Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dobry z rana i dobry z wieczora :loveu: Foty zaraz bede robić, ale chyba dziś ich nie ujrzycie, bo jestem u mojej mamy w domu a nie mam tu ani kabla, ani czytnika kart wiec chyba dopiero jutro :shake: Maminka pojechaŁa gdzieś w góry (do Kotliny Kłodzkiej chyba) z siostrą i muszę się ich kotem opiekować do wtorku :roll:[/quote] ja juz dzisiaj Tolina zdjecia wstawilam.....nareszcie jestes Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 No przed chwilą u was byłam i widziałam Tolinka :loveu: Moze jednak foty będą jak TZcik nie zamuli bo jedzie do domu i ma mi wziąść czytnik :multi: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 tigrunia napisał(a):No przed chwilą u was byłam i widziałam Tolinka :loveu: Moze jednak foty będą jak TZcik nie zamuli bo jedzie do domu i ma mi wziąść czytnik :multi: oby oby Jak tam Twoje zdrowko?? Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):oby oby Jak tam Twoje zdrowko?? Został mi juz tylko katar i kaszel :roll: nie wiem czy sie cieszyć, czy płakać :roll: Aaaa.. muszę wam coś powiedzieć .. hihi .. wiecie co sobie teraz jem ?? Pysnego, przepysnego torcika :loveu: Chciecie wiedziec jakiego ?? Pewnie nie, ale i tak powiem :eviltong: Otóż torcik nazywa się Dacquosie (czt.Dakłas) a składa się z dwóch warstw bezy przełożonej kremem śmietanowym na bazie serków maskarpone z daktylami i orzechami włoskimi :loveu: Mówie wam.. pyyycchhhaaaa!! Został mi od wczoraj juz tylko jeden kawałek :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ej! A wiecie co jest pyszne? Chlib albo bulka ze smietana i z cukrem. Ino prawdziwa smietana, taka od krowy a nie z kubeczka. Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 tigrunia napisał(a):Został mi juz tylko katar i kaszel :roll: nie wiem czy sie cieszyć, czy płakać :roll: Aaaa.. muszę wam coś powiedzieć .. hihi .. wiecie co sobie teraz jem ?? Pysnego, przepysnego torcika :loveu: Chciecie wiedziec jakiego ?? Pewnie nie, ale i tak powiem :eviltong: Otóż torcik nazywa się Dacquosie (czt.Dakłas) a składa się z dwóch warstw bezy przełożonej kremem śmietanowym na bazie serków maskarpone z daktylami i orzechami włoskimi :loveu: Mówie wam.. pyyycchhhaaaa!! Został mi od wczoraj juz tylko jeden kawałek :evil_lol: uuuuu wyobrażam sobie....uwielbiam maskarpone...pyyycha....Ty to masz dobrze z Tz!!! Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ej! A wiecie co jest pyszne? Chlib albo bulka ze smietana i z cukrem. Ino prawdziwa smietana, taka od krowy a nie z kubeczka. Anusia .. krowy dają mleko a nie śmietane :p Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 a tak w ogole to jak mozesz nas katowac takimi informacjami,co??? Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):uuuuu wyobrażam sobie....uwielbiam maskarpone...pyyycha....Ty to masz dobrze z Tz!!! No coś Ty!! To nie TZ!! To z mojej cukierni! Sama musiałam sobie kupić bo on to nie pomyśli :angryy: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):a tak w ogole to jak mozesz nas katowac takimi informacjami,co??? Musiałam się tym z wami podzielić :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):a ja jem....zielonego banana:diabloti: Tez tu dziś znalazłam banana, ale był czarny więc poszedł do smieci :p Quote
Mona4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 bananow wam sie zachciewa:evil_lol: to zrywajcie sobie takie prosto z Gliwickiej Palmiarni:lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Cześć Mona :multi: Ja wcale nie lubie bananów :shake: A w Turcji tyle ich sie naoglądałam, ze szok! Co kawałek były hodowle (czy jak to sie tam zwie) bananów ale ponoć Tureckie banany szybko się psują Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']No coś Ty!! To nie TZ!! To z mojej cukierni! Sama musiałam sobie kupić bo on to nie pomyśli :angryy:[/quote] aaaaa a ja myslalam,ze to on!!!! a tak w ogole to myslalam,ze pracujecie razem Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Anusia .. krowy dają mleko a nie śmietane :p[/QUOTE] Nie wymadrzaj sie! [quote name='tigrunia']Cześć Mona :multi: Ja wcale nie lubie bananów :shake: A w Turcji tyle ich sie naoglądałam, ze szok! Co kawałek były hodowle (czy jak to sie tam zwie) bananów ale ponoć Tureckie banany szybko się psują[/QUOTE] Hodowla :roflt: To sie nazywa plantacja gamoniu :roll: Psuja sie, bo naturalnie robione, a nie chemia sama... Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']aaaaa a ja myslalam,ze to on!!!! a tak w ogole to myslalam,ze pracujecie razem[/quote] Kiedys pracowaliśmy, ale on poszedł do lepszej cuk. :) [quote name='Anusia & Alutka'] Nie wymadrzaj sie! Hodowla :roflt: To sie nazywa plantacja gamoniu :roll: [/quote] Te .. to lepiej Ty sie nie wymądrzaj śmietano od krowy :evil_lol: Ogłaszam wszem i wobec iż zdjęć dzisiaj nie będzie! Jak działa mi fotosik to nie działa mi dogo i na odwrót .. było już 45 % i się rozłaczyło :/ Sprobuje rano zgrac. Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no i co nie zabrał Ciebie do lepszej cukierni??:shake::shake: Ja właśnie skończyłam kapać Tola, ale śliczny niuniuś!!!!:loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p Jessi tez się kąpała .. wczoraj :cool3: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p Jessi tez się kąpała .. wczoraj :cool3:[/quote] nooo na pewno Cie nie lubi...:eviltong: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Hodowla :roflt: To sie nazywa plantacja gamoniu :roll: [/quote] Hahahihi kolejna szczeroscia nie grzeszy :evil_lol: cze Beatrycze :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia'] Ogłaszam wszem i wobec iż zdjęć dzisiaj nie będzie! Jak działa mi fotosik to nie działa mi dogo i na odwrót .. było już 45 % i się rozłaczyło :/ Sprobuje rano zgrac.[/QUOTE] A co to, jeden fotosik istnieje? Serwerów jak mrówków :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p [/QUOTE] A kto by Cie tam lubial hihi :evil_lol: [quote name='madziasto4']A co to, jeden fotosik istnieje? Serwerów jak mrówków :grins:[/QUOTE] Albo gzibow po deszczu :megagrin: nie Madzka? Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Albo gzibow po deszczu :megagrin: nie Madzka?[/QUOTE] Tyż.:grins: Quote
Recommended Posts