*Jot* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [url]http://images39.fotosik.pl/261/18b8bcf688186ccemed.jpg[/url] śliczne te Twoje dziołchy :loveu: A co tam ciekawego oglądałaś? :razz: Cześć Be! Dzisiaj też do pracy lecisz? Quote
karkakarka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [url]http://images36.fotosik.pl/152/8a8ba8117a9d08dcmed.jpg[/url] jak tancerka :) [url]http://images49.fotosik.pl/266/f6efe4b08c4dc601med.jpg[/url] jak pięknie pozuje, na kprawie każdym zdjęciu patrzy w obiektyw. a na tym [url]http://images39.fotosik.pl/261/18b8bcf688186ccemed.jpg[/url] Buff pewnie se myśli "rzuci się gdzieć, czy nie rzuci?" heh I muszę cię pochwalić w końcu w galerii dużo fotek - kolorowych!, no i filmik :loveu: Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No ja nie widzę po Jess grubości ale chociaż mam dobrze bo jak spojrzę na Jess Twoją to wiem że za parę dni Gabicha będzie tak wyglądać :D Fajne te zdjęcia dziewczynek :) Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No ja nie widzę po Jess grubości ale chociaż mam dobrze bo jak spojrzę na Jess Twoją to wiem że za parę dni Gabicha będzie tak wyglądać :D Fajne te zdjęcia dziewczynek :) Quote
tigrunia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Oby dwie są przesłodkie i fajnie razem wyglądają ;)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='*kleo*']Gdzie tam grubej, moja Gracka to jest kolubryna dopiero :evil_lol:[/QUOTE] Kurde zaraz zrobie zdjęcie jej mega brzucha co by Ci pokazać :evil_lol: [quote name='jot11'][URL]http://images39.fotosik.pl/261/18b8bcf688186ccemed.jpg[/URL] śliczne te Twoje dziołchy :loveu: A co tam ciekawego oglądałaś? :razz: Cześć Be! Dzisiaj też do pracy lecisz?[/QUOTE] :loveu: A oglądałam Travel&Living taki serial o karłach :razz: Noo.. byłam w pracy :angryy: Ale od piątku będę mieć wolne :multi: Taki długi weekend sobie robie :loveu: [quote name='karkakarka'][URL]http://images36.fotosik.pl/152/8a8ba8117a9d08dcmed.jpg[/URL] jak tancerka :) [URL]http://images49.fotosik.pl/266/f6efe4b08c4dc601med.jpg[/URL] jak pięknie pozuje, na kprawie każdym zdjęciu patrzy w obiektyw. a na tym [URL]http://images39.fotosik.pl/261/18b8bcf688186ccemed.jpg[/URL] Buff pewnie se myśli "rzuci się gdzieć, czy nie rzuci?" heh I muszę cię pochwalić w końcu w galerii dużo fotek - kolorowych!, no i filmik :loveu:[/QUOTE] Cze Karina :multi: Miło, że fotki zadowalają :evil_lol: [quote name='dzasta']No ja nie widzę po Jess grubości ale chociaż mam dobrze bo jak spojrzę na Jess Twoją to wiem że za parę dni Gabicha będzie tak wyglądać :D Fajne te zdjęcia dziewczynek :)[/QUOTE] Bo ona ogólnie jest gruba więc aż takiej różnicy nie ma patrząc od góry :eviltong: [quote name='Princess_York']śliczne dziewczynki :loveu: .[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Quote
Pegaza Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Cze Be:) ja tam widze grubą Jess nawet bardzo grubą:) fajne poczochrance:evil_lol: chyba to wpisze w kalendarz ze Be fotki dala nawet kolorowe:eviltong: Quote
karkakarka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No no :) Trzeba bedzie zapamiętać ;) Pudzio w odwiedzinach był? Quote
tigrunia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='Pegaza']Cze Be:) ja tam widze grubą Jess nawet bardzo grubą:) fajne poczochrance:evil_lol: chyba to wpisze w kalendarz ze Be fotki dala nawet kolorowe:eviltong:[/QUOTE] Cze Daria :multi: Noo.. chociaż jedna :eviltong: [quote name='karkakarka']No no :) Trzeba bedzie zapamiętać ;) Pudzio w odwiedzinach był?[/QUOTE] :razz: Ale co - o filmik chodzi? Przecie on stary jak świat tzn. jak Pudź miał jakieś 2-3 m-ce :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Witamy się po raz pierwszy :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Angelika_Roser Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Witamy się po raz pierwszy :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
*kleo* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No i gdzie to zdjęcie brzucha Jess? Chcem widzieć :) Quote
Pegaza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No bo pamietam Jess niecieżarną.. ona taka gruba nie jest..;) ciekawe jakie wyjda Pudzianki:loveu: tym razem pewno inne bo i tato inny..;) Quote
