Aga76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dzień dobry Beatko :loveu: Kce zobaczyć Jessi i paznokcie :grins: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Beatko :loveu: Kce zobaczyć Jessi i paznokcie :grins:[/quote] Dzień dobry :loveu: A ja kce słonia w karafce.. da mi ? :loveu: Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Aga76'] Kce zobaczyć Jessi i paznokcie :grins: [/quote] Jestem ZA! :p Dobry :loveu: Jak choinka? Wstawił ją TZ w stojaka w końcu? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Karafki brak i słonia brak, a ty masz paznokcie i Jessi :shiny: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie wierze w to co widza oczy moje! Madzka, ona znowu!! :obrazic: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Kasia']Jestem ZA! :p Dobry :loveu: Jak choinka? Wstawił ją TZ w stojaka w końcu? :evil_lol:[/quote] A coś Ty! Wczoraj o 23 wrócił i też nie miał czasu.. nie wiem jak teraz bo za godzine idzie do pracy .. moze się nią już zajmuje:cool3: [quote name='Aga76']Karafki brak i słonia brak, a ty masz paznokcie i Jessi :shiny:[/quote] No mam :loveu: Ale nie dam :loveu: Moja Jessi i moje paznokcie :mad: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie wierze w to co widza oczy moje! Madzka, ona znowu!! :obrazic:[/quote] Co??? O co cho?? Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']Co??? O co cho??[/QUOTE] Obrazasz nas i jeszcze rżniesz gloopa ze nie wiesz o co cho. :roll: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Obrazasz nas i jeszcze rżniesz gloopa ze nie wiesz o co cho. :roll:[/quote] Co? Że NIKTo?? Ach Anusia .. toć mówię, że to taki pseudonim zwiadowczy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']Co? Że NIKTo?? Ach Anusia .. toć mówię, że to taki pseudonim zwiadowczy :evil_lol:[/QUOTE] To nie mow! Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To nie mow! Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1:[/quote] :placz::placz::placz::placz: Jessooo.. dziewczyny ratujcie mnie przed nimi!!!! :placz::placz::placz::placz: Jofka, Kaśki, Aguś, imienniczko .. :placz::placz::placz::placz: [B][SIZE=3][COLOR=Black]HELP ME!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']:placz::placz::placz::placz: Jessooo.. dziewczyny ratujcie mnie przed nimi!!!! :placz::placz::placz::placz: Jofka, Kaśki, Aguś, imienniczko .. :placz::placz::placz::placz: [B][SIZE=3][COLOR=Black]HELP ME!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] Tera ratujcie?? Cza bylo myslec co gadala, a nie tera sie uzalac! Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jak mamy ratować jak nie wiemy o so chodzi? :roll: Ja to w ogóle się pogubiłam w tych galeryjach... Quote
Jofka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Witaj Tigrunia!!!! Oczywiście,że zawsze Cie obronimy!!! Tolek to przeciez obronny wielki pies!!!:angryy::mad: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tera ratujcie?? Cza bylo myslec co gadala, a nie tera sie uzalac![/quote] terefere [quote name='Kasia']Jak mamy ratować jak nie wiemy o so chodzi? :roll: Ja to w ogóle się pogubiłam w tych galeryjach...[/quote] Nie ważne o co chodzi.. ważne, ze na stosie mnie chce spalić :eviltong: :placz::placz::placz: [quote name='Jofka']Witaj Tigrunia!!!! Oczywiście,że zawsze Cie obronimy!!! Tolek to przeciez obronny wielki pies!!!:angryy::mad:[/quote] Toleczku kochany gryź panią Anusię!! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia'] Czego suszy te kły?? :p[/QUOTE] A se suszę :grins: [quote name='Anusia & Alutka']Nie wierze w to co widza oczy moje! Madzka, ona znowu!! :obrazic:[/QUOTE] Wojna :obrazic: [quote name='tigrunia']Co??? O co cho??[/QUOTE] O ten tramwaj co nie cho. [quote name='Anusia & Alutka']To nie mow! Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1:[/QUOTE] Ta jest! Quote
Jofka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie wiem o co chodzi w tej Waszej wojnie....hymmm ale obronię Beatkę.... Jak tam Beatko się pracuje?? Ja się wyleguje w domku...zaraz chyba pójdę na spacerek z moim rozrabiaką!!! Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Jofka']Nie wiem o co chodzi w tej Waszej wojnie....hymmm ale obronię Beatkę.... Jak tam Beatko się pracuje?? Ja się wyleguje w domku...zaraz chyba pójdę na spacerek z moim rozrabiaką!!![/quote] Dzięki Jofka - na Ciebie zawsze można liczyć :lol: Ja jednak do domku nie pojechałam i cały czas siedzę od 4:40 w pracy :placz: ale zaraz wychodze :evil_lol: Quote
Jofka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']Dzięki Jofka - na Ciebie zawsze można liczyć :lol: Ja jednak do domku nie pojechałam i cały czas siedzę od 4:40 w pracy :placz: ale zaraz wychodze :evil_lol:[/quote] Biedaczku!!! Ale my jestesmy z Tobą!!! Już niedługo będziesz w swoim domeczku!!!!:loveu::loveu: ze swoją pięknisią!!! Wiesz Toluś za nią tęsknił bardzo bardzo....hihi:loveu: Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [IMG]http://kartki.net.pl/kartki/4/139.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Wojna :obrazic: [/QUOTE] A goopia tchorzliwa obroncow szuka. Trza brac odpowedzialnosc za swoje slowa!! Quote
tigrunia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Jofka co Ty tak późno spać poszłaś?? :crazyeye: Ja juz z pracy wróciłam :eviltong: Byłam 3 h i przyjechałam do domku ale jeszcze będe musiała potem jechać na troche. TZcik śpi a mi się nudzi :shake: Quote
Jofka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='tigrunia']Jofka co Ty tak późno spać poszłaś?? :crazyeye: Ja juz z pracy wróciłam :eviltong: Byłam 3 h i przyjechałam do domku ale jeszcze będe musiała potem jechać na troche. TZcik śpi a mi się nudzi :shake:[/quote] Bo byłam u kolegi w gościnie i wróciłam tak późno!:crazyeye: Ja to teraz czekam na posłańca bo ma przyniesc Royalka dla mojego Lorbaska Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='tigrunia'] TZcik śpi a mi się nudzi :shake:[/QUOTE] To za robote sie wez!! Quote
Recommended Posts