Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj naprawde - chyba szaleje za te miesiące 'tam'.. jest niesamowita, jak tak szaleje, biega ode mnie do TZ, w krzaki, do nas, pędzi naprzod i znowu do nas i za sarnami, bo tez spotkalismy w lesie i znowu do nas!! mówie Wam, SZALEŃSTWO!!! :multi:
a jak spacerek jest za krótki, to patrzy i prosi: oj jeszcze nie.... nie do domu.. hihihih

Posted

hihih, no z tym spokojem to róznie bywa.. musze uzywac glosu, by dac do zrozumienia, ze kotek ma nieco wolniejsze tempo, hehe. ale poza kotem o wiele ciekawsi są goście!! po tych to mozna poskakac!!!!:evil_lol:
dałam Majeczke na metamorfozy... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9208946&posted=1#post9208946[/URL]

Posted

oj tak Tosiu..i nasza Fiśka tez uwielbia bieganie...teraz zima jak biegnie to za nia i przed nią taki biały tuman kurzu...a ona w takim obłoku puchu pedzi jak siostra wichru...to wspaniała uczucie widziec taka czysta radość zycia..a te biedaki za kratami to moga tylko śnic o tym...:placz:

Posted

juz po.. moja kochana biedna sunieczka leży przy kaloryferze.. widzę, że ją boli, trzyma nóżki dość sztywno, pewnie wszystko ją ciągnie. doktor oprócz sterylki, zaszył przepuklinę, usunął rzęsy z dolnych powiek (bardzo jej drażniły gałkę), wyczyścił uszy, obciąl pazurki. jak po nią weszłam troszkę piszczała, ale jak mnie poczuła zaraz przestała i do tej pory jest cichutko. jeszcze nie widziałam zwierzęcia, które tak spokojnie i bezgłośnie budzi się z narkozy.. dzis noc nieprzespana..

Posted

Maja leży obok mnie na kocykach i ręcznikach, nie śpi, bo oczki ma półprzymknięte. ja na razie nie idę spac, zobaczymy, ile wytrzymam. chciała sama wstać, jak mi tu zaskomliła.. i jeszcze ogonkiem zamachała :flaming:

Posted

Nie miałam okazji jeszcze przeżyć sterylki mojej suni, ale czeka mnie to w najbliższej przyszłości. Natomiast doskonale pamiętam sterylkę mojej Kity, która w związku z cesarką zostawiła mi kotki na utrzymaniu na strzykawce, bo nie chciała ich przyjąć. Pierwsza noc była najgorsza dla niej, a kolejne dla mnie, bo musiałam ją powstrzymywać przed skakaniem co nie było łatwe.
Będzie dobrze :p

Posted

[quote name='oktawia6'][B]tosia:[/B]
[B]czy weterynarz dał Ci (to jest obowiązkowe-po zabiegu) na 3 dni proszki przeciwbólowe dla niej?[/B][/quote]

oczywiście kochana Oktawio, mam i niedawno jej dałam

Posted

jakos zyjemy. ja to ja, najwazniejsza sunia. siedzialam kolo niej chyba do 2, w koncu wzięłam spiwor, 2 koce, poduche i polozylam sie kolo niej. wstawala kilka razy na siku, kolo 5 obudzilo mnie wymiotowanie kolo mojej głowy ([I]a masz, zobacz, co mi jest przez ciebie!). [/I]rano tez juz bylo siku.