tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='ewelina15051985']Witam Tigruniu Chciałam podziękować za pomoc przy zakładaniu bloga mojej Fifi :lol::lol::lol: Masz przecudne maleństwo-Już dość dawno obserwuje te galerie i forum i musze przyznać że wasz blog nie jest mi obcy-często na niego wchodziłam ponieważ jestem zachwycona twoim pupilkiem:loveu: Jak szukałam swojej suni to chciałam żeby była czarno złota ponieważ strasznie podoba mi się akurat to ubarwienie u yorków(inne też sąsliczne no ale wole złoto i czerń) Już u Iberi napisałam że strasznie podobała mi się jej sunia ale twoja jest tak samo śliczna. Moja nie ma takich gęstych włosków jak miały wasze kiedy były malutkie-ciekawa jestem czy to jeszcze kwestia czasu czy poprostu już tak będzie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za pomoc-napewno będziemy z fifi częstymi gośćmi na waszym blogu:lol: Witaj Ewelinko :) Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie ;) Cieszę się, że mogłam pomóc ;) [quote name='madziasto4']Te, 2B, nie wpadnij obcasikami w tę kratkę przy schodach:evil_lol: Ale Jessi przebiera łapkami po stopniach hihi:loveu: Ja tą kratke znam na pamięć i jeszcze nigdy w nią nie wpadłam :p Mówisz przebiera łapkami ?? To patrz teraz :evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/mnpZqcsv3k/p1250812 [quote name='Aga76']Za krótki, stanowczo za krótki :cool1: No chyba, że powinnam napisać, jak w pewnej ankiecie krutki :evil_lol: Jessi perełka :loveu: Powyżej następny ;) Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Rany, ależ ona za... po tych schodach :crazyeye: i ktoś tam stuka puka, jakby laską się podbierał :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja tą kratke znam na pamięć i jeszcze nigdy w nią nie wpadłam :p Mówisz przebiera łapkami ?? To patrz teraz :evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/mnpZqcsv3k/p1250812 Ale Cię odstawiła :roflt: hen w tyle zostałaś:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Aga76 napisał(a):Rany, ależ ona za... po tych schodach :crazyeye: i ktoś tam stuka puka, jakby laską się podbierał :evil_lol: No ma te biegi, ma :evil_lol: A to Bratka puka bo ma metalowe obcasy :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale Cię odstawiła :roflt: hen w tyle zostałaś:evil_lol: Ano si .. :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 tigrunia napisał(a):No ma te biegi, ma :evil_lol: Boooska jest :jumpie: Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Aga76 napisał(a):Boooska jest :jumpie: :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Aga76 napisał(a):Cze 2Be :cool1: koregra napisał(a):Dzień dobry, śliczna pannica :loveu: Dobry .. i dziękujemy bardzo :loveu: Jak dojade do domku to wam cosik smacznego pokaże bo wczoraj mi sie zapomniało :loveu: Quote
nane Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dzień dobry ależ Jessi wyrosła ciekawe co nam Beatka pokaże Quote
tigrunia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Aga76']Ale będzie fajnie :sabber: Ano będzie :loveu: [quote name='nane'] Dzień dobry ależ Jessi wyrosła ciekawe co nam Beatka pokaże Marta ? :crazyeye: Gdzieś Ty sie podziewała?? :crazyeye: Pokaże to cosik później bo teraz u kuzyna Łacia jesteśmy , Jessi jest właśnie po kąpieli i siedzimy w ręczniku :lol: Quote
tigrunia Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Aga76 napisał(a):I gdzie te pyszności? oj buu Agusiu kochan a.. pyszności są na aparacie a wczoraj łuk mi go zabrał :placz: Dzis wieczorkiem obiecuję, że zgram bo teraz jedziemy na wycieczke :cool3: Więc dzień dobry wszystkim i od razu się żegnam:) Do wieczorka .. paaa Quote
Aga76 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Baw(cie) się dobrze !!! :loveu::loveu::loveu: To wieczorem przyjdę się poślinić. Quote
Pegaza Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cze wpadłam się przywitac na chwilunie:loveu: Quote
iberia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dziś Jessi odwiedziła Ibi :) Ibi szczekała jak ogłupiała przez całe życie nie naszczekała tyle co dziś na Jessi... PO godzinie aklimatyzacji Jessi było już ok a Tu prawie buzi :) Quote
AmiX Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jak już pisałam w galerii Ibi - dwie śliczne gwiazdeczki:loveu: Quote
ewelina15051985 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hejka Świetne fotki...dwa śliczniusie bąbelki:loveu: razem-super:lol::lol::lol: Blog Fifi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104748&page=3 Quote
Kasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ale fajne spotkanko :loveu: Cze Beatrycze!!! Quote
tigrunia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Aga76 napisał(a):Baw(cie) się dobrze !!! :loveu::loveu::loveu: To wieczorem przyjdę się poślinić. Dziękujemy , już wróciliśmy , było super :multi: Jessi nad morzem była i w Ikei nawet :multi: No znów nie dałam słodkości, ale dziś na pewno będą ;) Pegaza napisał(a):Cze wpadłam się przywitac na chwilunie:loveu: Cześć Dario-Ewo :multi: PositiveThought napisał(a):ja zawsze trafię na jakieś jedzonko :grins: cześć Bełatko. No toć jeszcze nie było :roll: Heyka:multi: iberia napisał(a):Dziś Jessi odwiedziła Ibi :) Ibi szczekała jak ogłupiała przez całe życie nie naszczekała tyle co dziś na Jessi... PO godzinie aklimatyzacji Jessi było już ok No prosze .. już foteczki wstawione :loveu: Faktycznie Ibi szczekiem domagała sie zabawy a Jessi nie wiedziała chyba o co chodzi :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Ooooo, ale niespodziewanka :grins: :loveu: AmiX napisał(a):Jak już pisałam w galerii Ibi - dwie śliczne gwiazdeczki:loveu: :loveu: Dziękujemy ewelina15051985 napisał(a):Hejka Świetne fotki...dwa śliczniusie bąbelki:loveu: razem-super:lol::lol::lol: Blog Fifi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104748&page=3 :loveu: I tobie dziękujemy :loveu: Kasia napisał(a):Ale fajne spotkanko :loveu: Cze Beatrycze!!! Ano fajne, fajne :) Cześć Kasieńko :multi: Quote
Recommended Posts