tigrunia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Aga76']Dokładnie, też jestem tego zdania... rozmawiałaś wczoraj? Pokażesz pazurki nowe? :multi: Tia.. ledwo co do domu weszłam to juz mnie przepraszał :p Jest dobrze, ale jestem ostrożna.. Pokażem jak do domciu wrócem :loveu: Są pikne :loveu: Czarno-biało -srebrne . Wczoraj próbowałam zrobić zdjęcie ale niezbyt wyraźne powychodziły :shake: Pokombinuje po pracy Quote
Aga76 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :loveu::loveu::loveu: wieczorem zobaczymy efekty Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam wpadlam do Was na chwilunie:)i nadrabiam powolutku:) Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 natija napisał(a):witam wpadlam do Was na chwilunie:)i nadrabiam powolutku:) Witamy, witamy :) Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 madziasto4 napisał(a):Dobry dzień 2B Dobry Madzka :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cześć Beatko. Oj, u ciebie też była niemiła sytuacja w domku :-( Co to się dzieje, to z powodu zimy? http://images27.fotosik.pl/145/915acdcd30e1fc7b.jpg Ale ona jest śmieszna :loveu: Nie zimno jej? Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Beatko. Oj, u ciebie też była niemiła sytuacja w domku :-( Co to się dzieje, to z powodu zimy? Ale ona jest śmieszna :loveu: Nie zimno jej? Cześć Saruś :multi: No niestety :-( Ale na razie jest dobrze , zobaczymy co będzie dalej .. Zimno niee bo tylko na chwilunie wychodzimy .. siusiu, kupka i do domciu :lol: Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Aga76 napisał(a):Pazurki daj :loveu: Zaraz, zaraz coś wykombinuje ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hello :multi: Przyszlisy z pozdrowieniami :multi: i buziaczki Jessuni przesyłamy :loveu: Quote
tigrunia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar']Hello :multi: Przyszlisy z pozdrowieniami :multi: i buziaczki Jessuni przesyłamy :loveu: Witamy Daguś i dzieękujemy .. Jessi wycałowana :loveu: A teraz pazury .. zdjęca takie sobie .. ale cosik tam widać Quote
Sara_i_Aris Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć Beatko. Pazurki śliczne :loveu: Kolor mają fajny. Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Aga76']Widać widać, fajowe [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko. Pazurki śliczne :loveu: Kolor mają fajny. Dobry wszystkim :multi: Bardzo dziękuje :) Zaraz pikną Jessi podwórkową wstawie :loveu: Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Wiaterek, słoneczko i Jessi :loveu: Hihi .. tu sie czegoś przestraszyła i oto efekt :evil_lol: W locie Quote
Kasia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dzień dobry. Na nic więcej nie mam siły ani chęci....Goopi ten dzień. Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Kasia']Dzień dobry. Na nic więcej nie mam siły ani chęci....Goopi ten dzień. Cześć Kasieńko! Mój też jest glupi .. dzień myśliciela :-( Ale jest pikne słoneczko , cieplutko :) Tylkożeby ten wiaterek nie wiał.. Nie wiem jak na to patrzeć i gdzie co jest :evil_lol: Rozwiana:loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć Beatko :) Świetne masz te nowe pazurki Ale fajniusio Jessi wyglada taka rozwiana...ale za to jaka ślicznotka :loveu: Pozdrawiamy:p Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć Beatko :) Świetne masz te nowe pazurki Ale fajniusio Jessi wyglada taka rozwiana...ale za to jaka ślicznotka :loveu: Pozdrawiamy:p Cześć Kasieńko :) Bardzo dziękuje :) [quote name='iberia']Jessi MATRIX!! :loveu: [quote name='Aga76']Cze 2Be :cool1: Cze Aguś :multi: Macie tu filmika: http://www.wrzuta.pl/film/zHdbccGjQ9/p1250811 Quote
ewelina15051985 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witam Tigruniu Chciałam podziękować za pomoc przy zakładaniu bloga mojej Fifi :lol::lol::lol: Masz przecudne maleństwo-Już dość dawno obserwuje te galerie i forum i musze przyznać że wasz blog nie jest mi obcy-często na niego wchodziłam ponieważ jestem zachwycona twoim pupilkiem:loveu: Jak szukałam swojej suni to chciałam żeby była czarno złota ponieważ strasznie podoba mi się akurat to ubarwienie u yorków(inne też sąsliczne no ale wole złoto i czerń) Już u Iberi napisałam że strasznie podobała mi się jej sunia ale twoja jest tak samo śliczna. Moja nie ma takich gęstych włosków jak miały wasze kiedy były malutkie-ciekawa jestem czy to jeszcze kwestia czasu czy poprostu już tak będzie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za pomoc-napewno będziemy z fifi częstymi gośćmi na waszym blogu:lol: Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Te, 2B, nie wpadnij obcasikami w tę kratkę przy schodach:evil_lol: Ale Jessi przebiera łapkami po stopniach hihi:loveu: Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Za krótki, stanowczo za krótki :cool1: No chyba, że powinnam napisać, jak w pewnej ankiecie krutki :evil_lol: Jessi perełka :loveu: Quote
Recommended Posts