Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Be pooglądałam lachony i wiesz co słodkie one są :D
Może przyślę Ci mojego malca będą miały Laski adoratora hehehe :D
Albo lepiej Ty mi jakąś dziewczynkę podeślij bo u Gabi mleka a mleka spokojnie starczy dla dwojga :D

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzasta napisał(a):
Albo lepiej Ty mi jakąś dziewczynkę podeślij bo u Gabi mleka a mleka spokojnie starczy dla dwojga :D

To może ja Ci moich podeślę? Bo Gracja już ich mniej kocha a oni ją bardzo i się dogadać nie mogą :evil_lol:

Posted

dzasta napisał(a):

Justyna ten drugi pomysł lepszy.Jak Be podeśle Ci jedną laseczkę to Robuś będzie miał od razu dziewczynę na przyszłość :loveu:

Cześć laska Be.:multi:
Daj fotki laseczek małych :loveu:

Posted

Cześć dziewczyny ;)
Trzecie imię jeszcze nie wybrane.. Szczerze to nie mam czasu nawet pomyśleć nad nim.
Okropny dzień dziś.. dopiero włączyłam komputer bo cały dzień w telewizor się lampię.. W nocy nie mogłam spać, za to w pracy prawie na biurku przysypiałam. Do tego ta katastrofa :-(
[*] całkowicie mnie rozchwiała dziś.. Ja zawsze bardzo przeżywam takie chwile, żal mi potwornie rodzin tych ludzi, którzy zginęli.. Okropna tragedia :-(
Uciekam do łóżka bo dziś nic ze mnie tu nie będzie.. Trzymajcie się !

Posted

Przyszlam pozdrowic bydgoskie dziewczyny;)

Be az trudno w to uwierzyc..ja wpadlam rano na dogo wczoraj..mialam puszczone Dzien dobryTVN i jednym uchem uslyszalam informacje o samolocie ze cos sie stalo.. jednym okiem zerknelam..Molek dziwnie zareagowala ale to byly 1 informacje.a ja jeszcze nie wiedzialam co tak faktycznie sie stalo..poszlam po chwili wziasc prysznic i slysze po chwili jak sasiadka sie dobija do mnie, mloda otworzyla drzwi a ona wola slyszalas co sie stalo..no wielka tragedia
[*]

Posted

Tak tak ciężkie chwile smutne dla wszystkich, a najbardziej dla rodzin osób które zginęły, ja tez przezywam bardzo takie tragedie, ale cóż samo życie:-(

Posted

[quote name='Pegaza']Przyszlam pozdrowic bydgoskie dziewczyny;)

Be az trudno w to uwierzyc..ja wpadlam rano na dogo wczoraj..mialam puszczone Dzien dobryTVN i jednym uchem uslyszalam informacje o samolocie ze cos sie stalo.. jednym okiem zerknelam..Molek dziwnie zareagowala ale to byly 1 informacje.a ja jeszcze nie wiedzialam co tak faktycznie sie stalo..poszlam po chwili wziasc prysznic i slysze po chwili jak sasiadka sie dobija do mnie, mloda otworzyla drzwi a ona wola slyszalas co sie stalo..no wielka tragedia

• Cześć Daria ;)
    Ja na początku nie chciałam wierzyć jak mi znajomy w pracy powiedział a że ja w soboty jestem sama w biurze to radia nigdy nie włączam, na internecie poczte miałam włączoną więc też nie widziałam.. Włączyłam zaraz radio i faktycznie :shake: Już miałam dzień z głowy choć do końca to do mnie nie docierało :-( Niedawno wróciłam z miasta. Byliśmy z Łukim na rowerach zapalić znicz przy pomniku na Starym Rynku .. nie mogę się pozbierać po tej tragedii :-(
    [quote name='PositiveThought']Ojejku, mnie tu tak długo nie było a tu taaaakaaa niespodzianka!
    A własciwie trzy niespodzianki :cool3:

http://images38.fotosik.pl/277/8424e21a264c2438med.jpg
    gratulacje! Mega spóźnione, ale szczere :)
    Cze Be1 :multi: Ojj dawno, dawno nie zaglądasz.. a szkoda :-(
    Dziękuję :loveu:
    [quote name='FREDZIU']Tak tak ciężkie chwile smutne dla wszystkich, a najbardziej dla rodzin osób które zginęły, ja tez przezywam bardzo takie tragedie, ale cóż samo życie:-(
    Nie wyobrażam sobie dramatu tych rodzin :-( Niby to nic w porównaniu chociażby do trzęsienia ziemi na Haiti i ludzi, którzy tam zginęli jednak to nas - Polaków dotknęło 1000 razy bardziej, głębiej i dotkliwiej :-(
    [quote name='jot11']Jak tam Be,lepsze masz już samopoczucie? Co tam u Laseczek? :loveu:
    :shake: byłam tu już dwa razy na dogo. Podczytuję co piszecie ale pisać .. nie mam sił.
    Laseczki przed chwilą miały wieczorne karmienie i mam nadzieję na parę godzinek dadzą mi pospać. Zmęczona jestem dziś potwornie..

Posted

FREDZIU napisał(a):
    Tak tak ciężkie chwile smutne dla wszystkich, a najbardziej dla rodzin osób które zginęły, ja tez przezywam bardzo takie tragedie, ale cóż samo życie:-(

Oj chociaż tutaj nie piszcie na temat tego wypadku, bo choćby człowiek chciał gdzieć wejść i zapomnieć to nie może ,wszędzie klepią o tej katastrofie :-(.
    Be jak się czujesz ,pokazuj laseczki:p

Posted

Cześć wszystkim :multi:
    Zrobiłam dziś fotki małej :loveu: Chciała mnie zjeść :crazyeye: Rozbrykała się gadzinka :loveu: Ale serio - nie mam sił już tu siedzieć.. uciekam spać bo taki dziś dzień miałam zalatany, że padam na twarz.. Niedawno wróciłam od weta gdzie w gabinecie spędziłam godzinę a zapłaciłam tylko 20 zł a byłam z dwiema na raz :crazyeye: hihi Tylko jutro rano jadę znów z Buff i już chyba tak mało nie zapłacę :placz: Ochrzanili mnie tylko w lecznicy, ze dzieciaków nie zabrałam bo chcieli zobaczyć :evil_lol: No.. i to by było na tyle . Uciekam - jutro będą fotki!

Posted

megi82 napisał(a):
    slicznie spiochają ,ale powiedz mi-ładnie tak maleństwo robic w bambuko?nie dobra cioteczka ;p

:diabloti:
    Pegaza napisał(a):
    Piekna ta mala:loveu:
    http://images38.fotosik.pl/279/5579c8fc0491dddemed.jpg
    widze ze male juz wstawają na nozki:)

Próbują :loveu: Ale naparzają się już nie lada :crazyeye:
    Doti1986 napisał(a):

:loveu:
    jot11 napisał(a):
    Jakie Laseczki są ŚLICZNE :loveu::loveu::loveu:

http://images46.fotosik.pl/282/8d74e260f68f204bmed.jpg Ty tu o mleku piszesz a Mała chciała Twoje długie pazury obgryźć :eviltong:

I ta jej mina mówiąca " brzydkie paznokcie, ściągaj je Pańcia! " :evil_lol:

Cześć wam z wieczora :multi: No i uciekam karmić i spać :eviltong: