tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No i zostawiła mnie z problemem .. U Anusi chyba nie bo ostatnio przeleciałam jej galerię chyba do 100 str Dobrej nocki :cool3: Quote
pysiulka86 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Kasia'] Matko, ale Fidel zatruwa mi powietrze :shake:[/quote] Ja miałam u siebie wczoraj to samo z Kika :lol: Małe łobuzy :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='tigrunia'] No i zostawiła mnie z problemem .. U Anusi chyba nie bo ostatnio przeleciałam jej galerię chyba do 100 str [/quote] Źle szukałaś ;) Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Przeoczyłam Twój post Kasiu .. no szczerze mówiąc to Darii-Ewy tam nie szukałam więc mogłam przeoczyć .. zaraz poszukam , dzięki za wskazówkę :loveu: Quote
pysiulka86 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Kasia']Źle szukałaś ;)[/quote] A ja już znalazłam :cool3: Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='pysiulka86']A ja już znalazłam :cool3:[/quote] Ale Ci to szybko poszło! :crazyeye: Ja jestem na 48 str i nic!! :placz: Powiesz na której toto sie ukazało?? Quote
pysiulka86 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Nie wiem czy moge :) A nawet dokładnie nie pamietam... :) Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='pysiulka86']Nie wiem czy moge :) A nawet dokładnie nie pamietam... :)[/quote] Ojej.. mów szybko! Daria-Ewa na pewno pozwoli ;) Quote
pysiulka86 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Napisałam Ci prywatna wiadomosc :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No mam .. juz zmniejszony okręg poszukiwan :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Kasia']Kurna Madźka, po TYM sylwestrze masz normalnie nocne koszmary :shake:[/QUOTE] [quote name='tigrunia']:crazyeye: Nie może byc :shake:[/QUOTE] Cuda niewidy :shake: Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Jessoo.. dopiero znalazłam!! Ale mam ją ! :sweetCyb:Wreszcie! :sweetCyb: I juz wiem czemu jej nie znalazłam wcześniej .. Ja galeryje do 100 str przejzałam, a ona na 103 się ukazała :evil_lol: Pikna Dario - Ewo można Cię już teraz z listy wykreślić .. to kto tam nam jeszcze został? Hmm.. Anusia i Agusia, tak? Pokazywać się ! Ino szybko!! :mad: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzień dobry Beatko :loveu: jak zdrówko? [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Moich zdjęć brak, i tak jeszcze długo pozostanie.[/COLOR][/SIZE] Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Beatko a mnie skąd uraczyłaś? Przecie fotek swoich nie pokazywałam....:roll: Anusi na dogo nie znajdziesz niestety a Agusię to sama z checią bym zobaczyła ;) Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Aga76']Dzień dobry Beatko :loveu: jak zdrówko? [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Moich zdjęć brak, i tak jeszcze długo pozostanie.[/COLOR][/SIZE][/quote] Dobry :multi: Zdrówko marnie .. zaraz ide do lekarza [COLOR=paleturquoise]Ojj.. a ciemu to ? :placz:[/COLOR] [quote name='Kasia']Beatko a mnie skąd uraczyłaś? Przecie fotek swoich nie pokazywałam....:roll: Anusi na dogo nie znajdziesz niestety a Agusię to sama z checią bym zobaczyła ;)[/quote] Cześć Kasiu :loveu: Mam bystre oko i Cię dojrzałam :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Kasia']Beatko a mnie skąd uraczyłaś? Przecie fotek swoich nie pokazywałam....:roll: [/QUOTE] Pokazywaaaalas. Wakacjowe z Łukaszkiem. I slubne nawet tez. Czesc Ci 2B. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Cześć Ci AA :evil_lol: Pokazuj szybko swoje lepiej! :mad: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Pokazywaaaalas. Wakacjowe z Łukaszkiem. I slubne nawet tez. [/quote] :splat: Skleroza mnie już chyba dogania.... Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Też witam czwartkowo :) Wróciłam wlasnie z Kika ze spaceru ale zimnooo :cool1: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Oj zimno, zimno ale ja jeszcze dziś nie wychodziłam z domu i raczej nie zamierzam. Miałam isc do lekarza, ale nie chciało mi sie :p Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']Witaj dziewczyno :multi:[/quote] co sie juz ze mnie nabijasz,co??? Jak tam zdrowie?? Quote
Recommended Posts