pusia2405 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dziewczyna musi się wyszaleć za ten czas, który spędziła za kratami;). Quote
_Tosia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 oj naprawde - chyba szaleje za te miesiące 'tam'.. jest niesamowita, jak tak szaleje, biega ode mnie do TZ, w krzaki, do nas, pędzi naprzod i znowu do nas i za sarnami, bo tez spotkalismy w lesie i znowu do nas!! mówie Wam, SZALEŃSTWO!!! :multi: a jak spacerek jest za krótki, to patrzy i prosi: oj jeszcze nie.... nie do domu.. hihihih Quote
Becia66 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 czy wyszaleje się na tyle że kotek ma spokój w domu ? :roll::eviltong: Quote
_Tosia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 hihih, no z tym spokojem to róznie bywa.. musze uzywac glosu, by dac do zrozumienia, ze kotek ma nieco wolniejsze tempo, hehe. ale poza kotem o wiele ciekawsi są goście!! po tych to mozna poskakac!!!!:evil_lol: dałam Majeczke na metamorfozy... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9208946&posted=1#post9208946[/URL] Quote
ewatr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ale szaleniec z niej :lol: ech super sie oglada psa w ruchu i takiego szczesliwego :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 oj tak Tosiu..i nasza Fiśka tez uwielbia bieganie...teraz zima jak biegnie to za nia i przed nią taki biały tuman kurzu...a ona w takim obłoku puchu pedzi jak siostra wichru...to wspaniała uczucie widziec taka czysta radość zycia..a te biedaki za kratami to moga tylko śnic o tym...:placz: Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nowy bazarek;)!!!!!!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103335[/URL] Quote
_Tosia_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 dzis Maja będzie miała sterylkę, trzymajcie kciuki. przy okazji zlikwidujemy przepuklinkę Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 I jak tam Tosieńko ? Czy wszystko w porządku ? :roll: Quote
Lemoniada Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Już po zabiegu, prawda? Jak się czuje sunia? Quote
_Tosia_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 juz po.. moja kochana biedna sunieczka leży przy kaloryferze.. widzę, że ją boli, trzyma nóżki dość sztywno, pewnie wszystko ją ciągnie. doktor oprócz sterylki, zaszył przepuklinę, usunął rzęsy z dolnych powiek (bardzo jej drażniły gałkę), wyczyścił uszy, obciąl pazurki. jak po nią weszłam troszkę piszczała, ale jak mnie poczuła zaraz przestała i do tej pory jest cichutko. jeszcze nie widziałam zwierzęcia, które tak spokojnie i bezgłośnie budzi się z narkozy.. dzis noc nieprzespana.. Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Biedna sunka zmolestowana ale to dla jej dobra... wszystko bedzie sie dobrze goiło i znowu bedzie mogła brykac:) Quote
zdrojka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Będzie dobrze, trzymam kciuki, żebyście choć trochę pospały, Tobie to też potrzebne. Quote
_Tosia_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Maja leży obok mnie na kocykach i ręcznikach, nie śpi, bo oczki ma półprzymknięte. ja na razie nie idę spac, zobaczymy, ile wytrzymam. chciała sama wstać, jak mi tu zaskomliła.. i jeszcze ogonkiem zamachała :flaming: Quote
_Tosia_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 postanowiła jednak wstać. bylo siku na stojaka i na kojko własne poszła Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Biedne ... to bedzie dla was ciezka noc.... Quote
zdrojka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nie miałam okazji jeszcze przeżyć sterylki mojej suni, ale czeka mnie to w najbliższej przyszłości. Natomiast doskonale pamiętam sterylkę mojej Kity, która w związku z cesarką zostawiła mi kotki na utrzymaniu na strzykawce, bo nie chciała ich przyjąć. Pierwsza noc była najgorsza dla niej, a kolejne dla mnie, bo musiałam ją powstrzymywać przed skakaniem co nie było łatwe. Będzie dobrze :p Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [B]tosia:[/B] [B] czy weterynarz dał Ci (to jest obowiązkowe-po zabiegu) na 3 dni proszki przeciwbólowe dla niej?[/B] Quote
_Tosia_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='oktawia6'][B]tosia:[/B] [B]czy weterynarz dał Ci (to jest obowiązkowe-po zabiegu) na 3 dni proszki przeciwbólowe dla niej?[/B][/quote] oczywiście kochana Oktawio, mam i niedawno jej dałam Quote
_Tosia_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 jakos zyjemy. ja to ja, najwazniejsza sunia. siedzialam kolo niej chyba do 2, w koncu wzięłam spiwor, 2 koce, poduche i polozylam sie kolo niej. wstawala kilka razy na siku, kolo 5 obudzilo mnie wymiotowanie kolo mojej głowy ([I]a masz, zobacz, co mi jest przez ciebie!). [/I]rano tez juz bylo siku. Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No to czekamy na dalsze wiesci .... mnie to czeka za jakies 2 miechy .... Quote
_Tosia_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 z najnowszych wieści: patrzylo się tęsknie na balkon, dobra mamusia wypuściła i się sikło. hehhe. udawałam, ze mnie nie ma :diabloti: Quote
Recommended Posts