Pegaza Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cze Tigrunia:p niech Cię dziś Tz wymasuje tu i ówdzie:evil_lol: i ból minie.. Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześc Beatko. Wiem, że do okolic nie należysz, bo wiem, gdzie jest Bydgoszcz ;) Ja też musiałabym dojechać, tylko, że trochę mniej. Nadal nie tracę nadzei, że może kogoś z was poznam :loveu:[/quote] Cześć :multi: Kiedy jest jakaś wystawa w Warszawie ? Moze bym przyjechała .. [quote name='Jofka']to chyba za słabo się starasz!!!...zrób sobie dzisiaj dzień dziecka:cool3::lol:[/quote] Na obiad zamówiłam pizze :evil_lol: Troche sobie pospałam bo TZ pojechał po jakąś część do auta ale jak wrócił koniec było spania i pobiłam sie nawet z nim :mad: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze Tigrunia:p niech Cię dziś Tz wymasuje tu i ówdzie:evil_lol: i ból minie..[/quote] Cze .. Tak mnie wymasował, ze az na podłoge spadłam ! :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 O ile się orientuję, to w Warszawie będzie międzynarodówka, bodajże w lipcu, jak rok temu :hmmmm: I chyba w Bydgoszczy będzie krajowa yorków, ale termin muszę sprawić na stronie ZKwP (i czy na pewno w Bydgoszczy :lol:). Jesli bym miała możliwość, to może na niej będę. A na 99% będę w sierpniu na międzynarodowej w Białymstoku :multi: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']O ile się orientuję, to w Warszawie będzie międzynarodówka, bodajże w lipcu, jak rok temu :hmmmm: I chyba w Bydgoszczy będzie krajowa yorków, ale termin muszę sprawić na stronie ZKwP (i czy na pewno w Bydgoszczy :lol:). Jesli bym miała możliwość, to może na niej będę. A na 99% będę w sierpniu na międzynarodowej w Białymstoku :multi:[/quote] W Bydgoszczy wystawa Yorków bedzie w październiku o ile się nie myle .. zapraszam serdecznie :) Na pewno na niej z Jess będziemy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='tigrunia'] A Ty co tu robisz ?? Zaraz Cie pogonie Ty .. Ty .. :mad::mad:[/QUOTE] Nigdy wiecej tu nie przyjde. Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nigdy wiecej tu nie przyjde.[/quote] Łaski bez :obrazic::obrazic: Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A wpadniecie do Koszalina w lipcu?:loveu: Kurcze... muszę zaznajomić się z jakimiś hodowcami i pojeździć po wystawach. Niech mnie ktoś przygarnie...:-( Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Magda_Miki']A wpadniecie do Koszalina w lipcu?:loveu: Kurcze... muszę zaznajomić się z jakimiś hodowcami i pojeździć po wystawach. Niech mnie ktoś przygarnie...:-([/quote] Do koszalina raczej nie , ale w sierpniu w sopocie bedziemy :) Chętnie Cię przygarniemy, tylko to nie za bardzo po drodze .. Quote
Pegaza Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 przemoc podłogowa:evil_lol: przydzie przydzie ino jej fochy przejdą:evil_lol: przygarnijcie kropke-Magde-Miki:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Pegaza']przemoc podłogowa:evil_lol: przydzie przydzie ino jej fochy przejdą:evil_lol: przygarnijcie kropke-Magde-Miki:evil_lol:[/quote] I to jaka .. TZ cały podrapany :evil_lol: Jej chyba chłopa trzeba .. Ciągle jakaś taka niezadowolona z życia :shake: :evil_lol::evil_lol: TZcikowi dziś popsulo sie (moje) ukochane autko :placz: Nie mógł odpalić i musiałam go na 21 do pracy wieźć .. ale był zły .. Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobry Beatko :loveu: Podoba mi się to BeDwa :p:p Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Aga76']Dobry Beatko :loveu: Podoba mi się to BeDwa :p:p[/quote] Dobry Kochana :loveu: Anusia to wymyśliła, ale obraziła się i poszła .. juz nie napisze tu 2B :placz: A to ja powinnam się obrazić!! :angryy: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Noo, żeby Anusi krzywdę zrobić, toż to złoto najprawdziwsze jest :loveu: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Aga76']Noo, żeby Anusi krzywdę zrobić, toż to złoto najprawdziwsze jest :loveu:[/quote] Ja jej :crazyeye: ?? To ona wszedzie za mną lata i od gamoni wyzywa :placz::placz: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='tigrunia']Ja jej :crazyeye: ?? To ona wszedzie za mną lata i od gamoni wyzywa :placz::placz:[/quote] :hmmmm: lata w sensie, że fruwa? Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Aga76']:hmmmm: lata w sensie, że fruwa?[/quote] Moze i fruwa .. , a moze biega .. :hmmmm: Sama nie wiem .. może tez pełzać np Ogłaszam wszem i wobec , żeby było jasne.. Obiecałam na dziś fotki, ale takowych niestety nie będzie :placz: Na prawde bardzo bardzo mocno postaram się na jutro. Kubraczek przyszedł - jest świetny :loveu: Pidżamka tyz :loveu: I szcotke nową mamy i grzebień, które wypróbujemy jutro podczas kąpieli :loveu: a raczej po .. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='tigrunia']Moze i fruwa .. , a moze biega .. :hmmmm: Sama nie wiem .. może tez pełzać np Ogłaszam wszem i wobec , żeby było jasne.. Obiecałam na dziś fotki, ale takowych niestety nie będzie :placz: Na prawde bardzo bardzo mocno postaram się na jutro. Kubraczek przyszedł - jest świetny :loveu: Pidżamka tyz :loveu: I szcotke nową mamy i grzebień, które wypróbujemy jutro podczas kąpieli :loveu: a raczej po ..[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]To wtakim razie trzymamy ie za słowo :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cze Beatrycze :loveu: Co się stało że Cię ni ma dziś? :roll: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]To wtakim razie trzymamy ie za słowo :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :loveu: Na pewno jutro będą :) [quote name='Kasia']Cze Beatrycze :loveu: Co się stało że Cię ni ma dziś? :roll:[/quote] Cze Kasieńko :) Czasem jestem, czasem mnie nie ma .. Dogo mi juz 2 razy odmówiło posłuszeństwa :mad: Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cze Bea:p wpadłam myslałam że tu czytania będzie sporo ale nie na szczęście:lol: autko sie naprawi i będzie zas jezdzic...:lol: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Bea:p wpadłam myslałam że tu czytania będzie sporo ale nie na szczęście:lol: autko sie naprawi i będzie zas jezdzic...:lol:[/quote] Witaj kochana .. cięzko z tym autem .. jakos odpaliło wieczorkiem, ale Łuki pojechał autobusem do pracy .. bał sie,ze rano mu nie odpali :shake: Dzwonił do różnych mechaników i dwóch mu powiedziało, że to moze byc jakas pompa wtryskowa czy coś i koszt naprawy w granicach 2-3 tys !! :crazyeye::crazyeye: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Na rowerek się przesiądźcie:evil_lol: Dla zdrowia :grins: Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oj to spory wydatek was czeka a może poszukać tanszego mechanika... Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='madziasto4']Na rowerek się przesiądźcie:evil_lol: Dla zdrowia :grins:[/quote] Nie my tylko on :evil_lol: Mój samochód na razie jeździ chociaż też juz ledwo-ledwo :shake: [quote name='Pegaza']oj to spory wydatek was czeka a może poszukać tanszego mechanika...[/quote] Jutro umówił sie na komputer za 50 zł, sprawdzą co jest nie taki wtedy bedzie szukać mechanika jak najtanszego Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Dobry wszystkim :multi: Pewnie dopiero sie na drugi bok przekładacie ale i tak sie przywitam :) Mam zdjecie Jessi z Fidlakiem :O to wam potem pokaże :D Quote
Recommended Posts