Ayia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 cos wiadomo? hop na góre tymaczes na spacerek :cool3: Quote
ciapuś Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 sunia nadal czeka na nowy domek ale jakoś nie mogę się zabrać za ogłoszenia. Pierwszy raz ( a miałam już kilkanaście psów na tymczasie) nie chce mi się jej szukać domui Gdyby nie to że jeśli zostanie nie będę mogła pomóc kolejnemu psu nie oddałabym jej nigdy.Toczy się więc we mnie walka serca z rozsądkiem. Quote
Reno2001 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ciapuś napisał(a):sunia nadal czeka na nowy domek ale jakoś nie mogę się zabrać za ogłoszenia. Pierwszy raz ( a miałam już kilkanaście psów na tymczasie) nie chce mi się jej szukać domui Gdyby nie to że jeśli zostanie nie będę mogła pomóc kolejnemu psu nie oddałabym jej nigdy.Toczy się więc we mnie walka serca z rozsądkiem. U mnie było dokładnie to samo. "Niestety" serce wygrało :evil_lol:. Jako tymczas jestem spalona, choć ze względu na stan psychiczny mojej Dotts to pewnie i tak tymczasem być bym nie mogła-ona strasznie przezyła na początku pobyt Maszy. Serwując jej taka huśtawkę nastrojów częściej nie ułatwiłabym jej wyjścia na prostą. I dlatego zostałam "psią taksówką" :eviltong:. Quote
Ayia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 hehe ciapus jakos sie Tobie nie dziwie ze masz problem z tym :evil_lol: no ale jakby znalazla naprawde super domek? to czemu nie a ty bys pomogla nastepnej bidzie :cool3: Quote
Mona4 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='ciapuś']sunia nadal czeka na nowy domek ale jakoś nie mogę się zabrać za ogłoszenia. Pierwszy raz ( a miałam już kilkanaście psów na tymczasie) nie chce mi się jej szukać domui Gdyby nie to że jeśli zostanie nie będę mogła pomóc kolejnemu psu nie oddałabym jej nigdy.Toczy się więc we mnie walka serca z rozsądkiem. Walcz !!!! W moim przypadku rozsadek przegral z sercem,i w tej chwili mam 5 psiakow:loveu: Ale niemam juz miejsca na Tymczas:-( Quote
Folen Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 I ja zaglądam do sunki.. U mnie też była walka serca z rozsądkiem..a siostra do tej pory (ponad rok) mi nie wybaczyła, że wyadoptowałam tymczasową szczeniaczkę asta.. Też mam 5 psów na dzień dzisiejszy i czasem zrywy serca.. Quote
pusia2405 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jak ja Was rozumiem...Ile razy człowiek ma kulę w piersiach jak pomyśli, że psiak musi znaleźć nowy dom... Ale sunia rzeczywiście chwyta za serce i jak pierwszy raz na nią spojrzałam, to nie mogłam uwierzyć, że ona taka młodziutka. Spojrzenie ma takie dojrzałe, trochę smutne, jakby rozumiała swoją sytuację. Quote
szajbus Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ja chyba nie mam rozsądku, dlatego odpadłam jako tymczas . Quote
Oleniek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 czy sunia nadal szuka domku? Chyba kogoś chętnego mam. Quote
Oleniek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Z Łodzi. Rodzina z trójką dzieci 5 lat, 2 lata i 14 lat - to właśnie pod kątem starszej (skądinąd odpowiedzialnej )dziewczynki byłaby ta sunia. Ola przychodzi czasem nawet wyprowadzić mi Belkę i jest to jedyna "obca" osobą z którą mój pies od początku chciał sam wyjść ;) Nawet z mężem nie che iść za daleko:cool3: a z Olą :crazyeye: No to trzymam kciuki. Napiszcie jeszcze coś o suni Quote
Oleniek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Swoją drogą tak sobie myślę, że historia lubi się powtarzać... Ja 1,5 roku temu sprowadziłam do domu sześciomiesięczną pudelkę. Synkowie wówczas 1,5 roku i 3 lata do dziś zachowują się wobec psa rewelacyjnie. A tyle osób mi odradzało psa bo "dzieci ą za małe i zamęczą" Ech a teraz... oj mnie samej się sunia spodobała, ale jakby ją sąsiedzi wzięli...:lol: Quote
szajbus Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 PROSZĘ Podpisujcie ten bojkot. TO nie jest nic innego jak barbarzyństwo. Do takiej podłości jest zdolny tylko człowiek. http://www.dogomania.pl/forum/showth...61#post8280761 Quote
rita60 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Lala sliczna jak z obrazka,czeka na kochajacy domek.......... Quote
Reno2001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='rita60']Lala sliczna jak z obrazka,czeka na kochajacy domek.......... Albo juz nie czeka...:evil_lol: Ja nic nie mówiłam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Reno2001']Albo juz nie czeka...:evil_lol: Ja nic nie mówiłam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Och ty:obrazic::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 rita60 napisał(a):Och ty:obrazic::multi::multi::multi::multi::multi: Żeby nie był: to nie jest potwierdzone, bo jedna Ciotka dalej walczy sama ze sobą ;). Quote
rita60 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Reno2001 napisał(a):Żeby nie był: to nie jest potwierdzone, bo jedna Ciotka dalej walczy sama ze sobą ;). Ale to chyba walka z wiatrakami;) Quote
luka1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Każdy pies ma swojego człowieka i każdy człowiek swojego psa. To jak dwie połówki jabłka. Nie ma co walczyć i gwałcić przeznaczenie. Houk:evil_lol: Quote
ciapuś Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 oj ciotki ciotki przyznaje się przegrywam walkę z rozumem Quote
Reno2001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ciapuś napisał(a):oj ciotki ciotki przyznaje się przegrywam walkę z rozumem Nie ty pierwsza i nie ostatnia. Ale dla roześmianych oczków i pysiów naszych psiaków takie walki czasami trzeba przegrać. Ja swojej porażki nie żałuję wcale. Quote
Folen Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Proponuje się poddać.. Bo jednak ta walka chyba przegrana.. :) Quote
Szyszka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Czy możemy się już cieszyć???:eviltong: Quote
ciapuś Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Nie wiem czy jest z czego ,bo jeśli Lala zostani odpadnie kolejny dom tymczasowy Quote
malagos Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tak i to jest ta gorsza strona medalu... Tej suni pomożesz, ainne czekaja w kolejce... Ja zaczynałam od 2 swoich, 2 lata temu, teraz mam 5 w domi i jedna sunie w kojcu :shake: Quote
Recommended Posts