mrs.ka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 tak ,ludziom przeszkadzają psy bo mają swoje życie sp....ne i nie mają na kogo zwalić winy,najłatwiej wyładować swoją złość na kimś kto nie może się obronić .Pocieszam się tylko ,że tym ludziom nigdy w życiu dobrze nie będzie bo po prostu nie umieją ...żyć Quote
mrs.ka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 klusek04 napisał(a):Trzymaj się mrs.ka aż tak źle ze mną:razz:?????? "nie bój żaby" wszystko w porządku,zawsze byli,są i będą tacy ludzie ,których miejsce powinno być dalece odosobnione od pozostałych istot żyjących na tym świecie,problem jest wtedy kiedy stają na MOJEJ drodze,ale to raczej oni mają problem:mad:. Moim aktualnym zmartwieniem jest,że Kola skaleczyła łapke i już kilka dni ją boli,dzisiaj nawet sama przyszła Maji pokazać ,wymuszając oczywiście współczucie i dodatkowe pieszczoty:evil_lol: Quote
mrs.ka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 BożenaG napisał(a):Biedna mała dziewczynka kto??? ja czy Kola ??? Quote
BożenaG Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jak to kto:lol:przeciez to Kola skaleczyła sobie łapkę. Quote
mrs.ka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 tak Kola skaleczyła łapke ale najdziwniejsze jest to ,że njbardziej ją boli i zaczyna kuleć jak jej założe kaganiec... Quote
BożenaG Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Cwaniara ,madra dziewczynka (mówię o Koli:lol::eviltong:) Quote
Majaa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 mrs.ka napisał(a): Moim aktualnym zmartwieniem jest,że Kola skaleczyła łapke i już kilka dni ją boli,dzisiaj nawet sama przyszła Maji pokazać ,wymuszając oczywiście współczucie i dodatkowe pieszczoty:evil_lol: Oj Pokazywała, pokazywała Kola biedna skaleczoną łapkę pchając sie na kolana i na stół równocześnie! Quote
mrs.ka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ona jest niemożliwa!!!! wiadome jest ,że ma ADHD,w samochodzie też nie może usiedzieć,ale dzisiaj to już mnie do łez rozśmieszyła wciskając się na półkę przed tylnią szybą (nie wiem jak jej się to udało bo jest raczej duża) i leżała tam całą drogę udając "pieska z kiwającą głową" aczkolwiek jej pomysłowość przypomina trochę moją sprzed ...20 lat Quote
maryd Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A juz dawno mówiłam "jaki pan taki kram":evil_lol: Quote
mrs.ka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 czy jest coś o czym ja nie wiem? jak wiadomo Kola była sterylizowana dwa miesiące temu,a od wczoraj psy za nią łażą i strasznie wąchają,o co chodzi???? Quote
BożenaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Oj Dominika ,bo to jest piękna kobitka z Koluni więc chłopaki się za nią uganiają:lol: Quote
mrs.ka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 klusek04 napisał(a):Może jakieś anomalie? ona sama jest ANOMALIĄ:evil_lol: Quote
mrs.ka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 BożenaG napisał(a):Oj Dominika ,bo to jest piękna kobitka z Koluni więc chłopaki się za nią uganiają:lol: Bożenka:razz:przecież to dziecko jeszcze:roll: Quote
mrs.ka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 BożenaG napisał(a):Oj Dominika ,bo to jest piękna kobitka z Koluni więc chłopaki się za nią uganiają:lol: Bożenko!!!!!przecież to jeszcze dziecko:roll: Quote
mrs.ka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 dlaczego nikt jej już nie podziwia,KOLA uwielbia byc podziwiana! Quote
mrs.ka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Kola chyba się czymś zatruła,wymiotuje białą pianą,i cała się trzęsie,podaje jej węgiel aktywowany,nie wiem co więcej mogę zrobić... Quote
Recommended Posts