Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Jofka napisał(a):
one tak napisały a ja tylko pytam...
a nie pytam dlaczego Ci minal az tak cudnie:razz::razz:
Witam witam i pozdrawiam

No przeciez Ty napisałaś, ze szampańsko, bo mnie nie ma :obrazic:
I mi wieczór mibął nudnie, nie cudnie ;)
Mykam spać.. Jutro jade do ZK wyrobić wreszcie Jessi ten rodowód bo wypłate dostałam :cool3:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobry popołudniowe :multi:

Jak tam mija dzionek?? Ja w pracy jak to zwykle bywa :placz: Załatwiłam wczoraj sobie,ze przyjde godzinke później bo chciałam jechac te szklane stoły obejrzec i do Związku Kynologicznego wyrobić wreszcie Jessi rodowód .. no i tak
1. sprawa - stoły były zamknięte :angryy: Pół Bydgoszczy musiałam przejechać, zeby tam dojechać no i zaknięte na 4 spusty :angryy: A na drzwiach było, że czynne od 9-17 a ja byłam o 10:10 no i co ?? :angryy: Ale byłam wściekła :angryy: Juz napisałam maila do tego gościa co on sobie mysli, ale jeszcze mi nic nie odpisał
2. sprawa.. ZKwP o/Bydgoszcz! O zgrozo!! Toć to jakiś barak był a nie oddział Związku!:crazyeye:! Na prawde budynek wygląda jak jakaś szopa i to jest przy Filharmonii Pomorskiej :crazyeye: Byłam w ciężkim szoku jak to zobaczylam! A najlepsze było to : otwieram drzwi wejsciowe a tam co ? Na wprost kibel!! Otwarty!!:crazyeye: Syf, bałagan i nic więcej .. na prawo były drzwi do sekretariatu wiec weszłam.. bałagan jak nie wiem, wszedzie pełno papierów i porozwalane segregatory :crazyeye: W następnym pokoju siedziała Andzelika (od Lazurytów) i cos tam klepała w komputer. Jestem niemile zaskoczona tym bałaganem tam.. :mad:
No to by było tyle .. wyżaliłam sie

Posted

Jofka napisał(a):
szok!!! a ja myslalam,ze ZK to kultura!!!!!!...o jaaaaa wspolczuje,ze mialas taki nieciekawy dzien z rana....a ja sie ciesze,ze juz weekend:multi::multi:

No ja się będę cieszyć za 2 h jak stąd wyjde :multi:
Tez jestem w szoku ! Na prawde nie myslałam, ze zastanę tam taki syf .. juz ciul z tym, że barak, ale w srodku mogło by być ładnie ! Ciekawe jak jest w innych oddziałach :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):
No ja się będę cieszyć za 2 h jak stąd wyjde :multi:
Tez jestem w szoku ! Na prawde nie myslałam, ze zastanę tam taki syf .. juz ciul z tym, że barak, ale w srodku mogło by być ładnie ! Ciekawe jak jest w innych oddziałach :roll:

dokładnie, jak nie ma kasy na ladny budynek itp to powinno byc w srodku schludnie,bo to swiadczy o tych ludziach co tam pracuja

Posted

Jofka napisał(a):
dokładnie, jak nie ma kasy na ladny budynek itp to powinno byc w srodku schludnie,bo to swiadczy o tych ludziach co tam pracuja

Przecież tam kobiety pracują i co ? Nie umią o porządek zadbać ?? Wstyd!

Posted

bGirl napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]dzień dobry
my tak nieśmiało bo pierwszy raz....
cudowna kruszynka :loveu: z Twojej suni[/FONT]

Witamy Cię gorąco w naszej galerii :loveu:
Dziękujemy bardzo za komplement :loveu:

Posted

Cześć Beatko.

Nie lubię, kiedy gdzieś jest bałagan :shake: Już nie raz spotkałam się z tym, że jak gdzieś poszłam, to był syf. Wtedy nie czuję się w takim miejscu dobrze i zamiast skupić się na tym, po co poszłam, to myślę tylko tym, żeby jak najszybciej stamtąd wyjść.

Posted

[quote name='Pegaza']Witam :p
nie mam dzis weny do niczego....:roll:
witaj Dario ..
Jak tam .. ferie załatwione ? :razz:
[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko.

Nie lubię, kiedy gdzieś jest bałagan :shake: Już nie raz spotkałam się z tym, że jak gdzieś poszłam, to był syf. Wtedy nie czuję się w takim miejscu dobrze i zamiast skupić się na tym, po co poszłam, to myślę tylko tym, żeby jak najszybciej stamtąd wyjść.
Cześć..
Ja mam dokładnie to samo .. Przede mną stała babka i bardzo długo coś tam załatwiała i juz sie denerwowałam,ze musze tam tyle csiedziec .. wrr..

[quote name='madziasto4']Nie ma nikogo? :hmmmm:
A no nie było, ale już jestem..
Byłam w Ikei w Poznaniu .. wydałam na szczęście tylko 105,83 zł :loveu: no i obiad, którym do teraz jestem zszokowana! Na obiad dla 2-ch osób wydałam 14,47!:crazyeye: Hehe.. i to taki,ze sie na prawde najedliśmy! Było po 10 szt.klopsików szwedzkich , frytki i dzem z borowki polozyli na talerzach :/ Do tego wzielismy jedna pełną miseczke surówek (różnych) i picie do woli , czyli ile sie chciało tyle sie lało! :crazyeye: Ja chce IKEE w Bydgoszczy!! :placz: Bede się tam stołować :evil_lol:

Posted

ni ferie nie załatwione:roll:

ha a m-a dziś byl w ikea nowe maskoteczki kupił miseczki i parasolke dla mnie sztuk 2 :cool3: bo to widać ze takie słabe przy wiekszym wietrze nie wytrzyma ...
mi najbardziej smakuja hot-dogi niby takie zwykłe ale są dobre:p

Posted

Kasia napisał(a):
Ja też chce IKEE w Krapkowicach!!!!

Bry wieczór Beatrycze :loveu:

Sprawdziłam na mapie gdzie te Krapkowice i stwierdziłam, że do Katowic masz bliżej niż ja do Poznania :cool3:

Bry wieczór :multi:
madziasto4 napisał(a):
Fajne mają te rzeczy w Ikei nie? :grins:

Ano fajne.. tylko kasy duzo trzeba miec bo tu cos 20 zł, tam 30 a z pustą torbą nie da rady wyjść :shake:
W sumie najwięcej to do mojej cudownej kuchni se kupiłam :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
ni ferie nie załatwione:roll:

ha a m-a dziś byl w ikea nowe maskoteczki kupił miseczki i parasolke dla mnie sztuk 2 :cool3: bo to widać ze takie słabe przy wiekszym wietrze nie wytrzyma ...
mi najbardziej smakuja hot-dogi niby takie zwykłe ale są dobre:p

No Ty to juz w ogóle masz blisko! Ale Ci zazdroszcze!
U mnie mieli budować i coś im to nie idzie .. zrezygnowali na korzyść rozbudowy tych sklepów co mają :angryy:
Parasole widziałam, widziałam.. a w jakim kolorze Ci kupił ? Ja na szare akurat patrzyłam bo takich pstrokatych to ja nie lubie ..