Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

całe szczęście już wydobrzała,była czymś zatruta,ale nic dziwnego skoro ona zjada wszystko co spotka na swojej drodze,juz raz opisywałam co padło jej łupem.

Martwi mnie jej zachowanie bo w domu nie chce wogóle jeść przygotowywanego jedzenia,natomiast jak tylko znajdzie sie w pobliżu śmietnika zaraz wraca jej apetyt

Posted

BożenaG napisał(a):
siuper ,ze piesek z ADHD wraca do zdrowka:multi:

no niestety,wróciła ale tylko na jeden dzień:shake:miała znów te same objawy,przy okazji wizyty u weta z Dikonem zabrałam i ADHD,a raczej sama się zabrała,bo jak otworzyłam drzwi wychodząc z Dikonem na rękach to Kola wybiegła ze mną i ochoczo pojechała do gabinetu,nie wiedząc co ją tam czeka:evil_lol: ....a najpierw trzeba było zmierzyć temperature:crazyeye:trzeba było widziec jaka histeria to była:cry:...a póniej jeszcze trzy zastrzyki:bigcry:
podobno były na to zatrucie,ale grzeczna jest do tej pory:happy1: no i jeść zaczęła normalnie i już nie wymiotuje:multi:

Posted

mrs.ka napisał(a):
no niestety,wróciła ale tylko na jeden dzień:shake:miała znów te same objawy,przy okazji wizyty u weta z Dikonem zabrałam i ADHD,a raczej sama się zabrała,bo jak otworzyłam drzwi wychodząc z Dikonem na rękach to Kola wybiegła ze mną i ochoczo pojechała do gabinetu,nie wiedząc co ją tam czeka:evil_lol: ....a najpierw trzeba było zmierzyć temperature:crazyeye:trzeba było widziec jaka histeria to była:cry:...a póniej jeszcze trzy zastrzyki:bigcry:
podobno były na to zatrucie,ale grzeczna jest do tej pory:happy1: no i jeść zaczęła normalnie i już nie wymiotuje:multi:

i niech tak zostanie ... Ty i tak masz niezłą jazdę z trzema psiakami ..... Chyba wystarczy Niech już żaden nie znosi do domu choróbsk, skaleczeń itp. Tego życzę w nowym roku !

Ale swoją drogą ... dowiedz się co dostała dokładnie, że tak nagle zgrzeczniała :cool3:

Posted

ja nawet nie chcę wnikać dlaczego zgrzeczniała,moim marzeniem jest żeby ten stan się utrzymywał jak najdłużej!
a swoją drogą to nie wiem czy nie przesadzam ,że tyle kłopotu z tymi trzema psami,właśnie dzisiaj w chwili zwątpienia(Kama będąc na smyczy i w kagańcu nylonowym(muszę zmienić)uszczypnęła chłopaka w nogę i rodzice przyszli sprawdzić szczepienie p/wściekliżnie) to sobie pomyślałam,że ludzie przecież mają i trójkę dzieci,albo i więcej i dają jakoś radę.

Posted

Kurcze... Dominika trzymaj się. Twoja Kama w zachowaniu przypomina mi Dżekiego. Tylko ,ze ja nie mam podworko.Ale jak ktoś do mnie przyjdzie to muszę pilnować ,zeby nie capnął.

Posted

BożenaG napisał(a):
Kurcze... Dominika trzymaj się. Twoja Kama w zachowaniu przypomina mi Dżekiego. Tylko ,ze ja nie mam podworko.Ale jak ktoś do mnie przyjdzie to muszę pilnować ,zeby nie capnął.

OJ Kama już tak ma :cool3: Niektórzy dogo ze Starachowic mieli okazję się o tym przekonać wczoraj bezpośrednio :evil_lol:
A Kola .... to przecież psiak prawie, że idelany, a że żebrak i ma delikatną postać ADHD .... No cóż ... zdarza się , ale może wczorajsze odkrycie jej zachowań na kolacyjce "dogo", pozwoli ją trochę ujarzmić ...

Posted

Bedzix napisał(a):
a ma ktoś jej fotki terazniejsze? I gdzie dokładnie teraz brzebywa?:p

Jest w Starachowicach u Mrs.ki, a fotki na pewno są tylko trzeba powstawiać,
Mrs.ka wrzucisz? Albo daj do mnie

Posted

Taaak,Kola jest u mnie i co dzień się :modla:żeby czegoś nie nabroiła,ale widocznie nie do Tego co trzeba się modle :evil_lol:
jutro wstawię fotki (wersja optymistyczna)albo wyślę do Kamkam,żeby wstawiła(wersja realistyczna)