karkakarka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Hej Be :) A wydawało mi się że na jedznym zdjęciu są 3 psy, a jak się przyjrzałam to się okazało że tam ino 2 he he chyba pora okulary kupić :) Quote
*Jot* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cześć Be :multi: Też u Ciebie tak wieje i pada ? Bo u mnie strasznie :shake: Quote
tigrunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Witamy się po raz pierwszy :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] [/QUOTE] Witamy Angeliko ;) [quote name='*kleo*']No i gdzie to zdjęcie brzucha Jess? Chcem widzieć :)[/QUOTE] Nie chce mi się zrobić :diabloti: [quote name='Pegaza']No bo pamietam Jess niecieżarną.. ona taka gruba nie jest..;) ciekawe jakie wyjda Pudzianki:loveu: tym razem pewno inne bo i tato inny..;)[/QUOTE] Pudzianos to czysta mama więc szanse są spore, że wyjdą takie same :evil_lol: [quote name='karkakarka']Hej Be :) A wydawało mi się że na jedznym zdjęciu są 3 psy, a jak się przyjrzałam to się okazało że tam ino 2 he he chyba pora okulary kupić :)[/QUOTE] Cze Karina :multi: Hihi.. faktycznie zainwestuj w brylki :evil_lol: [quote name='jot11']Cześć Be :multi: Też u Ciebie tak wieje i pada ? Bo u mnie strasznie :shake:[/QUOTE] Ojj zimno, brzydko, mokro, wietrzno :placz: No i senno.. :roll: Quote
*kleo* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='tigrunia']Nie chce mi się zrobić :diabloti:[/QUOTE] To ja płakam i ubolewam :placz: Quote
dzasta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Be a od kiedy Jess zaczęła przybierać bo u mnie od wczoraj widać że Gabi w ciąży jest bo się zaokrągla tzn ożebrowanie poszło wcześnie ale teraz się taka kulka robi i ten nieznośny apetyt dzisiaj o 4 chciała jeść :D Quote
*Jot* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='*kleo*']To ja płakam i ubolewam :placz:[/QUOTE] Ja też płakam.....:placz: Be otrzyj nasze łzy i foteczki daj :diabloti: Cześć! Quote
karkakarka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 hej :) Tyle ciężarówek jest na dogo i zapomniało mi się na kiedy Jess ma termin :roll: Więc kiedy się spodziewasz maluchów? (dość że bryle se muszę kupić to jeszcze lecytynę hehe) Quote
Pegaza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No narazie psy sie zaciązyły ciekawe kiedy na Was przyjdzie pora? :D Quote
dzasta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Między Gabi a Jess jest tydzień różnicy w ciążach bo Jess tydzień wcześniej była na kryciu :D Quote
tigrunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='*kleo*']To ja płakam i ubolewam :placz:[/QUOTE] Nie rycz :eviltong: [quote name='dzasta']Be a od kiedy Jess zaczęła przybierać bo u mnie od wczoraj widać że Gabi w ciąży jest bo się zaokrągla tzn ożebrowanie poszło wcześnie ale teraz się taka kulka robi i ten nieznośny apetyt dzisiaj o 4 chciała jeść :D[/QUOTE] Jess 3 tyg. po kryciu już zaczęła się zaokrąglać. W poniedziałek (3 tyg i 2 dni po kryciu) byłam już na 100% pewna, że Jess jest w ciąży :-o W zeszłym roku tydzień później się zaokrągliła :roll: [quote name='jot11']Ja też płakam.....:placz: Be otrzyj nasze łzy i foteczki daj :diabloti: Cześć![/QUOTE] Jolka czasu mi brak .. goście mi się zwalają na weekend, 3 dni imprezowania będą i siedzę tylko w kuchni, gotuję, mrożę :shake: Zwariować idzie :eviltong: [quote name='karkakarka']hej :) Tyle ciężarówek jest na dogo i zapomniało mi się na kiedy Jess ma termin :roll: Więc kiedy się spodziewasz maluchów? (dość że bryle se muszę kupić to jeszcze lecytynę hehe)[/QUOTE] Cze Karinka :multi: Ja sama nie wiem na kiedy ona ma termin :evil_lol: Jeszcze nie liczyłam :eviltong: [quote name='Pegaza']No narazie psy sie zaciązyły ciekawe kiedy na Was przyjdzie pora? :D[/QUOTE] Na których was? :crazyeye: [quote name='dzasta']Między Gabi a Jess jest tydzień różnicy w ciążach bo Jess tydzień wcześniej była na kryciu :D[/QUOTE] To na kiedy Gabi ma termin? Nie będę musiała liczyć :evil_lol: Uff.. padam z nóg - dziś gotuję bigos i smażę rybę na grecka ..:shake: Quote
*kleo* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='tigrunia']Na których was? :crazyeye:[/QUOTE] Mnie też to zastanowiło :confused: Quote
Recommended Posts