albiemu Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 udalo się jej Beciu i to dzięki Tobie! Miałaś na niąoko od samego początku. Nie mogło sie jej nie udać :) Tosia masz naprawdę fantastyczny zwierzyniec! :D Twoje serce i dobroć można tylko do najpiękniejszej tęczy porównać :) Quote
Becia66 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Tosieńko napisz czy Majeczka zwraca na siebie uwagę swoimi niesamowitymi oczkami, czy tylko nas urzekła ? :roll: Quote
_Tosia_ Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 oj zwraca uwagę tymi ślepkami:cool3:. każdy mówi, że ma to coś w spojrzeniu:diabloti:. Beciu, wysłałam Ci smsa z moim nr dowodu, bo dogo mnie do szału doprowadza!!! Quote
Becia66 Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 nie tylko ciebie Tosieńko...:cool3: Quote
albiemu Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 witam w klubie poirytowanych ... trzeba jednak zrozumieć, że zmiana serwerów wymaga pracy:/ Quote
Becia66 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 A Majeczka z kotkiem już całkiem dobrze ? :razz: Quote
Becia66 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Tosieńko, jak tam dzisiaj sytuacja sie ma ? :roll: Quote
_Tosia_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 na razie obserwuję. nie chcę siać paniki. Quote
pusia2405 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 _Tosia_ napisał(a):na razie obserwuję. nie chcę siać paniki. O rany, jakiej paniky?:crazyeye: Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Pies z kotem na pewno sie dogadaja, trzeba tylko dac i czas. Najlepiej dziala wzajemne przedstawianie, najpierw na odleglosc, zeby mialy czas sie zapoznac, potem coraz blizej. Quote
oktawia6 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Tosia co u zielonookiej? czemu nie ma zdjęc:mad: Quote
_Tosia_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Majeczka pilnuje mnie, jak cerber:loveu::loveu::loveu:, ja do łazienki, Maja tez, ja do kuchni, Maja tez, ja do pokoju, Maja za mną, kochana sunieczka.. powiedzialam im (Mai i Bazylowi), ze mają się pogodzić i koniec. nie przyjmuję dyskusji. Quote
Figa Bez Maku Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 O! to słuszne stanowisko:cool1: Ty zrobiłaś bowiem wszystko:evil_lol: nie maja zwierzaki rady:shake: muszą żyć zgodnie jako sąsiady:diabloti: Quote
_Tosia_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Figa, widzę, ze już sypiesz jak z rękawa:loveu:. dzis jak wróciłam do domu, zastałam Maję w tumanie jakichś różowych papierków... myślę: co to może być?... oglądam niepewnie.... słuchajcie, Maja zeżarła swoją umowę adopcyjną, myslałam, że padnę!!! postanowiła zerwac z przeszłościa!! Quote
SZPiLKA23 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :D:D:D a to ma poczucie humoru:eviltong:, moja sunia juz mniejsze bo ze swojego budzianego stryszku wytargała co sie dało:diabloti: (musiałam nie domknac drzwiczek:crazyeye:) i tak prawie wszystkie smycze i obroze trzeba było prac... wytargała tez 3 kilo suchej karmy ktora wdeptała w ziemie (mogła chociaz zjesc:mad:) Quote
oktawia6 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 cholera ja widzę tylko kwadraciki zamiast fot:placz::mad:! Quote
Figa Bez Maku Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Umowa adopcyjna ( tylko):cool1:zeżarta więc Tosia miała rzecz prosta farta Bo zielonooka mogła wszak walutę:cool1: potraktować ..no powiedzmy he he z buta:diabloti: A ja bym się Szpilko zastanowiła, czy to co Twa sunia zrobiła ( mówię o suchej wzgardzonej karmie) nie było wyrzutem: karmisz mnie marnie?:diabloti: a mięsko wołowe szykować, a marchewę z buraczkiem gotować:mad: Quote
_Tosia_ Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Umowa adopcyjna ( tylko):cool1:zeżarta więc Tosia miała rzecz prosta farta Bo zielonooka mogła wszak walutę:cool1: potraktować ..no powiedzmy he he z buta:diabloti: A ja bym się Szpilko zastanowiła, czy to co Twa sunia zrobiła ( mówię o suchej wzgardzonej karmie) nie było wyrzutem: karmisz mnie marnie?:diabloti: a mięsko wołowe szykować, a marchewę z buraczkiem gotować:mad: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
_Tosia_ Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 oktawia6 napisał(a):cholera ja widzę tylko kwadraciki zamiast fot:placz::mad:! zara zara... poprawie Quote
SZPiLKA23 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Umowa adopcyjna ( tylko):cool1:zeżarta więc Tosia miała rzecz prosta farta Bo zielonooka mogła wszak walutę:cool1: potraktować ..no powiedzmy he he z buta:diabloti: A ja bym się Szpilko zastanowiła, czy to co Twa sunia zrobiła ( mówię o suchej wzgardzonej karmie) nie było wyrzutem: karmisz mnie marnie?:diabloti: a mięsko wołowe szykować, a marchewę z buraczkiem gotować:mad: :D:D:D:D Suche jedonko dostaje tylko rano, jakos sniadanko, a na wieczor dostaje gotowane w miche i kostke do schrupania;) Quote
Becia66 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Ja też widzę tylko kwadraciki...:roll: Quote
albiemu Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jaaaaakie piękne zdjęcia - takich zdjęć to już dawno nie widziałam, jedynie chyba w galerii u oli psiary .... Schronisko nie daje zbyt wielu możliwości na piękne foty, Becia i tak cudu fotograficznego dokonuje :) jak na tamte warunki. Piękne ujęcia - ja być pod wrazeniem! Quote
Recommended Posts