Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek w imieniu Mrs.ki, u której jest sunia. A było tak, historia opowiedziana przez Mrs.kę:

Znalazłam ją jakieś 3 tyg. temu na osiedlu tu w oklicach Leśnej. Właściwie to chyba ona mnie znalazła i przyszła za mną do domu,był późny wieczór,padał deszcz i na pewno była głodna ,więc nie miałam wyjścia.A mała i owszem najadła się i wskoczyła do łóżka spać.Byłam pewna ,że komuś zginęła,bo była bardzo zadbana,piękna ,błyszcząca sierść i czyste uszy.Na drugi dzień pytałam na osiedlu ale się okazało ,że ona już od tygodnia błaka się i ludzie dożywiali.Pojechałam do wet.faktycznie sunia okaz zdrowia ,wiek ok.8 mies.jeszcze nie miała cieczki.Odrobaczywiłam i na razie jest u mnie,ale wiadomo wynajęte mieszkanie i dwa duże psy to kłopot.KOLA jest cudownie radosnym psem,zawsze chętna do zabawy i przytulania,chyba była w domu gdzie było dziecko bo bardzo biega za dziećmi i skacze,natomiast wogóle nie umie spacerować na smyczy.

Kola wygląda tak:

Kola zostaje u Mrs.ki na zawsze!!!

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ ona śliczna!!!! w tym tygodniu jedziemy na szczepienia i dogadam się co do sterylki.
Podziękowania dla Kamkam za założenie wątku.
aha,zainstalowałam wreszcie g.g. mrs.ka

Posted

klusek04 napisał(a):
A ja zaraz ją wrzucę na stronę schroniska
tylko te fotki dziwnie przerobione

wysłałam do Cebie fotki w mailu ,skompresowane żeby mi wogóle przeszło,ale jak potrzebujesz w innej formie to mogę nawet przynieść Tobie osobiście (daleko nie mam) własnoręcznie namalowany portret lub jak wolisz sam orginał przyprowadze:lol:

Posted

klusek04 napisał(a):
A ja zaraz ją wrzucę na stronę schroniska
tylko te fotki dziwnie przerobione

ja wkleiłam w oryginale, powiększone się rozłaziły
Mrs.ka a dajno fotkę tego portreciku to też wkleimy! Pochwal się!

Posted

Kamkam napisał(a):
ja wkleiłam w oryginale, powiększone się rozłaziły
Mrs.ka a dajno fotkę tego portreciku to też wkleimy! Pochwal się!

jeszcze nie dokończyłam bo mi sunia pędzle pogryzła:evil_lol:

Posted

NICOLETKA jest już zaszczepiona,ale panikara straszna,piszczała jakby nie wiem jaka krzywda się działa, aż się boję myśleć co będzie po sterylce.
aha, sterylke można robić 2 tyg.po szczepieniach ,tak powiedzial vet.

Posted

ojej,dużo by było pisać,to jest wulkan energii ,wręcz podejrzewam ,że ma psie ADHD!!!!nie będę podawała listy zniszczeń ,żeby nikogo nie odstraszyć,ale to nie tylko jej zasługa bo mojej Kamie też ta zabawa się bardzo spodobała i jak tak dalej dziewczyny będą rozrabiały to niedługo właściciel mieszkania razem nas wywali i będę musiała swoje zdjęcie zamieścić w Dogomani jako poszukująca "tymczasu".W tygodniu musiałam jechać do W-wy i porosiłam teściów ,żeby przyszły na troche i wyszli z sukami na spacer,niestety one nawet ich nie wpuściły do mieszkania nie mówiąc już o jakimkolwiek wyjściu na dwór.Same się rządziły przez cały dzień,na swój psi sposób,bawiły się chyba dobrze, ja troche mniej sprzątając to pobojowisko. Ale KOLA jest taka słodka ,że człowiek wszystko jest w stanie jej przebaczyć.

Posted

mrs.ka napisał(a):
ojej,dużo by było pisać,to jest wulkan energii ,wręcz podejrzewam ,że ma psie ADHD!!!!nie będę podawała listy zniszczeń ,żeby nikogo nie odstraszyć,ale to nie tylko jej zasługa bo mojej Kamie też ta zabawa się bardzo spodobała i jak tak dalej dziewczyny będą rozrabiały to niedługo właściciel mieszkania razem nas wywali i będę musiała swoje zdjęcie zamieścić w Dogomani jako poszukująca "tymczasu".W tygodniu musiałam jechać do W-wy i porosiłam teściów ,żeby przyszły na troche i wyszli z sukami na spacer,niestety one nawet ich nie wpuściły do mieszkania nie mówiąc już o jakimkolwiek wyjściu na dwór.Same się rządziły przez cały dzień,na swój psi sposób,bawiły się chyba dobrze, ja troche mniej sprzątając to pobojowisko. Ale KOLA jest taka słodka ,że człowiek wszystko jest w stanie jej przebaczyć.

Oby właściciel mieszkania miał podobne zdanie ....
Kola musi szybko szukać domku !