Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja sie cieszyc wielce, ze sie foty podobac...:loveu: jak chciec widziec więcej, to mogo ogladac na stronce mojego tz, ja wiem, ze to spam, ale wątek juz wlasciwie zamkniety, moze mnie nikt nie pogoni :diabloti:.
www.obraz.com.pl - tam więcej pięknych fot ;) hihihih

Posted

Ten wątek brzmi wprost jak bajka:crazyeye:
bo ze szczęścia aż fruwa Majka:loveu:
szczęście w pełni zasłużone:
za radosne machanie ogonem,:lol:
za pilnowanie jak cerber swojej Pani
i buziaki i "psie oczy" tylko dla Niej:multi:
A zielone oczy wreszcie radosne
jak zielony szczypiorek na wiosnę:diabloti:

Posted

,, Serduszko bije Majuni
Na widok swojej Paniuni
I ciągle za nią kroczy
Mruży zielone oczy,
I chodż opieprz dostaje za kota
Musi być grzeczna
A to ... ciężka robota... "

:evil_lol::evil_lol:

Posted

hehhhe, oj kochane, padłam od Waszej poezji!!:loveu: a Majunia to kochane psisko, naprawdę ciągle patrzy mi w oczy, w ogóle ciągle mnie obserwuje, a jak się na nią spojrzę, to zaraz do mnie biegnie.. czasem już specjalnie nie patrzę, bo się na przykład słodko wyciąga na posłanku, ja popatrzę, a ona się zrywa i leci :evil_lol:. i uwielbia szaleć z piłeczką!! sama sobie podrzuca i biega po całym mieszkaniu:loveu:

Posted

jak to nie widac, co nie widac, ja widzę.
a co nie podobają się zdjęcia mojego TZ?.. pochwalić się chciałam. to taka ciekawostka tylko miała być, jakbyście chciały więcej ładnych fot zobaczyc, nie to nie :obrazic:.

Posted

Maja już ma znienawidzoną suczkę z klatki hehhhe. przepięknie wyzywają się już z daleka. za to kwitnie miłość do niejakiego Snickersa - ślicznego goldenka. Maja szaleńczo szczeka, jak go widzi,
a Snickers taki spokojny zawsze i zrównoważony też dostaje pier....ca jak ją widzi :loveu: mowie Wam, co tu się dzieje hehhehhhe

Posted

_Tosia_ napisał(a):

jak to nie widac, co nie widac, ja widzę.
a co nie podobają się zdjęcia mojego TZ?.. pochwalić się chciałam. to taka ciekawostka tylko miała być, jakbyście chciały więcej ładnych fot zobaczyc, nie to nie :obrazic:.

:placz::placz::placz:o matko to przepraszam Tosia-ja nie wiedziałam, że ten Arab w turbanie to Twój TZ:oops::oops:-bo widzę kilkanaście zdjęc i jakieś zachody słońca i pejzarze:placz:
A jakbyś wstawił tutaj fotki na wątku można po 5 w jednym poście umieszczac-rozmiary 500x500 są w porządku

Posted

kochane moje, oto najnowsze wiesci: Majeczka jest bardzo sprytna i do tego fruwa :loveu: . dzis okolo 7 obudzila mnie jakas mała szmotaninka pod drzwiami sypialni. skoczylam z wyrka, otwieram drzwi, a Maja... siedzi sobie grzecznie na posłanku i usmiecha sie niewinnie! a poslanko jest w drugim pokoju! chyba kangurzym skokiem się tam znalazła i to jeszcze pofruneła chyba , bo nie bylo slychac jak biegnie.
no i druga wiadomosc: Maja jest medium. Znaczy duchy widzi. Wczoraj kimam na kanapie, a Majka nagle zerwała się i zaczeła strasznie ujadac na COŚ nad moją głową... po scianie nic nie łazilo, mól nie frunął, kot spał w kuchni. No ducha zobaczyła. ja zrobiłam najpierw tak::look3:, a później tak: :scared:

Posted

_Tosia_ napisał(a):
No ducha zobaczyła. ja zrobiłam najpierw tak::look3:, a później tak: :scared:

Ach Tosiu moja miła
toś się :diabloti: ciut pospieszyła
Już uciekać nie musisz przed duchami
Twojego ochroniarza dobrze znamy:cool1:
Przy Majce nawet pająk Ci nie podskoczy:cool3:
Jak Majka do akcji wkroczy:diabloti::mad:

Posted

hehhehhehe . ale duchy jakies w chacie mam. Bazylek tez raz spal sobie na blacie spokojnie o 3 rano, ja sobie siedzialam kolo niego a Bazylek jak nagle nie chycnie i robil tak: :crazyeye: gdzies tam za mną...
rozumiecie, już mi szajba bije od tego wszystkiego. domki cholerne, jak nie zaczniecie brać piesków, to wyląduję na aleksandrowskiej (info dla nie-łodzian - lokalne wariatkowo)

Posted

no to skoro tak się rozpędziłam, to jeszcze parę fotek:

GDZIE MY WŁAŚCIWIE JEDZIEMY?..

A, DO LASU!...

SZYBKO, SZYBKO!!!

PRAWDA, ZE JESTEM PROSIACZKIEM?..:loveu:

URODZIŁAM SIĘ PO TO, BY BIEGAĆ!!!