tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Patikujek']Matko ale wy wczesne dziewczyny już od 9 rana po dogo buszują:shake:[/quote] Ja od 6 :evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jessssu Ja o 11 dopiero się z łóżka podniosłam:evil_lol: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 o jaaaaaa a ja wstałam przed 7.00:crazyeye::crazyeye: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Witaj!!!!!!!!!!!! Witaj moja Tigrunio!!!! Jak tam Jessi!!!!!???:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Jofka']Witaj!!!!!!!!!!!! Witaj moja Tigrunio!!!! Jak tam Jessi!!!!!???:loveu::loveu:[/quote] Jofka?? :crazyeye: To Ty?? :crazyeye: Gdzie byłas jak Ciie nie było?? Jessi się stęskniła za Tolkiem! :loveu: Właśnie lata z piłką :loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dzie pazury??[/quote] Upsss... zapomniałam :siara: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='tigrunia']Upsss... zapomniałam :siara:[/QUOTE] I kto ma skleroze?? Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I kto ma skleroze??[/quote] :evil_lol::evil_lol: dzie skleroza? :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='tigrunia'] :evil_lol::evil_lol: dzie skleroza? :evil_lol::evil_lol: [/quote] Tam dzie ja zostawiłas czyli w gowie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Kasia']Tam dzie ja zostawiłas czyli w gowie :evil_lol:[/quote] Hmm.. ale ona chyba u Anuski w głowie zostala :loveu: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie gadaj tylko pokazuj! Kolejny dzień mija, a pazurów jak nie było tak nie ma:mad: Cześć sklerozy! Starzejecie się kochane....skleroza, siwizna... Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 :loveu: Jutro bo juz mi się dziś nie chce kombinowac .. Najlepiej to faktycznie wychodzi komóką (Anusia) ale ja nie umiem na kompa zgrac.. :shake: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 I tak oto mija dzień 2... jutro mają być!:mad: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Magda_Miki']I tak oto mija dzień 2... jutro mają być!:mad:[/quote] Dopse prose paniom :modla: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 To ja tez ide spać bo widzę, że już nikogusio poza tymi dwiema (A&M:evil_lol:)nie ma .. Brej nocy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='tigrunia']:loveu: Jutro bo juz mi się dziś nie chce kombinowac .. Najlepiej to faktycznie wychodzi komóką (Anusia) ale ja nie umiem na kompa zgrac.. :shake:[/QUOTE] Blutufem :eviltong: [quote name='tigrunia']To ja tez ide spać bo widzę, że już nikogusio poza tymi dwiema (A&M:evil_lol:)nie ma .. Brej nocy :loveu:[/QUOTE] To my jestesmy NIKT?? :obrazic: BLONDYNKO TY!! [quote name='Magda_Miki']Ja też ide:p Będę robić paznokietki[/QUOTE] Jakie paznokietki, co, gadaj! Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja właśnie przylazłam a Ciebie nie ma...:-( Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='tigrunia']To ja tez ide spać bo widzę, że już nikogusio poza tymi dwiema (A&M:evil_lol:)nie ma .. Brej nocy :loveu:[/QUOTE] [quote name='Anusia & Alutka']Blutufem :eviltong: To my jestesmy NIKT?? :obrazic:[/QUOTE] Ja tylko przyszłam powiedzieć, że to oznacza wojnę tigrunia. Wojnę! Żeby nas od NIKTÓW wyzywać? :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='madziasto4']Ja tylko przyszłam powiedzieć, że to oznacza wojnę tigrunia. Wojnę! Żeby nas od NIKTÓW wyzywać? :obrazic:[/QUOTE] Nie moge sie nie zgodzic. Wiesz Tigrunia jak jezd, wrogowie naszych wrogow sa naszymi przyjaciolmi. Maaaadzka :calus: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 hehehe Ja sobie moge posiedziec dluzej,bo jutro mam wolne!!! jupiii!!!:multi::multi: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie moge sie nie zgodzic. Wiesz Tigrunia jak jezd, wrogowie naszych wrogow sa naszymi przyjaciolmi. Maaaadzka :calus:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Jofka']hehehe Ja sobie moge posiedziec dluzej,bo jutro mam wolne!!! jupiii!!!:multi::multi:[/QUOTE] Kiedy Ty masz czas, to wszystkie polazły :lol: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ja też ide:p Będę robić paznokietki[/quote] Sama? Sobie? [quote name='Anusia & Alutka']Blutufem :eviltong: To my jestesmy NIKT?? :obrazic: BLONDYNKO TY!! [/quote] Blutufa nie mam :p Mam Irde ale jeszcze siem nie naumiałam obsługiwać tego czegoś Sama żeś blondynka! :diabloti: NIKT to jest pseudonim taki .. zwiadowczy no :evil_lol: [quote name='Jofka']Ja właśnie przylazłam a Ciebie nie ma...:-([/quote] :placz::placz: Jofka :placz::placz: Ale ja dziś i tak tylko 4 h spałam bo mój TZcik wrócił z pracy o 23, musiałam z nim sobie troszkę pogadac jeszcze i tak 24 siem zrobiła jak poszłam spać a już od 1,5 h jestem w pracy :p [quote name='madziasto4']Ja tylko przyszłam powiedzieć, że to oznacza wojnę tigrunia. Wojnę! Żeby nas od NIKTÓW wyzywać? :obrazic:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Nie moge sie nie zgodzic. Wiesz Tigrunia jak jezd, wrogowie naszych wrogow sa naszymi przyjaciolmi. Maaaadzka :calus:[/quote] :loveu::loveu: [quote name='Jofka']hehehe Ja sobie moge posiedziec dluzej,bo jutro mam wolne!!! jupiii!!!:multi::multi:[/quote] zazdroszcze! :razz: [quote name='madziasto4']:loveu::loveu::loveu:[/quote] Czego suszy te kły?? :p Dzień dobry dziewczynki i NIKTy :loveu: w piąteczek :multi::multi: Dziś ciężki dzień w pracy się zapowiada :placz: Tzn. chyba sobie teraz pójdę do domu i wrócę ok 11 bo duzo pray bedzie popołudniu a nie zamierzam nadgodzin robić :p Quote
Recommended Posts