Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrs.ka napisał(a):
zjadła mi dokumenty do banku:placz:

Odtworzyłaś dokumenty ? Odtworzyłaś !
Nie marudź! I w końcu napisz to, co ja też mam napisać, ale o innym psie :cool3:

Posted

oj piszcie to obie! piszcie bo chyba wiem co :cool3:, a ja jak wreszcie kupimy działkę, mam nadzieje w bliskiej przyszłości to może będę mogła się dopisać:razz:

Posted

Majaa napisał(a):
Odtworzyłaś dokumenty ? Odtworzyłaś !
Nie marudź! I w końcu napisz to, co ja też mam napisać, ale o innym psie :cool3:

masz racje!!! właściwie to było do przewidzenia, z wielu powodów,ale ciągle sie bałam,że nie dam sobie z nią rady,ale skoro Sara (już teraz chyba można tak pisać) zostaje i pójdzie na szkolenie,to MOJA Kolunia też na to zasługuje.
PROSZĘ ZDJĄĆ NICOLETTE Z WĄTKU PSY DO ADOPCJI!!!
Ona juz ma domek,chyba już dawno sobie go wybrała sama:evil_lol:

Posted

superrr poprostu! Wy do siebie pasujecie, jeśli doszukiwać się prawdy, ze psy upodabniają się do właścicieli czy odwrotnie, to Wy jesteście przykładem wręcz książkowym!
PS, nie wiem tylko jak te dokumenty zinterpretować:evil_lol:

Posted

OOO I mrs.ka przełknęla to bez komentarza :evil_lol:
Kolunia zalazła wszystkim dobrze za skórę w domu mrs.ka
No to się spotkamy na szkoleniu od kwietnia - łapiesz się na moją podgrupę? :cool3: Choć nie wiem jak to będzie, bo opieka nad "podgrupą" i równoczesne szkolenie Scarlett mnie przeraża

Posted

hej, a gdzie to szkolenie będzie? jak długo, za ile, czy to z kultury osobistej ma być? ;) piszcie coś więcej, może ja bym mojego gałgana wyszkoliła...

Posted

[quote name='KamaG']superrr poprostu! Wy do siebie pasujecie, jeśli doszukiwać się prawdy, ze psy upodabniają się do właścicieli czy odwrotnie, to Wy jesteście przykładem wręcz książkowym!
masz na myśli urodę,oczywiscie?!:lol:

to było zaświadczenie o dochodach,też miałam ochote podrzeć w pierwszej chwili jak je zobaczyłam :evil_lol:

Posted

KamaG napisał(a):
hej, a gdzie to szkolenie będzie? jak długo, za ile, czy to z kultury osobistej ma być? ;) piszcie coś więcej, może ja bym mojego gałgana wyszkoliła...

Na strzelnicy. Start 12 kwietnia o godzinie 15.00
Podstawowe szkolenie trwa 3 miesiące. Raz w tygodniu w soboty. Grupa zapowiada się spora, bo szkolenia dopiero reaktywowane po prawie roku, wiec pewnie spotkania dwugodzinne lub dłuższe:cool3:!
PT1 i PT2 - 500 zł

Posted

Maja a już jest komplet chętnych? Zastanawiam się bo kiedyś znajomi przebąkiwali o szkoleniu prawie rocznego kaukaza, trochę im się psiak narowi a w końcu to nad każdym psem trzeba panować a zwłaszcza nad takim olbrzymem. Tu już siłą nic się nie zdziała w razie jakiegoś problemu. Jeśli można to ja im dam znać że szykuje się u nas szkolenie na miejscu.

masz na myśli urodę,oczywiscie?!:lol:

ma się rozumieć, czyż Kola nie jest piękna ;) a co za tym idzie...

Cytat:
to było zaświadczenie o dochodach,też miałam ochote podrzeć w pierwszej chwili jak je zobaczyłam :evil_lol:

no widzisz, nawet tu jednomyślność! miałam rację!
i jeszcze Wasza energia życiowa, normalnie "wysokie napięcie"

Posted

KamaG napisał(a):
Maja a już jest komplet chętnych? Zastanawiam się bo kiedyś znajomi przebąkiwali o szkoleniu prawie rocznego kaukaza, trochę im się psiak narowi a w końcu to nad każdym psem trzeba panować a zwłaszcza nad takim olbrzymem. Tu już siłą nic się nie zdziała w razie jakiegoś problemu. Jeśli można to ja im dam znać że szykuje się u nas szkolenie na miejscu.

Spokojnie. Rozmawiałam dzisiaj z Kolegą, który to szkolenie będzie prowadził (bo ja to tam jestem dla pomocy, rozrywki i nauki). Spotykamy się tak, jak napisałam i tak naprawdę wówczas się okaże, jak liczna jest grupa. W razie czego się ją podzieli na 2 grupy, ale bez przesady. Nie sądzę, że jest, aż tak wielu chętnych na szkolenie psów w tym mieście!
Ja sama sie zastanawiam, czy Sarę brać, czy nie szybciej ją wyszkolimy sami, a dopiero do grupy dołączyć na kolejny etap Psa Obronnego, bo nad tymi jej ząbkami trzeba zapanować :razz:.