Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Ja sobie ściągnęłam wszystkie 3 sezony Gotowych na wszystko i sobie oglądam :) Wczoraj wieczorem obejzałam 3 odc. a dziś na razie 1[/quote] Uwielbiam gotowe na wszytko,ale....nie moge sciagac!!!! hehe ciesze się bo już dzisiaj zaczyna sie nowa seria MEN IN TREES!!!!!!! :multi::multi: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Dobry :cool3: O czym tak myślisz myślicielko??:razz:[/QUOTE] Właśnie nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć :hmmmm: Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4']Właśnie nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć :hmmmm:[/quote] yyyyy o czym?? Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Jofka']yyyyy o czym??[/QUOTE] Sama nie wiem :hmmmm: Mam dzień myśliciela :hmmmm: Quote
Kasia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Madźka nie myśl tyle bo zaraz przyjdzie Anusia i walnie Ci swoim ulubionym powiedzieniem na temat Twojego myślenia :evil_lol: Cze Beatko :loveu: Quote
Pegaza Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witam :p jeny jak z Wami nie siedze to tematu do pisania brak:roll: życze miłego wieczorku Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Kasia']Madźka nie myśl tyle bo zaraz przyjdzie Anusia i walnie Ci swoim ulubionym powiedzieniem na temat Twojego myślenia :evil_lol: Cze Beatko :loveu:[/quote] Cze Kasiu :multi: [quote name='Pegaza']Witam :p jeny jak z Wami nie siedze to tematu do pisania brak:roll: życze miłego wieczorku[/quote] I cze Dario-Ewo :multi: No ja niestety dziś z wami nie posiedze.. mykam na solarium i do TZa rodziców.. to paaaa Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jak tam po solarium?? i wizyta u tesciow....?? Quote
Magda Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Chyba źle, bo się nie odzywa:evil_lol: Hej! Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Magda_Miki']Chyba źle, bo się nie odzywa:evil_lol: Hej![/quote] hehe moze spalila sie na wiora??? Witaj!!! Quote
tigrunia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Dobry dziewczynki :loveu: Na solarium nie zdążyłam :placz: Zamknęli o 20 a najpierw u jego rodziców byliśmy :angryy: Ale zaraz ide :lol: Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='tigrunia']Dobry dziewczynki :loveu: Na solarium nie zdążyłam :placz: Zamknęli o 20 a najpierw u jego rodziców byliśmy :angryy: Ale zaraz ide :lol:[/quote] takie solarium dobrze robi o trj porze jak brakuje promieni slonecznych....ale ja jestem za leniwa....nawet balsam brazujacy stoi caly pelny Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='tigrunia']Znalazłam :sweetCyb::sweetCyb:[URL]http://www.allegro.pl/item287697853_stol_arachne_1_stoly_lawa_lawy_stolik.html[/URL] Myślicie, ze na 6 osób jest ok? Mogliby tam dostawić te pare krzesel :eviltong: Ewentualnie 10 cm dluzszy moglby byc .. no i nie szklany . No i stwierdziłam tez,ze bedzie prostokątny, bo mozna go przy scianie tez postawic i do innego dostawic w razie natłoku gości :evil_lol: Nogi mi sie podobają :D[/QUOTE] Aha, czylki taki tylko inny. Rozumiem :grins: [quote name='pysiulka86']U mnie identycznie tylko, że moja mama jej wymyslala potrawy :evil_lol:[/QUOTE] A moja Ala ma w nosie takie potrawy :shake: Normalne maja byc i tyle. [quote name='tigrunia']Ja jakby mi dobrze poszło to bym siedziała teraz i do matury sie uczyła (na styczeń) .. no ale nie wyszło :placz: Nie zdałam egz.z maty i lipa .. :placz:[/QUOTE] Nie kumam, to Tys tera co? Wieczorowo sie robisz czy jak? :hmmmm: [quote name='tigrunia']Ano nie musze :evil_lol: Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi..[/QUOTE] Goopia idz na studia, wiesz jak fajowo jest hihi :evil_lol: [quote name='Jofka'] O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! [/QUOTE] Ojej, ja nie kce o tym myslec :shake: [quote name='tigrunia']Ja sobie ściągnęłam wszystkie 3 sezony Gotowych na wszystko i sobie oglądam :) Wczoraj wieczorem obejzałam 3 odc. a dziś na razie 1[/QUOTE] A ja nie ogladalam jakos... [quote name='madziasto4']Właśnie nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć :hmmmm:[/QUOTE] Madzka, ja Ci to juz mowilam, ale powiem jeszcze raz. Ty nie mysl, bo Ci to NIE wychodzi :loveu: [quote name='tigrunia']Dobry dziewczynki :loveu: Na solarium nie zdążyłam :placz: Zamknęli o 20 a najpierw u jego rodziców byliśmy :angryy: Ale zaraz ide :lol:[/QUOTE] Goopia, nie opalisz sie pozniej sloncem!! Czesc Wy! Quote
