Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']Jestem ZA! :p

Dobry :loveu:
Jak choinka? Wstawił ją TZ w stojaka w końcu? :evil_lol:[/quote]
A coś Ty! Wczoraj o 23 wrócił i też nie miał czasu.. nie wiem jak teraz bo za godzine idzie do pracy .. moze się nią już zajmuje:cool3:
[quote name='Aga76']Karafki brak i słonia brak, a ty masz paznokcie i Jessi :shiny:[/quote]
No mam :loveu: Ale nie dam :loveu: Moja Jessi i moje paznokcie :mad:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Obrazasz nas i jeszcze rżniesz gloopa ze nie wiesz o co cho. :roll:[/quote]

Co? Że NIKTo?? Ach Anusia .. toć mówię, że to taki pseudonim zwiadowczy :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Co? Że NIKTo?? Ach Anusia .. toć mówię, że to taki pseudonim zwiadowczy :evil_lol:[/QUOTE]

To nie mow!
Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']To nie mow!
Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1:[/quote]

:placz::placz::placz::placz: Jessooo.. dziewczyny ratujcie mnie przed nimi!!!! :placz::placz::placz::placz: Jofka, Kaśki, Aguś, imienniczko .. :placz::placz::placz::placz: [B][SIZE=3][COLOR=Black]HELP ME!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='tigrunia']:placz::placz::placz::placz: Jessooo.. dziewczyny ratujcie mnie przed nimi!!!! :placz::placz::placz::placz: Jofka, Kaśki, Aguś, imienniczko .. :placz::placz::placz::placz: [B][SIZE=3][COLOR=Black]HELP ME!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

Tera ratujcie??
Cza bylo myslec co gadala, a nie tera sie uzalac!

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tera ratujcie??
Cza bylo myslec co gadala, a nie tera sie uzalac![/quote]
terefere
[quote name='Kasia']Jak mamy ratować jak nie wiemy o so chodzi? :roll:
Ja to w ogóle się pogubiłam w tych galeryjach...[/quote]
Nie ważne o co chodzi.. ważne, ze na stosie mnie chce spalić :eviltong: :placz::placz::placz:
[quote name='Jofka']Witaj Tigrunia!!!!
Oczywiście,że zawsze Cie obronimy!!! Tolek to przeciez obronny wielki pies!!!:angryy::mad:[/quote]
Toleczku kochany gryź panią Anusię!! :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
Czego suszy te kły?? :p[/QUOTE]
A se suszę :grins:

[quote name='Anusia & Alutka']Nie wierze w to co widza oczy moje!
Madzka, ona znowu!! :obrazic:[/QUOTE]
Wojna :obrazic:

[quote name='tigrunia']Co??? O co cho??[/QUOTE]
O ten tramwaj co nie cho.

[quote name='Anusia & Alutka']To nie mow!
Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1:[/QUOTE]
Ta jest!

Posted

Nie wiem o co chodzi w tej Waszej wojnie....hymmm ale obronię Beatkę....
Jak tam Beatko się pracuje?? Ja się wyleguje w domku...zaraz chyba pójdę na spacerek z moim rozrabiaką!!!

Posted

[quote name='Jofka']Nie wiem o co chodzi w tej Waszej wojnie....hymmm ale obronię Beatkę....
Jak tam Beatko się pracuje?? Ja się wyleguje w domku...zaraz chyba pójdę na spacerek z moim rozrabiaką!!![/quote]
Dzięki Jofka - na Ciebie zawsze można liczyć :lol:
Ja jednak do domku nie pojechałam i cały czas siedzę od 4:40 w pracy :placz: ale zaraz wychodze :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Dzięki Jofka - na Ciebie zawsze można liczyć :lol:
Ja jednak do domku nie pojechałam i cały czas siedzę od 4:40 w pracy :placz: ale zaraz wychodze :evil_lol:[/quote]
Biedaczku!!! Ale my jestesmy z Tobą!!! Już niedługo będziesz w swoim domeczku!!!!:loveu::loveu: ze swoją pięknisią!!! Wiesz Toluś za nią tęsknił bardzo bardzo....hihi:loveu:

Posted

Jofka co Ty tak późno spać poszłaś?? :crazyeye:
Ja juz z pracy wróciłam :eviltong: Byłam 3 h i przyjechałam do domku ale jeszcze będe musiała potem jechać na troche.
TZcik śpi a mi się nudzi :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']Jofka co Ty tak późno spać poszłaś?? :crazyeye:
Ja juz z pracy wróciłam :eviltong: Byłam 3 h i przyjechałam do domku ale jeszcze będe musiała potem jechać na troche.
TZcik śpi a mi się nudzi :shake:[/quote]
Bo byłam u kolegi w gościnie i wróciłam tak późno!:crazyeye: Ja to teraz czekam na posłańca bo ma przyniesc Royalka dla mojego Lorbaska