mrs.ka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 maryd napisał(a):Zawsze jaki Pan, taki kram..::evil_lol: no właśnie ta czarnula to nawet tak jakoś....wizualnie chyba do mnie podobna;) Quote
maryd Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Gorzej jak Brutus jest do mnie podobny;) Quote
BożenaG Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jak Ty Dominika się z nią rozstaniesz? Domek bardzo pilnie potrzebny ,bo im dłuzej dziewczyny będą razem tym trudniej będzie im znieśc rozłąkę:-( Quote
maryd Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czy ktoś da jej lepszy domek niz Mrska?:evil_lol: Quote
mrs.ka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 domek lepszy może i by się znalazł,ale serce to ja jej oddałam całkowicie i nie wiem czy można kochać bardziej niż ona jest kochana przeze mnie,syna ,męża no i przyszywaną siostrzyczke Kame,która nie pozwala na nią nikomu ręki podnieść,nawet w żartach Quote
klusek04 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale mimo to próbujemy znaleźć jej nowy domek na stałe. Quote
KamaG Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 mrs.ka napisał(a):domek lepszy może i by się znalazł,ale serce to ja jej oddałam całkowicie i nie wiem czy można kochać bardziej niż ona jest kochana przeze mnie,syna ,męża no i przyszywaną siostrzyczke Kame,która nie pozwala na nią nikomu ręki podnieść,nawet w żartach to może trzebaby poszukać domku Mrs.ce i calej Rodzince, takiego w którym bez problemu będziecie mogli z dwoma suczami zamieszkiwać:evil_lol: Quote
Majaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Bo Koli trudno nie kochać Ona jest przeurocza! Quote
mrs.ka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kamkam napisał(a):to może trzebaby poszukać domku Mrs.ce i calej Rodzince, takiego w którym bez problemu będziecie mogli z dwoma suczami zamieszkiwać:evil_lol: że ja na to wcześniej nie wpadłam!!!! zaraz wyślę Tobie zdjęcie całej rodzinki Koli to umieścisz na wątku,chyba nie zrazi to potencjalnych chętnych do adopcji:evil_lol: Quote
KamaG Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 mrs.ka napisał(a):że ja na to wcześniej nie wpadłam!!!! zaraz wyślę Tobie zdjęcie całej rodzinki Koli to umieścisz na wątku,chyba nie zrazi to potencjalnych chętnych do adopcji:evil_lol: Mrs.ka ja Was nie chciałam wyadoptowywać:evil_lol:, tyko się zastanawiałam, że jakby tak Wam podesłać jaki kącik do wynajęcia gdzie można chodować stadko zwierzątek, to... Quote
BożenaG Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kola z rodzinką zapraszam na pierwszą Quote
mrs.ka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 żaty żartami,ale ja ostatnio miałam wizyte straży miejskiej w sprawie Koli,grozili mi sądem grodzkim,tylko ja nie z tych co to łatwo przestraszyć i pokazując książeczki obydwóch moich suk,zapytałam czy mają czytnik do czipów,oczywiście nie mieli,wiec powiedziałam ,że nawet nie są w stanie zidentyfikować psów i niech przyjdą jak będą wiedzieli dokładnie na czym ich praca polega. Dokładnie chodziło o to że jak wracałam z psami z pobliskiego lasku,obydwie w kagańcach ,bez smyczy,Kola pobiegła za kotem na teren przedszkola,komuś bardzo sie to nie spodobało,i razem z cieciem zadzwonili do strazy. Wiem ,że przepisy są takie ,że psy powinny być na smyczy,ale ...nie będę tego tutaj komentowac bo jest osobny wątek i może tam coś napiszę. Tak czy tak nie mam zamiaru ograniczać moim psom wolności,jeśli nikomu nie robią krzywdy i jezeli to będe ponosiła konsekwencje tego osobiście. Quote
Rajmund Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mieszkanie w bloku i ciągłe kontrole!!!cos wiem na ten temat Quote
BożenaG Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja też coś o tym wiem.Ja ciągle byłam wzywana do spóldzielni. mnie nikt tego nie powiedział wprost ,że coś przeszkadza tylko CICHACZEM na skargę. Quote
Majaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :placz::placz::placz: Ot i obraz społeczności tego miasta :shake::shake::shake::shake: Jak ma być dobrze z psami bezdomnymi w tym mieście!!!!!!!!!!! :crazyeye: Quote
Recommended Posts