*kleo* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://images42.fotosik.pl/187/714f918843b4c81fmed.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale ją rozepchało!!! Teraz się nie dziwię, czemu brzuch Gracki i Gabinki wydawał Ci się mały ;) Ale skoro Gracka z dwoma dużymi chłopami miała mały brzuch, to jaka wielka by musiała być ta rzekoma trójka w brzuchu Jess? Coś mi się wydaje, że może być ich więcej :cool3: Quote
tigrunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='dzasta']Właśnie właśnie a u mnie też już w brzuchu grają w piłkę się śmieję bo ruch tam :D No te Jessikowe też non stop biegają - pewnie chłopaki będą :evil_lol: [quote name='Zuza i Noddy']No, no jaki brzusio, ciekawe ile tam małych Jess siedzi. Sama jestem ciekawa :roll: [quote name='Pegaza']Be chyba zmienilam zdanie ona ma ich 4 abo i 5 hehe takiego balona jeszcze nie widzialam..:D to moja Pipi miala maly brzuchol w porownaniu do Jess.. wybieg ma 1 klasa heh spanko.. chocby hotel 4 gwiazdkowy..;) Dobre :evil_lol: No w zeszłym roku taki sam miała brzuchol :shake: [quote name='dysia-u']brzusio niezłych rozmiarów , hoho!!! :cool3: [quote name='*kleo*']http://images42.fotosik.pl/187/714f918843b4c81fmed.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale ją rozepchało!!! Teraz się nie dziwię, czemu brzuch Gracki i Gabinki wydawał Ci się mały ;) Ale skoro Gracka z dwoma dużymi chłopami miała mały brzuch, to jaka wielka by musiała być ta rzekoma trójka w brzuchu Jess? Coś mi się wydaje, że może być ich więcej :cool3: Też mam takie obawy :eviltong: Ale póki co próbuję wierzyć w ten rtg :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 To trzymamy kciuki i czekamy na wieści i foteczki mamusi i kluseczek:):) No i powodzenia życzymy Quote
Liszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 tigrunia napisał(a):Rodzimy :roll: Trzymamy kciuki za Jess :) Nas też to czeka za jakieś 10 dni. Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 tigrunia napisał(a):Rodzimy :roll: O jeny,kluseczki już będą.Trzymam kciuki,żeby wszystko poszło dobrze i szybko :loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O ja trzymam kciuki od rana Be :kciuki: No to pewnie i Gabinka za tydzień coś powije :D Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dzięki dziewczyny :loveu: Póki co poród idzie bardzo powoli .. od 6 mamy 1 dziewuszkę, która urodziła się o 8 :loveu: Słodkie maleństwo kochane już pół godziny cyca ciągnie :loveu: Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jak miło się czyta,że jest już jedna dziewuszka Czekamy na następne śliczności.Trzymajcie się dziewczyny Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Jessulce chyba jedna wystarczy bo coś się nie spieszy, żeby następne urodzić :mad: Quote
Yoko2009 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 to gratulujemy panieneczki i czekamy na dalsze wieści:) Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hahaha no to ładnie :D Urodziła Ci co chciałaś i fajrant :D Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cześć Justysia :evil_lol: Jestem za Tobą :diabloti: Jessi sprawdza jak Be długo będzie cierpliwa :evil_lol: Quote
Marzena* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gratulujemy :) Be jak Jessi urodziła już pozostałe kluseczki ??? Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Be bardzo sie ciesze z dziewczynki:loveu: i mam nadzieje ze wsio oki? bo jakos dlugo sie nie odzywasz..:roll: daj znac!!! Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No pochwal się Be!!! Ptaszki ćwierkają że już po a Ty milczysz ??? Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 dzasta napisał(a):No pochwal się Be!!! Ptaszki ćwierkają że już po a Ty milczysz ??? J cos wiesz? to pisz!! bo na nia sie nie doczekamy.. Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dobrze ćwierkają :eviltong: Mamy 3 dziewczynki :loveu: Niestety nie obeszło się bez cesarki :roll: Maluchów było w sumie 4 i to wszystkie panienki jedna niestety się zadusiła [*] Jedna z panienek zablokowała jej wyjście dlatego też musiała być cesarka.. Laski są przekochane :loveu: Marudzą cały czas bo mama mało mleka ma :mad: Ale dokarmiamy także mam nadzieję będzie dobrze :multi: A mamunia po cesarce jeszcze tematu nie ogarnia :evil_lol: Leży sobie i w głębokim poważaniu ma swoje płaczące córeczki :p Noo.. to tyle :lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Czyli bylo 4 ha wiedzialam!!! gratulacje fajnie ze tym razem coreczki.:). szkoda ze jedna za TM.. no to nocki masz z glowy hehe jak ich karmic nie bedzie chciala.. Quote
Doti1986 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No to poprosimy o zdjęcia kluseczek:) [*]dla malutkiej kruszynki:( Quote
Recommended Posts