tigrunia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jofka napisał(a):Witaj witaj!!! a dlaczego zła???....ja to Wam współczuje wstawać tak rano.... Cześć Jofka! no zła jestem,ze do pracy musiałam przyjść :angryy: A chciałam sobie jeszcze poleniuchować.. Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tigrunia napisał(a):Cześć Jofka! no zła jestem,ze do pracy musiałam przyjść :angryy: A chciałam sobie jeszcze poleniuchować.. nie dziwie sie....poleniu****esz w domciu....wiesz do takiej pracy to z przyjemnoscia mozna isc...same smakowitosci dokola Ciebie mniam mniam...co bylo na sniadanko, opowiedz chociaz!!!!?? Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Hehe.. nie pobudze raczej niczyich kubków smakowych bo na śniadanko zjadłam suchą bułkę :evil_lol: Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tigrunia napisał(a):Hehe.. nie pobudze raczej niczyich kubków smakowych bo na śniadanko zjadłam suchą bułkę :evil_lol: eeee to nic specjalnego.... Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tigrunia napisał(a):Hehe.. nie pobudze raczej niczyich kubków smakowych bo na śniadanko zjadłam suchą bułkę :evil_lol: Witam :multi: To zes sie najadla :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tigrunia napisał(a):Hehe.. nie pobudze raczej niczyich kubków smakowych bo na śniadanko zjadłam suchą bułkę :evil_lol: Z mlikiem byc moze? Moj tato tak konsumuje, a Alicja razem z nim. :roll: Dobry! Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Kincia napisał(a):Witam :multi: To zes sie najadla :evil_lol: Cześć Kincia :loveu: .. dawno Cie u nas nie było Anusia & Alutka napisał(a):Z mlikiem byc moze? Moj tato tak konsumuje, a Alicja razem z nim. :roll: Dobry! Nie zmlikiem . toc napisałam , ze suchą :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cześć Beatko. Bułka z mlekiem? Ja na takie coś się nie piszę. Przypomniały mi się czasy z przedszkola, o fuu... http://images26.fotosik.pl/135/deb8c54cb4666cd8.jpg Jessinka tak słodziutko tutaj wyszła :loveu: Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 najlepsze w soboty sa nalesniki...łeeeee:placz::placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jofka napisał(a):najlepsze w soboty sa nalesniki...łeeeee:placz::placz::placz::placz: A czego beczysz??:-o Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tigrunia napisał(a):A czego beczysz??:-o bo nie jem słodkosci i takich tuczacych rzeczy w ramach postanowien noworocznych Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bułka z mleczkiem dobra jest :grins: Cześć Tigrunia. Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jofka napisał(a):bo nie jem słodkosci i takich tuczacych rzeczy w ramach postanowien noworocznych O masz .. no to Ci współczuje Jofka :shake: madziasto4 napisał(a):Bułka z mleczkiem dobra jest :grins: Cześć Tigrunia. Ano piśna :cool3: Cześć Madzko! Jutro foty bendom :grins: Urodzinowe :grins: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tigrunia napisał(a):O masz .. no to Ci współczuje Jofka :shake: Ano piśna :cool3: Cześć Madzko! Jutro foty bendom :grins: Urodzinowe :grins: A bułę taką namoczoną w mleku to jadłaś czy nie? Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 madziasto4 napisał(a):A bułę taką namoczoną w mleku to jadłaś czy nie? Alutka sie moze na ten temat wypowiedziec :grins: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Alutka sie moze na ten temat wypowiedziec :grins: I ja tyż :grins: Alutka wie co dobre:loveu: Quote
Kasia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Co to za jedzenie? Bułka z mlekiem? no chyba że słodka jakaś to tak ale nie zwyklak... Miencha ni ma to nie jedzenie :shake: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Kasia napisał(a):Co to za jedzenie? Bułka z mlekiem? no chyba że słodka jakaś to tak ale nie zwyklak... Miencha ni ma to nie jedzenie :shake: Kasiu ja też wyznaję zasadę, że bez mięcha to nie obiad:evil_lol: Ale taką bułeczkę z mlekiem na przykład to mam czasem ochotę zjeść, jak już żem obżarta tym mięchem przez cały tydzień. Quote
Kasia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 madziasto4 napisał(a): Kasiu ja też wyznaję zasadę, że bez mięcha to nie obiad:evil_lol: Ale taką bułeczkę z mlekiem na przykład to mam czasem ochotę zjeść, jak już żem obżarta tym mięchem przez cały tydzień. To się chwali!!!! :evil_lol: Taka bułkę sucha to i ja se czasami zjem ale nie powiem, że sie nia potrafie najeść i że dobre to jest śniadanie na ten przykład... Wolę cos bardziej treściwego ;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Kasiu ja też wyznaję zasadę, że bez mięcha to nie obiad:evil_lol: No jak moj tato :roll: Na obiad musi byc miecho, a na kolacje mliko. Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):Dobry z rana!!!! Hihi wlazlam, czytam "dobry z rana" i sie zastanawiam, a co Ci chodzi i jakie z rana, jak juz prawie 16 jest :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 madziasto4 napisał(a):A bułę taką namoczoną w mleku to jadłaś czy nie? No kiedyś tam jadłam.. jak młodsza byłam .. Z cukrem oczywiście :loveu: Mona4 napisał(a):Witamy wieczorowa porą:lol: Jofka napisał(a):Dobry z rana!!!! Kasia napisał(a):Tu też przylizłam sie przywitać :morning: Anusia & Alutka napisał(a):Hihi wlazlam, czytam "dobry z rana" i sie zastanawiam, a co Ci chodzi i jakie z rana, jak juz prawie 16 jest :evil_lol: Dobry z rana i dobry z wieczora :loveu: Foty zaraz bede robić, ale chyba dziś ich nie ujrzycie, bo jestem u mojej mamy w domu a nie mam tu ani kabla, ani czytnika kart wiec chyba dopiero jutro :shake: Maminka pojechaŁa gdzieś w góry (do Kotliny Kłodzkiej chyba) z siostrą i muszę się ich kotem opiekować do wtorku :roll: Quote
Recommended Posts