Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cze Beatrycze :loveu: Pokazuj bom ciekawa bardzo!!!! Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Aga76']Cze 2B :loveu: Kiedy pokażesz?[/quote] [quote name='Kasia']Cze Beatrycze :loveu: Pokazuj bom ciekawa bardzo!!!![/quote] Cześć wam :multi: Pokaże, pokaże jak z pracy wróce :) Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Aga76']Aaaaa, bu :roll:[/quote] No Aguś tylko ty mi tu jeszcze nie bucz .. :mad: :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='tigrunia']No Aguś tylko ty mi tu jeszcze nie bucz .. :mad: :loveu::loveu:[/quote] Oooo :crazyeye: [COLOR=lightblue]buczę od dawna, nawet tak na mnie w pracy bliżsi znajomi mówią[/COLOR] [COLOR=lightblue]Bu, Bubuś :evil_lol:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Aga76']Oooo :crazyeye: [COLOR=lightblue]buczę od dawna, nawet tak na mnie w pracy bliżsi znajomi mówią[/COLOR] [COLOR=lightblue]Bu, Bubuś :evil_lol:[/COLOR][/quote] Bubuś :turn-l: Bubuś :turn-l: Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='tigrunia']Bubuś :turn-l: Bubuś :turn-l:[/quote] noo, praktycznie od kilku ładnych lat to słyszę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Aga76']noo, praktycznie od kilku ładnych lat to słyszę :evil_lol:[/quote] Fajnej żeś sie ksywy dorobiła :loveu: A jak tam dziewuszki Twoje się mają ?? Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='tigrunia']A jak tam dziewuszki Twoje się mają ??[/quote] Ogony dzielnie się trzymają :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Jofka']Hej Togrunia!!!:multi::multi:[/quote] Hey Jofka! Co tu tak wcześnie robisz?? [quote name='Aga76']Ogony dzielnie się trzymają :evil_lol:[/quote] Nio to dobrze :) Róbcie tak, żeby dzieci nie ucierpiały :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Przyszłam pobuczeć. O 14 dopiero? Buuuuuuuuuuuuu....... Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='madziasto4'] Przyszłam pobuczeć. O 14 dopiero? Buuuuuuuuuuuuu....... [/quote] Ty se ino godzinkę poczekasz a my tak od rańca już czekamy :shake: Buuuuuuuuuuuuuu......... Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Kasia']Ty se ino godzinkę poczekasz a my tak od rańca już czekamy :shake: Buuuuuuuuuuuuuu.........[/quote] buu buu buu :roll: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Aga76'] buu buu buu :roll: [/quote] no właśnie, buu... już prawie 14 i co? Ni ma fotki :shake: buu buu buu...... Quote
Sara_i_Aris Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć Beatko. Dzisiaj pewnie zdjęć się nie doczekam, ale wstaw je, żebym przy następnej wizycie mogła obejrzeć. Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Acia_']Dzień dobry :multi: Co słychać? :cool3:[/quote] Dobry , dobry :) Dziękuejmy , jakoś żyjemy :loveu: [quote name='madziasto4']Przyszłam pobuczeć. O 14 dopiero? Buuuuuuuuuuuuu.......[/quote] [quote name='Kasia']Ty se ino godzinkę poczekasz a my tak od rańca już czekamy :shake: Buuuuuuuuuuuuuu.........[/quote] [quote name='Aga76']buu buu buu :roll:[/quote] [quote name='Kasia']no właśnie, buu... już prawie 14 i co? Ni ma fotki :shake: buu buu buu......[/quote] :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko. Dzisiaj pewnie zdjęć się nie doczekam, ale wstaw je, żebym przy następnej wizycie mogła obejrzeć.[/quote] Cześć kochana :multi: Zaraz foteczki jakieś dam, a wieczorkiem następne :) [quote name='Pegaza']Hej kombinatorko od foteczek :p[/quote] Hey, Hey :loveu: Zaraz będą focie .. Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='tigrunia'] :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: [/QUOTE] Padła twarzą na pysk hihihi :turn-l: Ciekawe coś wymyśliła z tym Fidlakiem:cool1: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='madziasto4']Padła twarzą na pysk hihihi :turn-l: Ciekawe coś wymyśliła z tym Fidlakiem:cool1:[/quote] Nie twarzą na pysk , tylko twarzą na buzie .. wyrażaj sie, co ? :p A no zaraz pokaże :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='tigrunia']Nie twarzą na pysk , tylko twarzą na buzie .. wyrażaj sie, co ? :p A no zaraz pokaże :loveu:[/QUOTE] Twarzą na buzię nie brzmi tak efektownie :cool1: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='madziasto4']Twarzą na buzię nie brzmi tak efektownie :cool1:[/quote] :p Ale kurturarniej :p Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='tigrunia']:p Ale kurturarniej :p[/QUOTE] A czy zawsze musi być kurturarnie? Ważne żeby było prawdziwie :evil_lol: Quote
Recommended Posts