Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a):Witaj Jofeczko :multi: A gdzie ja mogę być jak nie w pracy :placz: Boli mnie kręgosłup jak nie wiem .. cały, dosłownie! Wczoraj za duzo sie nasprzątałam chyba :shake: oj nie można się przepracowywać, to jak już wrócisz do domku to się zrelaksuj:cool3: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Jofka napisał(a):oj nie można się przepracowywać, to jak już wrócisz do domku to się zrelaksuj:cool3: Ta.. ten mój mnie zaraz do garów wyrzuci i tyle relaksu bede miała :placz: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a): Ta.. ten mój mnie zaraz do garów wyrzuci i tyle relaksu bede miała :placz: Mój właśnie w garach stoi :p Musisz tego swojego na odpowiednie tory naprowadzić :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Kasia']Mój właśnie w garach stoi :p Musisz tego swojego na odpowiednie tory naprowadzić :evil_lol: Tora w to nie mieszajcie!! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Kasia napisał(a):Mój właśnie w garach stoi :p Musisz tego swojego na odpowiednie tory naprowadzić :evil_lol: To powiedz mi jak Ty to zrobiłaś ?? :crazyeye: Bo mi za chiny nie wychodzi :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cześc Beatko. Wiem, że do okolic nie należysz, bo wiem, gdzie jest Bydgoszcz ;) Ja też musiałabym dojechać, tylko, że trochę mniej. Nadal nie tracę nadzei, że może kogoś z was poznam :loveu: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a):To powiedz mi jak Ty to zrobiłaś ?? :crazyeye: Bo mi za chiny nie wychodzi :shake: to chyba za słabo się starasz!!!...zrób sobie dzisiaj dzień dziecka:cool3::lol: Quote
Pegaza Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cze Tigrunia:p niech Cię dziś Tz wymasuje tu i ówdzie:evil_lol: i ból minie.. Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześc Beatko. Wiem, że do okolic nie należysz, bo wiem, gdzie jest Bydgoszcz ;) Ja też musiałabym dojechać, tylko, że trochę mniej. Nadal nie tracę nadzei, że może kogoś z was poznam :loveu: Cześć :multi: Kiedy jest jakaś wystawa w Warszawie ? Moze bym przyjechała .. Jofka napisał(a):to chyba za słabo się starasz!!!...zrób sobie dzisiaj dzień dziecka:cool3::lol: Na obiad zamówiłam pizze :evil_lol: Troche sobie pospałam bo TZ pojechał po jakąś część do auta ale jak wrócił koniec było spania i pobiłam sie nawet z nim :mad: :evil_lol: Pegaza napisał(a):Cze Tigrunia:p niech Cię dziś Tz wymasuje tu i ówdzie:evil_lol: i ból minie.. Cze .. Tak mnie wymasował, ze az na podłoge spadłam ! :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 O ile się orientuję, to w Warszawie będzie międzynarodówka, bodajże w lipcu, jak rok temu :hmmmm: I chyba w Bydgoszczy będzie krajowa yorków, ale termin muszę sprawić na stronie ZKwP (i czy na pewno w Bydgoszczy :lol:). Jesli bym miała możliwość, to może na niej będę. A na 99% będę w sierpniu na międzynarodowej w Białymstoku :multi: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):O ile się orientuję, to w Warszawie będzie międzynarodówka, bodajże w lipcu, jak rok temu :hmmmm: I chyba w Bydgoszczy będzie krajowa yorków, ale termin muszę sprawić na stronie ZKwP (i czy na pewno w Bydgoszczy :lol:). Jesli bym miała możliwość, to może na niej będę. A na 99% będę w sierpniu na międzynarodowej w Białymstoku :multi: W Bydgoszczy wystawa Yorków bedzie w październiku o ile się nie myle .. zapraszam serdecznie :) Na pewno na niej z Jess będziemy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a): A Ty co tu robisz ?? Zaraz Cie pogonie Ty .. Ty .. :mad::mad: Nigdy wiecej tu nie przyjde. Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nigdy wiecej tu nie przyjde. Łaski bez :obrazic::obrazic: Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A wpadniecie do Koszalina w lipcu?:loveu: Kurcze... muszę zaznajomić się z jakimiś hodowcami i pojeździć po wystawach. Niech mnie ktoś przygarnie...:-( Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Magda_Miki napisał(a):A wpadniecie do Koszalina w lipcu?:loveu: Kurcze... muszę zaznajomić się z jakimiś hodowcami i pojeździć po wystawach. Niech mnie ktoś przygarnie...:-( Do koszalina raczej nie , ale w sierpniu w sopocie bedziemy :) Chętnie Cię przygarniemy, tylko to nie za bardzo po drodze .. Quote
Pegaza Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 przemoc podłogowa:evil_lol: przydzie przydzie ino jej fochy przejdą:evil_lol: przygarnijcie kropke-Magde-Miki:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Pegaza napisał(a):przemoc podłogowa:evil_lol: przydzie przydzie ino jej fochy przejdą:evil_lol: przygarnijcie kropke-Magde-Miki:evil_lol: I to jaka .. TZ cały podrapany :evil_lol: Jej chyba chłopa trzeba .. Ciągle jakaś taka niezadowolona z życia :shake: :evil_lol::evil_lol: TZcikowi dziś popsulo sie (moje) ukochane autko :placz: Nie mógł odpalić i musiałam go na 21 do pracy wieźć .. ale był zły .. Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobry Beatko :loveu: Podoba mi się to BeDwa :p:p Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry Beatko :loveu: Podoba mi się to BeDwa :p:p Dobry Kochana :loveu: Anusia to wymyśliła, ale obraziła się i poszła .. juz nie napisze tu 2B :placz: A to ja powinnam się obrazić!! :angryy: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Noo, żeby Anusi krzywdę zrobić, toż to złoto najprawdziwsze jest :loveu: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a):Noo, żeby Anusi krzywdę zrobić, toż to złoto najprawdziwsze jest :loveu: Ja jej :crazyeye: ?? To ona wszedzie za mną lata i od gamoni wyzywa :placz::placz: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 tigrunia napisał(a):Ja jej :crazyeye: ?? To ona wszedzie za mną lata i od gamoni wyzywa :placz::placz: :hmmmm: lata w sensie, że fruwa? Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a)::hmmmm: lata w sensie, że fruwa? Moze i fruwa .. , a moze biega .. :hmmmm: Sama nie wiem .. może tez pełzać np Ogłaszam wszem i wobec , żeby było jasne.. Obiecałam na dziś fotki, ale takowych niestety nie będzie :placz: Na prawde bardzo bardzo mocno postaram się na jutro. Kubraczek przyszedł - jest świetny :loveu: Pidżamka tyz :loveu: I szcotke nową mamy i grzebień, które wypróbujemy jutro podczas kąpieli :loveu: a raczej po .. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 tigrunia napisał(a):Moze i fruwa .. , a moze biega .. :hmmmm: Sama nie wiem .. może tez pełzać np Ogłaszam wszem i wobec , żeby było jasne.. Obiecałam na dziś fotki, ale takowych niestety nie będzie :placz: Na prawde bardzo bardzo mocno postaram się na jutro. Kubraczek przyszedł - jest świetny :loveu: Pidżamka tyz :loveu: I szcotke nową mamy i grzebień, które wypróbujemy jutro podczas kąpieli :loveu: a raczej po .. [FONT=Comic Sans MS]To wtakim razie trzymamy ie za słowo :cool3:[/FONT] Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cze Beatrycze :loveu: Co się stało że Cię ni ma dziś? :roll: Quote
Recommended Posts