Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Ja jakby mi dobrze poszło to bym siedziała teraz i do matury sie uczyła (na styczeń) .. no ale nie wyszło :placz: Nie zdałam egz.z maty i lipa .. :placz:[/quote]
znam ten ból....ja już dzięki Bogu mam to za sobą....historie i wos brrrr

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Jofka']znam ten ból....ja już dzięki Bogu mam to za sobą....historie i wos brrrr[/quote]

Ja Mature zdaje tylko z angielskiego i polskiego bo konczylam Liceum Ekonomiczne :evil_lol:

Posted

[quote name='Jofka']Nie wiem co jest z Jessi Beatko Tolek to nawijal i nawijal az mu zostalo do dzisiaj....zwlaszcza jak prosi!!!:eviltong:[/quote]

Hege.. a o Jessi coś napomknął ?? :cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja Mature zdaje tylko z angielskiego i polskiego bo konczylam Liceum Ekonomiczne :evil_lol:[/quote]
no co Ty?? nie musisz dodatkowego przedmiotu??
ja to tak czy siak bo na studia to wiesz musialam

Posted

[quote name='Jofka']no co Ty?? nie musisz dodatkowego przedmiotu??
ja to tak czy siak bo na studia to wiesz musialam[/quote]

Ano nie musze :evil_lol:
Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi..

Posted

[quote name='tigrunia']Ano nie musze :evil_lol:
Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi..[/quote]
masz racje
ja nie jestem co do tego przekonana na tych dziennych to normalnie zapierdziel i jeszcze nie moge pracowac i gooofno mam

Posted

[quote name='Jofka']masz racje
ja nie jestem co do tego przekonana na tych dziennych to normalnie zapierdziel i jeszcze nie moge pracowac i gooofno mam[/quote]

Wiem, wiem .. moja siostra ma 25 lat , nie pracuje , skonczyla jakieś tam studia po których nie wiadomo co dalej .. i poszła teraz na policealną architekturę wnętrz czy coś takiego i dopiero to jej się podoba .. moze po tym jakąś prace znajdzie ..
A ja już pracuję 2,5 roku :multi: Bardzo sie cieszę z tego powodu bo zarobiłam na auto, w Turcji byłam, do Egiptu jade, kuchnie i pokój sobie wyremontowałam , sprzęty AGD pokupowałam, niedługo zabieram sie za remont sypialni ... jest fajnie :lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Wiem, wiem .. moja siostra ma 25 lat , nie pracuje , skonczyla jakieś tam studia po których nie wiadomo co dalej .. i poszła teraz na policealną architekturę wnętrz czy coś takiego i dopiero to jej się podoba .. moze po tym jakąś prace znajdzie ..
A ja już pracuję 2,5 roku :multi: Bardzo sie cieszę z tego powodu bo zarobiłam na auto, w Turcji byłam, do Egiptu jade, kuchnie i pokój sobie wyremontowałam , sprzęty AGD pokupowałam, niedługo zabieram sie za remont sypialni ... jest fajnie :lol:[/quote]
nooo auto by sie przydalo najbardziej....nie no prawo mi sie podoba...cos tam znajde,a jak nie alternatywa jest wyjazd do USA do rodzinki:razz:

Posted

[quote name='Jofka']Juz zazdroszcze....[/quote]
Kończ szybko to prawo to będziesz moła sobie 2 razy w roku jeździć :cool3:

Ze stołem juz nie wiem co .. TZcikowi bardziej się szkany podoba :p

Posted

Witaj,witaj!!!
O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! i najlepsze jest to ze babcia wsiąkła!!!:-o:-o nie wiem co ja zrobie teraz....super....Spać!!!

Posted

[quote name='natija']wpadla zyczyc Wam szczesliwego Nowego Roku,do uslyszenia wkrotce...[/quote]
Witamy i bardzo dziękujemy :)
[quote name='Jofka']Witaj,witaj!!!
O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! i najlepsze jest to ze babcia wsiąkła!!!:-o:-o nie wiem co ja zrobie teraz....super....Spać!!![/quote]
Cześć Jowitko :cool3:
Leć szukać tej babci lepiej :evil_lol:
[quote name='Mona4']Witam was poświatecznie :loveu:[/quote]
Witamy Moniczko w naszych skromnych progach po świątecznie i przed noworocznie :lol:

Posted

[quote name='Jofka']ufff babcia wróciła i już po wszystkim....
ale mi się chce spać....ale nauka czeka!!! Poszukuje teraz motywacji!!![/quote]
Poszedł już ten czarny?? :cool1:
Ja siem dziś wyspałam - pobudka była o 10:40 :evil_lol: no ale o 2 szłam spać ..

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]My również wpadamy się przywitać :loveu:[/COLOR][/FONT][/CENTER]

[/quote]
Cześć Martuś :multi:

Posted

[quote name='madziasto4']Dzień dobry :hmmmm:[/quote]
Dobry :cool3:
O czym tak myślisz myślicielko??:razz:
[quote name='Jofka']a mi sie dalej chce spac:placz:[/quote]
to do wyra! :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Dobry :cool3:
O czym tak myślisz myślicielko??:razz:

to do wyra! :roll:[/quote]
nie do wyra...szkoda dnia...moze cos w tv leci...szukam wszystkiego aby sie nie uczyc