tigrunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Mała Rita']Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by babeczka nie tuczyła, atmosfera miła była, by króliczek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, a więc porzućcie swe rozterki. Dzięki Asiu :loveu: Fajnie, że wpadłaś :multi: [quote name='karkakarka']Hej Be - gratuluję ślicznych dziewczynek :D Same baby ci wyszły hehe :loveu: A imionka już wymyśliłaś? Doczytałam, że wszystkie na Be mają być. Może Baby-Boo?, albo Baby-love? hehe tak jakoś mnie naszło na szybko heh:evil_lol: Wesołych świąt. Cze Karinka :multi: Dziękuję :loveu: Ano :loveu: Imionka już wymyślone :loveu: No trochę inne od tych Twoich ale muszę powiedzieć fajne wymysliłaś :multi: [quote name='Yoko2009']Jakie słodziutkie panieneczki:):) Wesołych Świat życzę i zmykam dalej do kuchni Dzięki Asiu :multi: Dzięki dziewczyny za zyczenia a to dla was : (wszystkich, żeby nieporozumień nie było :evil_lol:) Quote
Pegaza Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Be a juz masz faworytke swoją? jak yorki sa male to tak samo wygladają hehe wycalowalabym te brzuszki te pozycje na plecach mnie zawsze rozczulaja:loveu: Quote
*Jot* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='tigrunia'] Dzięki dziewczyny za zyczenia a to dla was : (wszystkich, żeby nieporozumień nie było :evil_lol:) Dla wszystkich to dla mnie też Dla Ciebie Be też życzonka świąteczne Quote
tigrunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Pegaza']Be a juz masz faworytke swoją? jak yorki sa male to tak samo wygladają hehe wycalowalabym te brzuszki te pozycje na plecach mnie zawsze rozczulaja:loveu: Najładniejsza na moje to jest dwójeczka czyli najmniejsza :eviltong: Ale zobaczy się.. 1 też jest fajna :loveu: [quote name='jot11']Dla wszystkich to dla mnie też Dla Ciebie Be też życzonka świąteczne Hihi Dzięki Jolcia :cool3: Quote
ladyyork Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='tigrunia'] Ojej :crazyeye: Ale nie wiesz gdzie mieszkam.. :evil_lol: [/QUOTE] Znam już miasto ,detektywów się wynajmie , znajdą cię jak maluchy będą akurat do odbioru:eviltong: Kochaniutka życze Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas - celem do spełnienia. . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Zdrowych i wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich.Wesołego Alleluja. Quote
karkakarka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A tu co tak cicho!!! Be pochwal się tymi imionami dziewczyn i pokaż je nam - daj oko nacieszyć :) Quote
Pegaza Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Be wiesz co, Ty to jestes.. zamiast nas zasypywac fotkami to sie chamisz;) dawaj te dziewczyny!!! Quote
*Jot* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No właśnie mogłaś Be w Święta napisać nam imiona lasek.Tzn.drugie bo na pierwsze mają Be. Quote
tigrunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Ja coś takiego mówiłam, że po świętach będą ?? :crazyeye: Jolka w co Ty mnie wrabiasz :mad: Laski jeszcze imion przypisanych nie mają i cały czas zastanawiam się nad trzecim imieniem bo nie jestem go pewna :roll: Poza tym laski mają się dobrze, mama też - zaraz jedziemy na ściągnięcie szwów.. Fotek nowych nie robiłam :eviltong: Zrobię jutro :cool3: Quote
*Jot* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='tigrunia']Ja coś takiego mówiłam, że po świętach będą ?? :crazyeye: Jolka w co Ty mnie wrabiasz :mad: [/QUOTE] Nie,nie Be.Nic nie pisałaś,że w Święta podasz imiona.Ja napisałam,że mogłaś.Wiesz taki prezencik dla nas :evil_lol: Quote
Marzena* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cze Be :) Dawaj te foty dziewczynek i szybciej myśl nad tymi imionami bo my tu z ciekawości umieramy ;) Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cieniu zamiast robic sobie pamiatkowe foty mlodych bo one tak szybko rosna..to ta oszczedza na tym aparacie;) Quote
*Jot* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Be robi zdjęcia i pewnie się jej nie podobają Cześć Be i dziewczynki :loveu: Quote
*kleo* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Pegaza']Cieniu zamiast robic sobie pamiatkowe foty mlodych bo one tak szybko rosna..to ta oszczedza na tym aparacie;)[/QUOTE] Albo robi foty, a nie chce nam dziewczyn pokazać żeby jaka wiedźma nie zauroczyła :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Spoko laski dopiero z pracy wróciłam :eviltong: Laski otworzyły oczy :multi: W ogóle to kończą dziś 2 tygodnie :loveu: Jedna już się obsrała dziś :angryy: I miała małe kąpanko :grins: Zjem obiad i porobię jakieś fotki.. Quote
*Jot* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='karkakarka']Zjadłaś już ten obiad?? hehe[/QUOTE] Nie popędzaj Karina,przesz to trzy dania i kompot :evillaug::megagrin::evillaug: Be przylazłam pogadać :agrue: Quote
tigrunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Ależ wy wszystkie niecierpliwe :evil_lol: Fotki mam już w aparacie, zaraz idą na fotosik :multi: Quote
megi82 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='tigrunia']Ależ wy wszystkie niecierpliwe :evil_lol: Fotki mam już w aparacie, zaraz idą na fotosik :multi:[/QUOTE] no ja już waruję ...heh Quote
karkakarka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='tigrunia']Ależ wy wszystkie niecierpliwe :evil_lol: Fotki mam już w aparacie, zaraz idą na fotosik :multi:[/QUOTE] A żebyś wiedziała, że niecierpliwe:eviltong: Quote
tigrunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Tamtararamtaram :bigcool: Gruba :loveu: Mała się wygina :loveu: Maluszek nasz :loveu: Quote
karkakarka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 http://images47.fotosik.pl/281/a990154b41a0f0cfmed.jpg hihi tej to chyba się sni, że biega :) http://images41.fotosik.pl/276/ce9b3626b69cc477med.jpg taka malunia, że na dłoni się mieści :loveu: I masz już imiona? Quote
Recommended Posts