tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]To wtakim razie trzymamy ie za słowo :cool3:[/FONT] :loveu: Na pewno jutro będą :) Kasia napisał(a):Cze Beatrycze :loveu: Co się stało że Cię ni ma dziś? :roll: Cze Kasieńko :) Czasem jestem, czasem mnie nie ma .. Dogo mi juz 2 razy odmówiło posłuszeństwa :mad: Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cze Bea:p wpadłam myslałam że tu czytania będzie sporo ale nie na szczęście:lol: autko sie naprawi i będzie zas jezdzic...:lol: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Bea:p wpadłam myslałam że tu czytania będzie sporo ale nie na szczęście:lol: autko sie naprawi i będzie zas jezdzic...:lol: Witaj kochana .. cięzko z tym autem .. jakos odpaliło wieczorkiem, ale Łuki pojechał autobusem do pracy .. bał sie,ze rano mu nie odpali :shake: Dzwonił do różnych mechaników i dwóch mu powiedziało, że to moze byc jakas pompa wtryskowa czy coś i koszt naprawy w granicach 2-3 tys !! :crazyeye::crazyeye: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Na rowerek się przesiądźcie:evil_lol: Dla zdrowia :grins: Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oj to spory wydatek was czeka a może poszukać tanszego mechanika... Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Na rowerek się przesiądźcie:evil_lol: Dla zdrowia :grins: Nie my tylko on :evil_lol: Mój samochód na razie jeździ chociaż też juz ledwo-ledwo :shake: Pegaza napisał(a):oj to spory wydatek was czeka a może poszukać tanszego mechanika... Jutro umówił sie na komputer za 50 zł, sprawdzą co jest nie taki wtedy bedzie szukać mechanika jak najtanszego Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Dobry wszystkim :multi: Pewnie dopiero sie na drugi bok przekładacie ale i tak sie przywitam :) Mam zdjecie Jessi z Fidlakiem :O to wam potem pokaże :D Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cze Beatrycze :loveu: Pokazuj bom ciekawa bardzo!!!! Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Aga76 napisał(a):Cze 2B :loveu: Kiedy pokażesz? Kasia napisał(a):Cze Beatrycze :loveu: Pokazuj bom ciekawa bardzo!!!! Cześć wam :multi: Pokaże, pokaże jak z pracy wróce :) Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Aga76 napisał(a):Aaaaa, bu :roll: No Aguś tylko ty mi tu jeszcze nie bucz .. :mad: :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 tigrunia napisał(a):No Aguś tylko ty mi tu jeszcze nie bucz .. :mad: :loveu::loveu: Oooo :crazyeye: buczę od dawna, nawet tak na mnie w pracy bliżsi znajomi mówią Bu, Bubuś :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Aga76 napisał(a):Oooo :crazyeye: buczę od dawna, nawet tak na mnie w pracy bliżsi znajomi mówią Bu, Bubuś :evil_lol: Bubuś :turn-l: Bubuś :turn-l: Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 tigrunia napisał(a):Bubuś :turn-l: Bubuś :turn-l: noo, praktycznie od kilku ładnych lat to słyszę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Aga76 napisał(a):noo, praktycznie od kilku ładnych lat to słyszę :evil_lol: Fajnej żeś sie ksywy dorobiła :loveu: A jak tam dziewuszki Twoje się mają ?? Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 tigrunia napisał(a):A jak tam dziewuszki Twoje się mają ?? Ogony dzielnie się trzymają :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Jofka napisał(a):Hej Togrunia!!!:multi::multi: Hey Jofka! Co tu tak wcześnie robisz?? Aga76 napisał(a):Ogony dzielnie się trzymają :evil_lol: Nio to dobrze :) Róbcie tak, żeby dzieci nie ucierpiały :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Przyszłam pobuczeć. O 14 dopiero? Buuuuuuuuuuuuu....... Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Przyszłam pobuczeć. O 14 dopiero? Buuuuuuuuuuuuu....... Ty se ino godzinkę poczekasz a my tak od rańca już czekamy :shake: Buuuuuuuuuuuuuu......... Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kasia napisał(a):Ty se ino godzinkę poczekasz a my tak od rańca już czekamy :shake: Buuuuuuuuuuuuuu......... buu buu buu :roll: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Aga76 napisał(a): buu buu buu :roll: no właśnie, buu... już prawie 14 i co? Ni ma fotki :shake: buu buu buu...... Quote
Sara_i_Aris Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć Beatko. Dzisiaj pewnie zdjęć się nie doczekam, ale wstaw je, żebym przy następnej wizycie mogła obejrzeć. Quote
Recommended Posts