Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Ja sobie ściągnęłam wszystkie 3 sezony Gotowych na wszystko i sobie oglądam :) Wczoraj wieczorem obejzałam 3 odc. a dziś na razie 1[/quote]
Uwielbiam gotowe na wszytko,ale....nie moge sciagac!!!! hehe ciesze się bo już dzisiaj zaczyna sie nowa seria MEN IN TREES!!!!!!! :multi::multi:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']Madźka nie myśl tyle bo zaraz przyjdzie Anusia i walnie Ci swoim ulubionym powiedzieniem na temat Twojego myślenia :evil_lol:

Cze Beatko :loveu:[/quote]
Cze Kasiu :multi:
[quote name='Pegaza']Witam :p
jeny jak z Wami nie siedze to tematu do pisania brak:roll:
życze miłego wieczorku[/quote]
I cze Dario-Ewo :multi:

No ja niestety dziś z wami nie posiedze.. mykam na solarium i do TZa rodziców.. to paaaa

Posted

[quote name='tigrunia']Dobry dziewczynki :loveu:
Na solarium nie zdążyłam :placz: Zamknęli o 20 a najpierw u jego rodziców byliśmy :angryy: Ale zaraz ide :lol:[/quote]
takie solarium dobrze robi o trj porze jak brakuje promieni slonecznych....ale ja jestem za leniwa....nawet balsam brazujacy stoi caly pelny

Posted

[quote name='tigrunia']Znalazłam :sweetCyb::sweetCyb:[URL]http://www.allegro.pl/item287697853_stol_arachne_1_stoly_lawa_lawy_stolik.html[/URL]
Myślicie, ze na 6 osób jest ok? Mogliby tam dostawić te pare krzesel :eviltong:
Ewentualnie 10 cm dluzszy moglby byc .. no i nie szklany . No i stwierdziłam tez,ze bedzie prostokątny, bo mozna go przy scianie tez postawic i do innego dostawic w razie natłoku gości :evil_lol:

Nogi mi sie podobają :D[/QUOTE]

Aha, czylki taki tylko inny.
Rozumiem :grins:

[quote name='pysiulka86']U mnie identycznie tylko, że moja mama jej wymyslala potrawy :evil_lol:[/QUOTE]

A moja Ala ma w nosie takie potrawy :shake:
Normalne maja byc i tyle.

[quote name='tigrunia']Ja jakby mi dobrze poszło to bym siedziała teraz i do matury sie uczyła (na styczeń) .. no ale nie wyszło :placz: Nie zdałam egz.z maty i lipa .. :placz:[/QUOTE]

Nie kumam, to Tys tera co?
Wieczorowo sie robisz czy jak? :hmmmm:

[quote name='tigrunia']Ano nie musze :evil_lol:
Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi..[/QUOTE]

Goopia idz na studia, wiesz jak fajowo jest hihi :evil_lol:

[quote name='Jofka']
O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! [/QUOTE]

Ojej, ja nie kce o tym myslec :shake:

[quote name='tigrunia']Ja sobie ściągnęłam wszystkie 3 sezony Gotowych na wszystko i sobie oglądam :) Wczoraj wieczorem obejzałam 3 odc. a dziś na razie 1[/QUOTE]

A ja nie ogladalam jakos...

[quote name='madziasto4']Właśnie nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć :hmmmm:[/QUOTE]

Madzka, ja Ci to juz mowilam, ale powiem jeszcze raz.
Ty nie mysl, bo Ci to NIE wychodzi :loveu:

[quote name='tigrunia']Dobry dziewczynki :loveu:
Na solarium nie zdążyłam :placz: Zamknęli o 20 a najpierw u jego rodziców byliśmy :angryy: Ale zaraz ide :lol:[/QUOTE]

Goopia, nie opalisz sie pozniej sloncem!!

Czesc Wy!

Posted

[quote name='Jofka']takie solarium dobrze robi o trj porze jak brakuje promieni slonecznych....ale ja jestem za leniwa....nawet balsam brazujacy stoi caly pelny[/quote]
Balsamem to by mi się nie chcialo :/ .. a tutaj 15 minut i juz pikna opalenizna :lol:
[quote name='Ola164']Co tam słychać? ;)[/quote]
Cześć Ola :multi:
Pomalutku do przodu .. :) Jessi własnie na działeczce sobie biega :lol:
[quote name='Anusia & Alutka']Aha, czylki taki tylko inny.
Rozumiem :grins:

Nie kumam, to Tys tera co?
Wieczorowo sie robisz czy jak? :hmmmm:

Goopia idz na studia, wiesz jak fajowo jest hihi :evil_lol:

A ja nie ogladalam jakos...

Goopia, nie opalisz sie pozniej sloncem!!

Czesc Wy![/quote]
Dokładnie .. tylko po rozmowach dłuuugich z TZcikiem twierziliśmy, że moze jednak taki .. trzeba jechac i obejzec :lol:

Robiłam zaocznie ale juz skonczylam w czerwcu. Został mi tylko jeden egzamin i dopiero mi swiadectwo dadza jak zdam :angryy:

Studia - niet :shake:

Ja oglądałam pierwszą serię całą a druga i trzecia to w takich jakis goopich godzinach była (nocnych) ze juz nnie dotrwałam i teraz nadrabiam :lol:

Ależ oczywiście, że się opalę słońcem :loveu:

Cześć Ci :multi:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Madzka, ja Ci to juz mowilam, ale powiem jeszcze raz.
Ty nie mysl, bo Ci to NIE wychodzi :loveu:[/QUOTE]
Psestań, bo jeszcze uwierzę :cool1:

A ja z usług żadnego solarium nie korzystam, a opalam się latem będąc w ruchu, nigdy nie leżę plackiem na plaży :p

Posted

[quote name='madziasto4']Psestań, bo jeszcze uwierzę :cool1:

A ja z usług żadnego solarium nie korzystam, a opalam się latem będąc w ruchu, nigdy nie leżę plackiem na plaży :p[/quote]
Ja uwielbam lezec plackiem na plazy....wtedy sie relaksuje, moglabym caly dzien sie wygrzewac,ale oczywiscie chronie sie itp.....tez nie lubie solarium,bo mam plamy, wole samoopalacze w piance:cool3:

Posted

[quote name='Jofka']Ja uwielbam lezec plackiem na plazy....wtedy sie relaksuje, moglabym caly dzien sie wygrzewac,ale oczywiscie chronie sie itp.....tez nie lubie solarium,bo mam plamy, wole samoopalacze w piance:cool3:[/QUOTE]
A ja właśnie opalam się będąc na rowerze, na spacerku z psami, na wodzie, w wodzie, w górach, tak jest mi najlepiej :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']A ja właśnie opalam się będąc na rowerze, na spacerku z psami, na wodzie, w wodzie, w górach, tak jest mi najlepiej :lol:[/quote]
w wodzie najszybciej:razz:.....no na wodzie jest super...na lodce np

Posted

[quote name='madziasto4']Teraz mamy swój kajaczek, działkę, to będziemy z psami wyruszać na wielkie wody :lol:[/quote]
Na wielkie wody to ja sie boje ,bo ja raczej sama wyplywam wtedy sie tylko relaksuje.....