Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak ,ludziom przeszkadzają psy bo mają swoje życie sp....ne i nie mają na kogo zwalić winy,najłatwiej wyładować swoją złość na kimś kto nie może się obronić .Pocieszam się tylko ,że tym ludziom nigdy w życiu dobrze nie będzie bo po prostu nie umieją ...żyć

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
Trzymaj się mrs.ka

aż tak źle ze mną:razz:?????? "nie bój żaby" wszystko w porządku,zawsze byli,są i będą tacy ludzie ,których miejsce powinno być dalece odosobnione od pozostałych istot żyjących na tym świecie,problem jest wtedy kiedy stają na MOJEJ drodze,ale to raczej oni mają problem:mad:.

Moim aktualnym zmartwieniem jest,że Kola skaleczyła łapke i już kilka dni ją boli,dzisiaj nawet sama przyszła Maji pokazać ,wymuszając oczywiście współczucie i dodatkowe pieszczoty:evil_lol:

Posted

mrs.ka napisał(a):

Moim aktualnym zmartwieniem jest,że Kola skaleczyła łapke i już kilka dni ją boli,dzisiaj nawet sama przyszła Maji pokazać ,wymuszając oczywiście współczucie i dodatkowe pieszczoty:evil_lol:

Oj Pokazywała, pokazywała Kola biedna skaleczoną łapkę pchając sie na kolana i na stół równocześnie!

Posted

ona jest niemożliwa!!!! wiadome jest ,że ma ADHD,w samochodzie też nie może usiedzieć,ale dzisiaj to już mnie do łez rozśmieszyła wciskając się na półkę przed tylnią szybą (nie wiem jak jej się to udało bo jest raczej duża) i leżała tam całą drogę udając "pieska z kiwającą głową" aczkolwiek jej pomysłowość przypomina trochę moją sprzed ...20 lat