tigrunia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Jofka']takie solarium dobrze robi o trj porze jak brakuje promieni slonecznych....ale ja jestem za leniwa....nawet balsam brazujacy stoi caly pelny[/quote] Balsamem to by mi się nie chcialo :/ .. a tutaj 15 minut i juz pikna opalenizna :lol: [quote name='Ola164']Co tam słychać? ;)[/quote] Cześć Ola :multi: Pomalutku do przodu .. :) Jessi własnie na działeczce sobie biega :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Aha, czylki taki tylko inny. Rozumiem :grins: Nie kumam, to Tys tera co? Wieczorowo sie robisz czy jak? :hmmmm: Goopia idz na studia, wiesz jak fajowo jest hihi :evil_lol: A ja nie ogladalam jakos... Goopia, nie opalisz sie pozniej sloncem!! Czesc Wy![/quote] Dokładnie .. tylko po rozmowach dłuuugich z TZcikiem twierziliśmy, że moze jednak taki .. trzeba jechac i obejzec :lol: Robiłam zaocznie ale juz skonczylam w czerwcu. Został mi tylko jeden egzamin i dopiero mi swiadectwo dadza jak zdam :angryy: Studia - niet :shake: Ja oglądałam pierwszą serię całą a druga i trzecia to w takich jakis goopich godzinach była (nocnych) ze juz nnie dotrwałam i teraz nadrabiam :lol: Ależ oczywiście, że się opalę słońcem :loveu: Cześć Ci :multi: Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 o jaaaa ale wczoraj piekne było MEn in trees!!!!! super brakowalo mi ich!!!!:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Madzka, ja Ci to juz mowilam, ale powiem jeszcze raz. Ty nie mysl, bo Ci to NIE wychodzi :loveu:[/QUOTE] Psestań, bo jeszcze uwierzę :cool1: A ja z usług żadnego solarium nie korzystam, a opalam się latem będąc w ruchu, nigdy nie leżę plackiem na plaży :p Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Psestań, bo jeszcze uwierzę :cool1: A ja z usług żadnego solarium nie korzystam, a opalam się latem będąc w ruchu, nigdy nie leżę plackiem na plaży :p[/quote] Ja uwielbam lezec plackiem na plazy....wtedy sie relaksuje, moglabym caly dzien sie wygrzewac,ale oczywiscie chronie sie itp.....tez nie lubie solarium,bo mam plamy, wole samoopalacze w piance:cool3: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Jofka']Ja uwielbam lezec plackiem na plazy....wtedy sie relaksuje, moglabym caly dzien sie wygrzewac,ale oczywiscie chronie sie itp.....tez nie lubie solarium,bo mam plamy, wole samoopalacze w piance:cool3:[/QUOTE] A ja właśnie opalam się będąc na rowerze, na spacerku z psami, na wodzie, w wodzie, w górach, tak jest mi najlepiej :lol: Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']A ja właśnie opalam się będąc na rowerze, na spacerku z psami, na wodzie, w wodzie, w górach, tak jest mi najlepiej :lol:[/quote] w wodzie najszybciej:razz:.....no na wodzie jest super...na lodce np Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Jofka']w wodzie najszybciej:razz:.....no na wodzie jest super...na lodce np[/QUOTE] Teraz mamy swój kajaczek, działkę, to będziemy z psami wyruszać na wielkie wody :lol: Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Teraz mamy swój kajaczek, działkę, to będziemy z psami wyruszać na wielkie wody :lol:[/quote] Na wielkie wody to ja sie boje ,bo ja raczej sama wyplywam wtedy sie tylko relaksuje..... Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Jofka']Na wielkie wody to ja sie boje ,bo ja raczej sama wyplywam wtedy sie tylko relaksuje.....[/QUOTE] Wielkie wody czyli na jeziorka i rzeki :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='tigrunia'] Ależ oczywiście, że się opalę słońcem :loveu: Cześć Ci :multi:[/QUOTE] Alez oczywiscie gamoniu, ze sie nie opalisz, bo slonce nie lapie po solarium :loveu: Quote
Recommended Posts