Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='tigrunia']Ja jakby mi dobrze poszło to bym siedziała teraz i do matury sie uczyła (na styczeń) .. no ale nie wyszło :placz: Nie zdałam egz.z maty i lipa .. :placz:[/quote] znam ten ból....ja już dzięki Bogu mam to za sobą....historie i wos brrrr Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Nie wiem co jest z Jessi Beatko Tolek to nawijal i nawijal az mu zostalo do dzisiaj....zwlaszcza jak prosi!!!:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Jofka']znam ten ból....ja już dzięki Bogu mam to za sobą....historie i wos brrrr[/quote] Ja Mature zdaje tylko z angielskiego i polskiego bo konczylam Liceum Ekonomiczne :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Jofka']Nie wiem co jest z Jessi Beatko Tolek to nawijal i nawijal az mu zostalo do dzisiaj....zwlaszcza jak prosi!!!:eviltong:[/quote] Hege.. a o Jessi coś napomknął ?? :cool3: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='tigrunia']Ja Mature zdaje tylko z angielskiego i polskiego bo konczylam Liceum Ekonomiczne :evil_lol:[/quote] no co Ty?? nie musisz dodatkowego przedmiotu?? ja to tak czy siak bo na studia to wiesz musialam Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Jofka']no co Ty?? nie musisz dodatkowego przedmiotu?? ja to tak czy siak bo na studia to wiesz musialam[/quote] Ano nie musze :evil_lol: Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi.. Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='tigrunia']Ano nie musze :evil_lol: Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi..[/quote] masz racje ja nie jestem co do tego przekonana na tych dziennych to normalnie zapierdziel i jeszcze nie moge pracowac i gooofno mam Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Jofka']masz racje ja nie jestem co do tego przekonana na tych dziennych to normalnie zapierdziel i jeszcze nie moge pracowac i gooofno mam[/quote] Wiem, wiem .. moja siostra ma 25 lat , nie pracuje , skonczyla jakieś tam studia po których nie wiadomo co dalej .. i poszła teraz na policealną architekturę wnętrz czy coś takiego i dopiero to jej się podoba .. moze po tym jakąś prace znajdzie .. A ja już pracuję 2,5 roku :multi: Bardzo sie cieszę z tego powodu bo zarobiłam na auto, w Turcji byłam, do Egiptu jade, kuchnie i pokój sobie wyremontowałam , sprzęty AGD pokupowałam, niedługo zabieram sie za remont sypialni ... jest fajnie :lol: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='tigrunia']Wiem, wiem .. moja siostra ma 25 lat , nie pracuje , skonczyla jakieś tam studia po których nie wiadomo co dalej .. i poszła teraz na policealną architekturę wnętrz czy coś takiego i dopiero to jej się podoba .. moze po tym jakąś prace znajdzie .. A ja już pracuję 2,5 roku :multi: Bardzo sie cieszę z tego powodu bo zarobiłam na auto, w Turcji byłam, do Egiptu jade, kuchnie i pokój sobie wyremontowałam , sprzęty AGD pokupowałam, niedługo zabieram sie za remont sypialni ... jest fajnie :lol:[/quote] nooo auto by sie przydalo najbardziej....nie no prawo mi sie podoba...cos tam znajde,a jak nie alternatywa jest wyjazd do USA do rodzinki:razz: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Jofka']a do Egiptu z TZ??:razz:[/quote] No właśnie wreszcie wczoraj go przekonałam :multi::multi: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='tigrunia']No właśnie wreszcie wczoraj go przekonałam :multi::multi:[/quote] Juz zazdroszcze.... Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Jofka']Juz zazdroszcze....[/quote] Kończ szybko to prawo to będziesz moła sobie 2 razy w roku jeździć :cool3: Ze stołem juz nie wiem co .. TZcikowi bardziej się szkany podoba :p Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 wpadla zyczyc Wam szczesliwego Nowego Roku,do uslyszenia wkrotce... Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witaj,witaj!!! O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! i najlepsze jest to ze babcia wsiąkła!!!:-o:-o nie wiem co ja zrobie teraz....super....Spać!!! Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='natija']wpadla zyczyc Wam szczesliwego Nowego Roku,do uslyszenia wkrotce...[/quote] Witamy i bardzo dziękujemy :) [quote name='Jofka']Witaj,witaj!!! O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! i najlepsze jest to ze babcia wsiąkła!!!:-o:-o nie wiem co ja zrobie teraz....super....Spać!!![/quote] Cześć Jowitko :cool3: Leć szukać tej babci lepiej :evil_lol: [quote name='Mona4']Witam was poświatecznie :loveu:[/quote] Witamy Moniczko w naszych skromnych progach po świątecznie i przed noworocznie :lol: Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ufff babcia wróciła i już po wszystkim.... ale mi się chce spać....ale nauka czeka!!! Poszukuje teraz motywacji!!! Quote
nane Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]My również wpadamy się przywitać :loveu:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Jofka']ufff babcia wróciła i już po wszystkim.... ale mi się chce spać....ale nauka czeka!!! Poszukuje teraz motywacji!!![/quote] Poszedł już ten czarny?? :cool1: Ja siem dziś wyspałam - pobudka była o 10:40 :evil_lol: no ale o 2 szłam spać .. [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]My również wpadamy się przywitać :loveu:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cześć Martuś :multi: Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry :hmmmm:[/quote] Dobry :cool3: O czym tak myślisz myślicielko??:razz: [quote name='Jofka']a mi sie dalej chce spac:placz:[/quote] to do wyra! :roll: Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Dobry :cool3: O czym tak myślisz myślicielko??:razz: to do wyra! :roll:[/quote] nie do wyra...szkoda dnia...moze cos w tv leci...szukam wszystkiego aby sie nie uczyc Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Ja sobie ściągnęłam wszystkie 3 sezony Gotowych na wszystko i sobie oglądam :) Wczoraj wieczorem obejzałam 3 odc. a dziś na razie 1 Quote
Recommended Posts