tigrunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 dzasta napisał(a):Widziałam już na porodówce :D Super widok :) Szybka jesteś :eviltong: jot11 napisał(a):Jakie śliczne i jakie maleńkie dziewczynki :loveu::loveu: Co to jest ta "porodówka"? Gdzie ?Dajcie linka :roll: :loveu: Justa zaraz da pewnie :evil_lol: Mi się nie chce szukać znów :eviltong: *kleo* napisał(a):No w końcu :) Ile dziewuchy ważyły? Be nie boisz się, że wejdą Jess pod ubranko? :razz: Dwie po 120 i jedna 140 :multi: Na porodówce napisałam, że pierwsza dziunia miała 80 gram ale coś chyba ją źle zważyłam bo jak wróciła po całej akcji od weta to już 120 ważyła :evil_lol: Pod ubranko nie wchodzą ;) W sumie cały dzień go nie miała tylko teraz do weta ją ubrałam ale już w nim zostanie :lol: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tigrunia napisał(a):Dwie po 120 i jedna 140 :multi: Na porodówce napisałam, że pierwsza dziunia miała 80 gram ale coś chyba ją źle zważyłam bo jak wróciła po całej akcji od weta to już 120 ważyła :evil_lol: Pod ubranko nie wchodzą ;) W sumie cały dzień go nie miała tylko teraz do weta ją ubrałam ale już w nim zostanie :lol: No to ładnie, właśnie tak się zastanawiałam, bo napisałaś 80, a one na tym zdjęciu wcale na takie malizny nie wyglądają, prawie jak moje chłopaki na pierwszych zdjęciach :) Mnie tak nastraszyli tymi koszulkami, że szczeniaki wchodzą i się duszą, że nawet nie szukałam. Poszukam jak dla Ulci będzie mi potrzebna, bo gdzieś czeka na nią śliczna czerwona koszulinka :) Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Jessinka też ma czerwoną i tą niebieską w której miała zdjęcia brzucha a ta panterka była kupiona dla Buff ale już jej nie będzie potrzebować więc Jess ją odziedziczyła:multi: Quote
Pegaza Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jedna fotka ales dala.:razz:. Ja chce widziec takie z bliska:loveu: Quote
Yoko2009 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zgadzam się z moją przedmówczynią...jedna fotka nas nie zadawala i to w dodatku z daleka:(:( Pozdrawiamy kawowo i czekamy dalej na foty Quote
dzasta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja też pozdrawiam Kawowo jak moja przedmówczyni i domagam się fotek :D Quote
Doti1986 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dokładnie ja też kawkę pije i fotki chętnie zobaczę;) Quote
ladyyork Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Oj jakie te twoje maluszki kochane:loveu:, są słodziutkie Quote
*Jot* Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cześć Be i dziewczynki :multi: A ja nie będę Cię molestować o fotki Milutka jestem co? Quote
tigrunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Uff chociaż jedna :evil_lol: Cześć laski :multi: Próbuję właśnie zainstalować oprogramowanie do telefonu, żeby zgrać filmiki ale coś mi nie idzie.. chyba nie mam sterowników do tego Windowsa.. :shake: Quote
*Jot* Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Be,a na rowerku jeszcze jeździsz? Jak tam dieta? Quote
tigrunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Na rowerku nie jeździłam już 3 dni :oops: A dietki się trzymam :multi: Jutro mam ważenie :crazyeye: Zobaczymy czy coś skutkuje.. Jadę do weta, zrobię potem jakieś fotki :cool3: Quote
tigrunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 No jesteśmy :multi: Wszystko oki, teraz dopiero na ściągnięcie szwów się wybieramy 6 kwietnia ;) Gotuje mi się kolacyjka, laski śpią, Buff też a Jess ma nagły przypływ energii i sobie biega po mieszkaniu :cool3: Fotki za jakiś czas - muszę się najeść :diabloti: Na kolację bób w śmietanie :crazyeye: :loveu: Quote
dzasta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 O masz ale smaczności :D Chyba muszę pomyśleć o tej diecie :) Quote
*kleo* Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 O matko, ja chyba nigdy w życiu bobu nie jadłam, dobry on? Quote
tigrunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Justyna Polecam! Sama sobie wybierasz posiłki - najpierw ustalasz co lubisz a co nie i na podstawie tego dają Ci tygodniową dietę. Jak coś Ci nie podpasuje w każdej chwili możesz wymienić posiłek na inny z listy :multi: Ustawiasz ile chcesz posiłków, o jakich porach .. cud,miód,malina :multi: Jutro mam na sniadanie kanapkę z twarogiem i dżemem :loveu: Ajj się doczekać nie mogę :eviltong: I naleśniki na obiad :crazyeye: Rewelacja! Ja tam jestem mega zadowolona no ale zobaczymy dopiero jutro efekty na wadze :roll: Się opuściłam w rowerku przez laski :shake: No trudno.. Zdjęć dziś nie będzie! Zrobiłam ale wyszły beznadziejne :angryy: Jutro zrobię w dzień ;) Quote
tigrunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 *kleo* napisał(a):O matko, ja chyba nigdy w życiu bobu nie jadłam, dobry on? Taki sobie .. jadłam lepszy ale może dlatego taki sobie bo nie umiem go przyrządzić :evil_lol: Quote
dzasta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A ja znam tą dietę ale nie z autopsji może i ja spróbuję ale teraz będę miała inną dietę ;) Pod nazwą nerwy :) Quote
*Jot* Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Justyna dieta pod nazwą nerwy też działa :evil_lol: A ja uwielbiam bób.Taki ugotowany,odlany z wody i do niego dodaję podsmażone warzywa i słone skwareczki z cebulką.No i obowiazkowo koperek.Pychota :sabber: Quote
ladyyork Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 tigrunia napisał(a):Justyna Polecam! Sama sobie wybierasz posiłki - najpierw ustalasz co lubisz a co nie i na podstawie tego dają Ci tygodniową dietę. Jak coś Ci nie podpasuje w każdej chwili możesz wymienić posiłek na inny z listy :multi: Ustawiasz ile chcesz posiłków, o jakich porach .. cud,miód,malina :multi: Jutro mam na sniadanie kanapkę z twarogiem i dżemem :loveu: Ajj się doczekać nie mogę :eviltong: I naleśniki na obiad :crazyeye: Rewelacja! Ja tam jestem mega zadowolona no ale zobaczymy dopiero jutro efekty na wadze :roll: Się opuściłam w rowerku przez laski :shake: No trudno.. Zdjęć dziś nie będzie! Zrobiłam ale wyszły beznadziejne :angryy: Jutro zrobię w dzień ;) Kurcze może ja bym tak schudła:roll: bo taki potwór ze mnie:evil_lol: Quote
*Jot* Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jakie ślicznoty http://images38.fotosik.pl/273/a368a2217f3f244emed.jpg ślicznie,a jak słodko te łapeńki trzymają :loveu: http://images48.fotosik.pl/277/53bda3074643d859med.jpg a gdzie trzecia piękność ? :crazyeye: Jakie one są maleńkie,cudowne Cześć Be :multi: Quote
tigrunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='jot11']Jakie ślicznoty http://images38.fotosik.pl/273/a368a2217f3f244emed.jpg ślicznie,a jak słodko te łapeńki trzymają :loveu: http://images48.fotosik.pl/277/53bda3074643d859med.jpg a gdzie trzecia piękność ? :crazyeye: Jakie one są maleńkie,cudowne Cześć Be :multi: :loveu: Synchron- nie ma co :loveu: A ta "trzecia" to najmniejsza malizna.. o 30 gram mniejsza od pozostałych dwóch - poszła spać bo się żarcie znudziło :eviltong: Maruda największa :loveu: No cze Jolka :multi: Laski zważyłam się .. 0,8 kg w dół :crazyeye: Mało co ćwiczyłam tylko diety się trzymałam a i to nie zawsze wychodziło :p Fajnie :multi: Mam nadzieję, że jutro będzie trochę słonka i wybiorę się na rower :roll: Quote
Recommended Posts