Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hejka :p oj to się w dedektywa wczoraj zabawiłaś:eviltong:ale jak widać udało się kurcze musze bez capsa bo zas klawiatura głupieje i mi się zwiesza:mad: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Nio udało się przy pomocy Pysiulki :loveu: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):Jestem już :) Pojechał do rodziców :evil_lol: i po syropek dla mnie :loveu: ciagle powinnas leżec Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Jofka napisał(a):ciagle powinnas leżec Cicho Jofka, bo sie wyda :evil_lol: ile mozna lezec ? Juz mi sie nie chce :shake: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a ja sobie robie kolacje....wiesz Tolek jest niegrzeczny i nie lubi pielegnacji takze nie wiem jak to bedzie z tym fryzjerem Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):A ja tam lubie to macanie :evil_lol: A byłam pod koniec listopada ostatnio Oj jak moja fryzjerka maca... Zasypiam normalnie wtedy. I tez sie musze juz zapisac, bo bylam 28.11 chiba. tigrunia napisał(a): ile mozna lezec ? Juz mi sie nie chce :shake: Zapytaj Darie-Ewe... :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No tak - Daria Ewa lubi leżeć, ale nie sama a mojego TZcika nie ma wiec z kim mam lezec? :placz: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oj anusia anusia:razz:ja leże tyle ile potrzebuje:eviltong: a z jessi sobie poleż :lol: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ta.. Jesso teraz sobie spi ale jak chce siobie z nią pospać to ona nagle sie budzi i głupawki dostaje! Gryzie mnie i skacze mi po głowie :roll: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hahha a moje to stare pannice i zabawy juz nie w głowie im, chociaż są dni że mają głupawki:lol: to przyjdzie ci poczekac na tz:p Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No niestety .. musze poczekac .. Ale bardzo miło mi sie tu siedzi :lol: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hej zarazku! Przyszedł drugi się zameldować:lol: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Władzo jaki piękny komplecik :loveu: Co tak sie zmieniacie, Daria Ty...kto następny? ;) Beatko to może jakąś fotkę Jessi wstaw, co? Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej zarazku! Przyszedł drugi się zameldować:lol: A cio .. tez chora? Czesc Władzo ! :multi: Kasia napisał(a):Władzo jaki piękny komplecik :loveu: Co tak sie zmieniacie, Daria Ty...kto następny? ;) Beatko to może jakąś fotkę Jessi wstaw, co? Wstawię jutro bo dzis nie chce mi się jej czesac :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czy ja tu dzisiaj byłam, czy ja tu dzisiaj nie byłam? :hmmmm: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasia napisał(a):Władzo jaki piękny komplecik :loveu: Co tak sie zmieniacie, Daria Ty...kto następny? ;) Dziękuje:p A tak na nowy roczek trzeba było zmienić image tigrunia napisał(a):A cio .. tez chora? Czesc Władzo ! :multi: Niom ja też:razz: Już 2 dzień leniu****e w łóżku (no i na dogo:evil_lol:) EDIT: Oj Wladka przeklina....nieładnie. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Czy ja tu dzisiaj byłam, czy ja tu dzisiaj nie byłam? :hmmmm: :hmmmm: Sama nie wiem :niewiem: Magda_Miki napisał(a): Niom ja też:razz: Już 2 dzień leniu****e w łóżku (no i na dogo:evil_lol:) EDIT: Oj Wladka przeklina....nieładnie. Ja tez juz 2 dni :loveu: I jeszcze dwa przede mna bo w niedziele chyba bede musiala myknac do pracy na 2-3 godzinki Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czyli co? Jutro spotykamy się na dogo do południa?:Cool!: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a)::hmmmm: Sama nie wiem :niewiem: Ja tez juz 2 dni :loveu: I jeszcze dwa przede mna bo w niedziele chyba bede musiala myknac do pracy na 2-3 godzinki heheh w niedziele do pracy:evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Magda_Miki napisał(a):Czyli co? Jutro spotykamy się na dogo do południa?:Cool!: Niom, na pewno bede :loveu: Jofka napisał(a):heheh w niedziele do pracy:evil_lol::evil_lol: A Ty sie tak nie śmiej .. To jest tragiczne!! :placz: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wiem wiem mi sie nawet juz jutro nie chce isc a co dopiero w niedziele oooo ja ide na serial sie odstresowac Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Oj.. jak ja dawno seriali nie oglądałam :shake: Ciagle tylko na tym dogo siedze albo śpie :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Georgia]Zaglądnełam sie przywitać tylko....:lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Ufff nadrobiłam ogromne zaległości....foki fantastyczne jesteście piękną parą...[/FONT] [FONT=Georgia]Życze miłej nocki i pozdrawiam:loveu:[/FONT] Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Witaj Kasiu! bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts