madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']ale smieszne, no naprawde.....oj te dobre czasy simsow[/QUOTE] :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Realne, gamoniu :evil_lol: Wystarczy, że takie mam na głowie, a nie będę się jeszcze martwić o second life:evil_lol:[/quote] A ja myslałam, ze Simsy :p [quote name='Jofka']second jest lepsze,bo tam sie lata:cool3:[/quote] No co Ty? Latać można ?? Jofka a Ty w to grasz?? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']A ja myslałam, ze Simsy :p[/QUOTE] W Simsy to się kiedyś grało, owszem, ale daaaaaawno.. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']kliklam i wiecej nie bede! Madzka, ja tez first life :loveu:[/quote] :modla::modla:Dziękuje Quote
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']A ja myslałam, ze Simsy :p No co Ty? Latać można ?? Jofka a Ty w to grasz??[/quote] nie mam czasu...w wakacje tam sie zalogowalam i wiem,ze sie lata;) Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']nie mam czasu...w wakacje tam sie zalogowalam i wiem,ze sie lata;)[/quote] Musze sprobowac kiedys ;) Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Madźka, obejszłam jeszcze galeryję Anuśki i stwierdzam fakt, że humor Twój dzis jest nieziemski :evil_lol::evil_lol: Miałam dzisiaj niewchodzić na dogo ale dobrze że weszłam, humor się poprawił od razu :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia']Madźka, obejszłam jeszcze galeryję Anuśki i stwierdzam fakt, że humor Twój dzis jest nieziemski :evil_lol::evil_lol: Miałam dzisiaj niewchodzić na dogo ale dobrze że weszłam, humor się poprawił od razu :loveu: Na niewchodzenie będzie czas jak Tz wróci:evil_lol: Jak już mamy obie taki dobry humor, to Ci kawała powiem. Jaka jest różnica między balonem (takim co ludź w nim może latać) a prezerwatywą? Jak pęknie balon, to jednego mniej, a jak pęknie prezerwatywa, to jednego więcej. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Jaka jest różnica między balonem (takim co ludź w nim może latać) a prezerwatywą? Jak pęknie balon, to jednego mniej, a jak pęknie prezerwatywa, to jednego więcej. Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Jaka jest różnica między balonem (takim co ludź w nim może latać) a prezerwatywą? Jak pęknie balon, to jednego mniej, a jak pęknie prezerwatywa, to jednego więcej. A jak leci w nim trzech ludziow? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A jak leci w nim trzech ludziow?[/QUOTE] To se zmień balon na spadochron, to będzie jeden ludź i po problemie :grins: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No cóż, "spadek" demograficzny jak nic :grins: 2 na minusie! Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']jak mija wieczor??[/QUOTE] Nam szampańsko, a Tigrunia się zmyła :grins: Quote
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Nam szampańsko, a Tigrunia się zmyła :grins:[/quote] aaa rozumiem, szampańsko,bo Tigrunia sobie poszła:lol::lol: Quote
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 hymmm ciekawe prokreacyjne tematy...:crazyeye: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']aaa rozumiem, szampańsko,bo Tigrunia sobie poszła:lol::lol: Ty to powiedziałaś Toż napisałam "a" Tigrunia się zmyła, a nie "bo" Togrunia się zmyła :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']To se zmień balon na spadochron, to będzie jeden ludź i po problemie :grins: Ale wtedy to bedzie jakies bez sensu. [quote name='Kasia']No cóż, "spadek" demograficzny jak nic :grins: 2 na minusie! Hy hy i znowu beda kioskowe babcie siedziec ze szpilkami :evil_lol: [quote name='Jofka']aaa rozumiem, szampańsko,bo Tigrunia sobie poszła:lol::lol: Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Hy hy i znowu beda kioskowe babcie siedziec ze szpilkami :evil_lol: [/quote] Kochana, trza zaludniać ziemię :evil_lol: Dobry Beatko :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasia']Kochana, trza zaludniać ziemię :evil_lol: [/QUOTE] Ja dziekuje takie zaludnianie :evil_lol: Aha, cze 2B. Quote
tigrunia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Jofka']jak mija wieczor??[/quote] Mi minął nudnie .. [quote name='Jofka']aaa rozumiem, szampańsko,bo Tigrunia sobie poszła:lol::lol:[/quote] No wiesz Ty co ? :obrazic::obrazic: [quote name='Kasia']Kochana, trza zaludniać ziemię :evil_lol: Dobry Beatko :loveu:[/quote] [quote name='Pegaza']witam o poranku po sniadanku:p[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Ja dziekuje takie zaludnianie :evil_lol: Aha, cze 2B.[/quote] [quote name='madziasto4']Czeeeść :hand:[/quote] Dobry dziewuchy :loveu: Quote
Jofka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 one tak napisały a ja tylko pytam... a nie pytam dlaczego Ci minal az tak cudnie:razz::razz: Witam witam i pozdrawiam Quote
Recommended Posts