Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek lepszy może i by się znalazł,ale serce to ja jej oddałam całkowicie i nie wiem czy można kochać bardziej niż ona jest kochana przeze mnie,syna ,męża no i przyszywaną siostrzyczke Kame,która nie pozwala na nią nikomu ręki podnieść,nawet w żartach

Posted

mrs.ka napisał(a):
domek lepszy może i by się znalazł,ale serce to ja jej oddałam całkowicie i nie wiem czy można kochać bardziej niż ona jest kochana przeze mnie,syna ,męża no i przyszywaną siostrzyczke Kame,która nie pozwala na nią nikomu ręki podnieść,nawet w żartach

to może trzebaby poszukać domku Mrs.ce i calej Rodzince, takiego w którym bez problemu będziecie mogli z dwoma suczami zamieszkiwać:evil_lol:

Posted

Kamkam napisał(a):
to może trzebaby poszukać domku Mrs.ce i calej Rodzince, takiego w którym bez problemu będziecie mogli z dwoma suczami zamieszkiwać:evil_lol:

że ja na to wcześniej nie wpadłam!!!! zaraz wyślę Tobie zdjęcie całej rodzinki Koli to umieścisz na wątku,chyba nie zrazi to potencjalnych chętnych do adopcji:evil_lol:

Posted

mrs.ka napisał(a):
że ja na to wcześniej nie wpadłam!!!! zaraz wyślę Tobie zdjęcie całej rodzinki Koli to umieścisz na wątku,chyba nie zrazi to potencjalnych chętnych do adopcji:evil_lol:

Mrs.ka ja Was nie chciałam wyadoptowywać:evil_lol:, tyko się zastanawiałam, że jakby tak Wam podesłać jaki kącik do wynajęcia gdzie można chodować stadko zwierzątek, to...

Posted

żaty żartami,ale ja ostatnio miałam wizyte straży miejskiej w sprawie Koli,grozili mi sądem grodzkim,tylko ja nie z tych co to łatwo przestraszyć i pokazując książeczki obydwóch moich suk,zapytałam czy mają czytnik do czipów,oczywiście nie mieli,wiec powiedziałam ,że nawet nie są w stanie zidentyfikować psów i niech przyjdą jak będą wiedzieli dokładnie na czym ich praca polega. Dokładnie chodziło o to że jak wracałam z psami z pobliskiego lasku,obydwie w kagańcach ,bez smyczy,Kola pobiegła za kotem na teren przedszkola,komuś bardzo sie to nie spodobało,i razem z cieciem zadzwonili do strazy. Wiem ,że przepisy są takie ,że psy powinny być na smyczy,ale ...nie będę tego tutaj komentowac bo jest osobny wątek i może tam coś napiszę. Tak czy tak nie mam zamiaru ograniczać moim psom wolności,jeśli nikomu nie robią krzywdy i jezeli to będe ponosiła konsekwencje tego osobiście.

Posted

:placz::placz::placz: Ot i obraz społeczności tego miasta :shake::shake::shake::shake:
Jak ma być dobrze z psami bezdomnymi w tym mieście!!!!!!!!!!! :crazyeye: