Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrs.ka napisał(a):
właśnie tak to wygląda ,wchodzenie na stół uważa za rzecz zupełnie normalną,ewentualnie może zasiąść na krześle ,byle nie na podłodze.
Natomiast co do spania to im więcej poduszek tym lepiej,nie wiem czy to nie jakaś księżniczka.

Kola wciąż szuka domku,czasami na własną rękę,przepraszam łapę .Jak widzi ,że wracamy do domu to ona jeszcze jedną rundę po osiedlu robi:evil_lol:

Posted

[quote name='Kamkam']to ja z przyjemnością wstawię fotki ślicznej Koli, które mi Mrs.ka podesłała;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zrobilam banerki dla Nicoletty .Nie wiem czy nie sa zbyt kolorowe;) ale po ty, co przeczytalam ona taka chyba jest-kolorowo szalona.:lol:
popoludniu dodam jeszcze najmniejszy

500x100 Pikseli

250x100 Pikseli

250x100 Pikseli

125x100 Pikseli

Posted

no pewnie,że by wolała ,aż boje się ,że ją tak bardzo rozpieściłam,a to jest ponoć pies...ale ona jest jeszcze młodziutka i raczej nie była krzywdzona,także ma wielkie zaufanie do ludzi i to do wszystkich,więc ma szanse szybko się zaadoptować ,oczywiście jeśli będzie kochana

Posted

[quote name='klusek04']

Szczęściara że na ciebie trafiła.

a wiesz co powiedział mój pasierb(wiesz o kim mówie)jak przyszedł kiedyś do nas i zobaczył Kole "Tatusiu,ale ta Dominika to ma szczęście w życiu,takiego ładnego psa znalazła na ulicy":multi:

no i kto tu miał szczęście:evil_lol:
niestety mój mąż ma nieco inne pojęcie szczęścia i mówi, że jest mi sam w stanie je zapewnić,żebym raczej już więcej tyćh czworonożnych szczęść nie przywlekała do domu,bo żenił się ze mną a sypiać musi z "bandą pchlorzy"

Posted

Litości!!!!
TEN PIES MA FAKTYCZNIE ADHD!!!!!
Duuużo czasu spędziłam dzisiaj u mrs.ka (następnym razem mrs.ka kopnij mnie w 4 litery, jak się zasiedzę :razz:)
Kola wiecznie coś robiła - grzebała, gryzła, skakała, przynosila, odnosiła .... Jest śliczna i kochana i tak strasznie ....przymilasta :evil_lol:
Jej naprawdę można wiele wybaczać Kocha cały świat i kompletnie nie rozumie dlaczego nie może właśnie teraz kochać koca, który się tak fajnie gryzie :evil_lol:

Posted

o nie ,nikogo kopać nie będę tym bardziej,że nie często ostatnimi czasy mam okazję konwersować na pozimie.A i piękna Nicolettka ma się przed kim popisywać i wymuszać pieszczoty i zachwyty (swoją drogą czy pies upodabnia się do właściciela....tymczasowego??)