mrs.ka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 całe szczęście już wydobrzała,była czymś zatruta,ale nic dziwnego skoro ona zjada wszystko co spotka na swojej drodze,juz raz opisywałam co padło jej łupem. Martwi mnie jej zachowanie bo w domu nie chce wogóle jeść przygotowywanego jedzenia,natomiast jak tylko znajdzie sie w pobliżu śmietnika zaraz wraca jej apetyt Quote
BożenaG Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 siuper ,ze piesek z ADHD wraca do zdrowka:multi: Quote
maryd Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To dobrze, bo balam sie, ze to cos okropnego... Quote
mrs.ka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 BożenaG napisał(a):siuper ,ze piesek z ADHD wraca do zdrowka:multi: no niestety,wróciła ale tylko na jeden dzień:shake:miała znów te same objawy,przy okazji wizyty u weta z Dikonem zabrałam i ADHD,a raczej sama się zabrała,bo jak otworzyłam drzwi wychodząc z Dikonem na rękach to Kola wybiegła ze mną i ochoczo pojechała do gabinetu,nie wiedząc co ją tam czeka:evil_lol: ....a najpierw trzeba było zmierzyć temperature:crazyeye:trzeba było widziec jaka histeria to była:cry:...a póniej jeszcze trzy zastrzyki:bigcry: podobno były na to zatrucie,ale grzeczna jest do tej pory:happy1: no i jeść zaczęła normalnie i już nie wymiotuje:multi: Quote
BożenaG Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Chyba nie zapeszyłam:lol:Teraz już niechwale nie ciesze się .Czekam na całkowite uzdrowienie:cool3: Quote
Majaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 mrs.ka napisał(a):no niestety,wróciła ale tylko na jeden dzień:shake:miała znów te same objawy,przy okazji wizyty u weta z Dikonem zabrałam i ADHD,a raczej sama się zabrała,bo jak otworzyłam drzwi wychodząc z Dikonem na rękach to Kola wybiegła ze mną i ochoczo pojechała do gabinetu,nie wiedząc co ją tam czeka:evil_lol: ....a najpierw trzeba było zmierzyć temperature:crazyeye:trzeba było widziec jaka histeria to była:cry:...a póniej jeszcze trzy zastrzyki:bigcry: podobno były na to zatrucie,ale grzeczna jest do tej pory:happy1: no i jeść zaczęła normalnie i już nie wymiotuje:multi: i niech tak zostanie ... Ty i tak masz niezłą jazdę z trzema psiakami ..... Chyba wystarczy Niech już żaden nie znosi do domu choróbsk, skaleczeń itp. Tego życzę w nowym roku ! Ale swoją drogą ... dowiedz się co dostała dokładnie, że tak nagle zgrzeczniała :cool3: Quote
mrs.ka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja nawet nie chcę wnikać dlaczego zgrzeczniała,moim marzeniem jest żeby ten stan się utrzymywał jak najdłużej! a swoją drogą to nie wiem czy nie przesadzam ,że tyle kłopotu z tymi trzema psami,właśnie dzisiaj w chwili zwątpienia(Kama będąc na smyczy i w kagańcu nylonowym(muszę zmienić)uszczypnęła chłopaka w nogę i rodzice przyszli sprawdzić szczepienie p/wściekliżnie) to sobie pomyślałam,że ludzie przecież mają i trójkę dzieci,albo i więcej i dają jakoś radę. Quote
BożenaG Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kurcze... Dominika trzymaj się. Twoja Kama w zachowaniu przypomina mi Dżekiego. Tylko ,ze ja nie mam podworko.Ale jak ktoś do mnie przyjdzie to muszę pilnować ,zeby nie capnął. Quote
Majaa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 BożenaG napisał(a):Kurcze... Dominika trzymaj się. Twoja Kama w zachowaniu przypomina mi Dżekiego. Tylko ,ze ja nie mam podworko.Ale jak ktoś do mnie przyjdzie to muszę pilnować ,zeby nie capnął. OJ Kama już tak ma :cool3: Niektórzy dogo ze Starachowic mieli okazję się o tym przekonać wczoraj bezpośrednio :evil_lol: A Kola .... to przecież psiak prawie, że idelany, a że żebrak i ma delikatną postać ADHD .... No cóż ... zdarza się , ale może wczorajsze odkrycie jej zachowań na kolacyjce "dogo", pozwoli ją trochę ujarzmić ... Quote
KamaG Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Ach te jej oczy, wciąż jestem pod wrażeniem... Quote
snikops Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 a ma ktoś jej fotki terazniejsze? I gdzie dokładnie teraz brzebywa?:p Quote
KamaG Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Bedzix napisał(a):a ma ktoś jej fotki terazniejsze? I gdzie dokładnie teraz brzebywa?:p Jest w Starachowicach u Mrs.ki, a fotki na pewno są tylko trzeba powstawiać, Mrs.ka wrzucisz? Albo daj do mnie Quote
snikops Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Śliczna jest.. szkoda tylko, że jeszcze nie ma domku.. Quote
klusek04 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 bARDZO PILNIE POSZUKIWANY DOMEK DLA NIKOLETTY Quote
mrs.ka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Taaak,Kola jest u mnie i co dzień się :modla:żeby czegoś nie nabroiła,ale widocznie nie do Tego co trzeba się modle :evil_lol: jutro wstawię fotki (wersja optymistyczna)albo wyślę do Kamkam,żeby wstawiła(wersja realistyczna) Quote
snikops Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 to aż taki niegrzeczny z niej bachorek?:lol: Quote
Majaa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 maryd napisał(a):Szalona dziewczyno do góry!!! Szalona tak jak jej opiekunka Pewnie zaraz napisze na wątku boksia co wyczyniała dzisiaj :evil_lol: Quote
KamaG Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 a działo się, działo:evil_lol:, Kola na pierwszą! Quote
KamaG Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Nikolka prezentuj się na pierwszej! Quote
Recommended Posts