka huśtawkę nastrojów częściej nie ułatwiłabym jej wyjścia na prostą.
I dlatego zostałam "psią taksówką" :eviltong:.

Posted

hehe ciapus jakos sie Tobie nie dziwie ze masz problem z tym :evil_lol:
no ale jakby znalazla naprawde super domek? to czemu nie a ty bys pomogla nastepnej bidzie :cool3:

Posted

[quote name='ciapuś']sunia nadal czeka na nowy domek

Walcz !!!!

W moim przypadku rozsadek przegral z sercem,i w tej chwili mam 5 psiakow:loveu:
Ale niemam juz miejsca na Tymczas:-(

Posted

I ja zaglądam do sunki..
U mnie też była walka serca z rozsądkiem..a siostra do tej pory (ponad rok) mi nie wybaczyła, że wyadoptowałam tymczasową szczeniaczkę asta..
Też mam 5 psów na dzień dzisiejszy i czasem zrywy serca..

Posted

Jak ja Was rozumiem...Ile razy człowiek ma kulę w piersiach jak pomyśli, że psiak musi znaleźć nowy dom...

Ale sunia rzeczywiście chwyta za serce i jak pierwszy raz na nią spojrzałam, to nie mogłam uwierzyć, że ona taka młodziutka. Spojrzenie ma takie dojrzałe, trochę smutne, jakby rozumiała swoją sytuację.

Posted

Z Łodzi.
Rodzina z trójką dzieci 5 lat, 2 lata i 14 lat - to właśnie pod kątem starszej (skądinąd odpowiedzialnej )dziewczynki byłaby ta sunia. Ola przychodzi czasem nawet wyprowadzić mi Belkę i jest to jedyna "obca" osobą z którą mój pies od początku chciał sam wyjść ;) Nawet z mężem nie che iść za daleko:cool3: a z Olą :crazyeye:
No to trzymam kciuki. Napiszcie jeszcze coś o suni

Posted

Swoją drogą tak sobie myślę, że historia lubi się powtarzać... Ja 1,5 roku temu sprowadziłam do domu sześciomiesięczną pudelkę. Synkowie wówczas 1,5 roku i 3 lata do dziś zachowują się wobec psa rewelacyjnie. A tyle osób mi odradzało psa bo "dzieci ą za małe i zamęczą" Ech a teraz... oj mnie samej się sunia spodobała, ale jakby ją sąsiedzi wzięli...:lol:

Posted

[quote name='Reno2001']Albo juz nie czeka...:evil_lol:
Ja nic nie mówiłam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Och ty:obrazic::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

ciapuś napisał(a):
oj ciotki ciotki
przyznaje się przegrywam walkę z rozumem

Nie ty pierwsza i nie ostatnia.
Ale dla roześmianych oczków i pysiów naszych psiaków takie walki czasami trzeba przegrać.
Ja swojej porażki nie żałuję wcale.

Posted

Tak i to jest ta gorsza strona medalu...
Tej suni pomożesz, ainne czekaja w kolejce...
Ja zaczynałam od 2 swoich, 2 lata temu, teraz mam 5 w domi i jedna sunie w kojcu :shake: