dzasta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Be pooglądałam lachony i wiesz co słodkie one są :D Może przyślę Ci mojego malca będą miały Laski adoratora hehehe :D Albo lepiej Ty mi jakąś dziewczynkę podeślij bo u Gabi mleka a mleka spokojnie starczy dla dwojga :D Quote
*kleo* Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 dzasta napisał(a):Be pooglądałam lachony i wiesz co słodkie one są :D Może przyślę Ci mojego malca będą miały Laski adoratora hehehe :D Albo lepiej Ty mi jakąś dziewczynkę podeślij bo u Gabi mleka a mleka spokojnie starczy dla dwojga :D To może ja Ci moich podeślę? Bo Gracja już ich mniej kocha a oni ją bardzo i się dogadać nie mogą :evil_lol: Quote
*Jot* Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 dzasta napisał(a):Be pooglądałam lachony i wiesz co słodkie one są :D Może przyślę Ci mojego malca będą miały Laski adoratora hehehe :D Albo lepiej Ty mi jakąś dziewczynkę podeślij bo u Gabi mleka a mleka spokojnie starczy dla dwojga :D Justyna ten drugi pomysł lepszy.Jak Be podeśle Ci jedną laseczkę to Robuś będzie miał od razu dziewczynę na przyszłość :loveu: Cześć laska Be.:multi: Daj fotki laseczek małych :loveu: Quote
karkakarka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Hej BE :) Jak tam dziewczynki? trzecia ma już imię? Quote
tigrunia Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Cześć dziewczyny ;) Trzecie imię jeszcze nie wybrane.. Szczerze to nie mam czasu nawet pomyśleć nad nim. Okropny dzień dziś.. dopiero włączyłam komputer bo cały dzień w telewizor się lampię.. W nocy nie mogłam spać, za to w pracy prawie na biurku przysypiałam. Do tego ta katastrofa :-( [*] całkowicie mnie rozchwiała dziś.. Ja zawsze bardzo przeżywam takie chwile, żal mi potwornie rodzin tych ludzi, którzy zginęli.. Okropna tragedia :-( Uciekam do łóżka bo dziś nic ze mnie tu nie będzie.. Trzymajcie się ! Quote
Pegaza Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Przyszlam pozdrowic bydgoskie dziewczyny;) Be az trudno w to uwierzyc..ja wpadlam rano na dogo wczoraj..mialam puszczone Dzien dobryTVN i jednym uchem uslyszalam informacje o samolocie ze cos sie stalo.. jednym okiem zerknelam..Molek dziwnie zareagowala ale to byly 1 informacje.a ja jeszcze nie wiedzialam co tak faktycznie sie stalo..poszlam po chwili wziasc prysznic i slysze po chwili jak sasiadka sie dobija do mnie, mloda otworzyla drzwi a ona wola slyszalas co sie stalo..no wielka tragedia [*] Quote
FREDZIU Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Tak tak ciężkie chwile smutne dla wszystkich, a najbardziej dla rodzin osób które zginęły, ja tez przezywam bardzo takie tragedie, ale cóż samo życie:-( Quote
*Jot* Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Jak tam Be,lepsze masz już samopoczucie? Co tam u Laseczek? :loveu: Quote
tigrunia Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Pegaza']Przyszlam pozdrowic bydgoskie dziewczyny;) Be az trudno w to uwierzyc..ja wpadlam rano na dogo wczoraj..mialam puszczone Dzien dobryTVN i jednym uchem uslyszalam informacje o samolocie ze cos sie stalo.. jednym okiem zerknelam..Molek dziwnie zareagowala ale to byly 1 informacje.a ja jeszcze nie wiedzialam co tak faktycznie sie stalo..poszlam po chwili wziasc prysznic i slysze po chwili jak sasiadka sie dobija do mnie, mloda otworzyla drzwi a ona wola slyszalas co sie stalo..no wielka tragedia Cześć Daria ;) Ja na początku nie chciałam wierzyć jak mi znajomy w pracy powiedział a że ja w soboty jestem sama w biurze to radia nigdy nie włączam, na internecie poczte miałam włączoną więc też nie widziałam.. Włączyłam zaraz radio i faktycznie :shake: Już miałam dzień z głowy choć do końca to do mnie nie docierało :-( Niedawno wróciłam z miasta. Byliśmy z Łukim na rowerach zapalić znicz przy pomniku na Starym Rynku .. nie mogę się pozbierać po tej tragedii :-( [quote name='PositiveThought']Ojejku, mnie tu tak długo nie było a tu taaaakaaa niespodzianka! A własciwie trzy niespodzianki :cool3: http://images38.fotosik.pl/277/8424e21a264c2438med.jpg gratulacje! Mega spóźnione, ale szczere :) Cze Be1 :multi: Ojj dawno, dawno nie zaglądasz.. a szkoda :-( Dziękuję :loveu: [quote name='FREDZIU']Tak tak ciężkie chwile smutne dla wszystkich, a najbardziej dla rodzin osób które zginęły, ja tez przezywam bardzo takie tragedie, ale cóż samo życie:-( Nie wyobrażam sobie dramatu tych rodzin :-( Niby to nic w porównaniu chociażby do trzęsienia ziemi na Haiti i ludzi, którzy tam zginęli jednak to nas - Polaków dotknęło 1000 razy bardziej, głębiej i dotkliwiej :-( [quote name='jot11']Jak tam Be,lepsze masz już samopoczucie? Co tam u Laseczek? :loveu: :shake: byłam tu już dwa razy na dogo. Podczytuję co piszecie ale pisać .. nie mam sił. Laseczki przed chwilą miały wieczorne karmienie i mam nadzieję na parę godzinek dadzą mi pospać. Zmęczona jestem dziś potwornie.. Quote
ladyyork Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 FREDZIU napisał(a):Tak tak ciężkie chwile smutne dla wszystkich, a najbardziej dla rodzin osób które zginęły, ja tez przezywam bardzo takie tragedie, ale cóż samo życie:-( Oj chociaż tutaj nie piszcie na temat tego wypadku, bo choćby człowiek chciał gdzieć wejść i zapomnieć to nie może ,wszędzie klepią o tej katastrofie :-(. Be jak się czujesz ,pokazuj laseczki:p Quote
tigrunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Cześć wszystkim :multi: Zrobiłam dziś fotki małej :loveu: Chciała mnie zjeść :crazyeye: Rozbrykała się gadzinka :loveu: Ale serio - nie mam sił już tu siedzieć.. uciekam spać bo taki dziś dzień miałam zalatany, że padam na twarz.. Niedawno wróciłam od weta gdzie w gabinecie spędziłam godzinę a zapłaciłam tylko 20 zł a byłam z dwiema na raz :crazyeye: hihi Tylko jutro rano jadę znów z Buff i już chyba tak mało nie zapłacę :placz: Ochrzanili mnie tylko w lecznicy, ze dzieciaków nie zabrałam bo chcieli zobaczyć :evil_lol: No.. i to by było na tyle . Uciekam - jutro będą fotki! Quote
dysia-u Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 my też cię ochrzanimy bo chcemy widzieć dzieciaki Quote
Pegaza Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tez bym musiala isc do weta ale chyba na poludnie to przeloze..bo mi sie nie chce ruszyc tylka z lozka..;) daj te foty bo ja Cie tez zara pogryze::razz: Quote
Pegaza Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 jot11 napisał(a):Be,gdzie te fotki??? :mad::mad: Ja wiedzialam obiecanki cacanki:razz: Quote
Marzena* Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 dysia-u napisał(a):my też cię ochrzanimy bo chcemy widzieć dzieciaki Ja też się podpinam pod to ochrzanianie ;) Pokaż dzieciaki ! Quote
tigrunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ale niecierpliwe :eviltong: No i mała zadziorka :loveu:: Quote
megi82 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 och jakie słodkie mlaleństwa...mogłabym patrzeć się na nie godz. Quote
tigrunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 megi82 napisał(a):och jakie słodkie mlaleństwa...mogłabym patrzeć się na nie godz. :loveu: Jeszcze 3 ;) Myślała, że mleko będzie :evil_lol: Quote
megi82 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 slicznie spiochają ,ale powiedz mi-ładnie tak maleństwo robic w bambuko?nie dobra cioteczka ;p Quote
Pegaza Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Piekna ta mala:loveu: http://images38.fotosik.pl/279/5579c8fc0491dddemed.jpg widze ze male juz wstawają na nozki:) Quote
Doti1986 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://images46.fotosik.pl/282/8d74e260f68f204bmed.jpg Ojej ale słodziaczek:) Quote
*Jot* Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jakie Laseczki są ŚLICZNE :loveu::loveu::loveu: http://images46.fotosik.pl/282/8d74e260f68f204bmed.jpg Ty tu o mleku piszesz a Mała chciała Twoje długie pazury obgryźć :eviltong: Quote
tigrunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 megi82 napisał(a):slicznie spiochają ,ale powiedz mi-ładnie tak maleństwo robic w bambuko?nie dobra cioteczka ;p :diabloti: Pegaza napisał(a):Piekna ta mala:loveu: http://images38.fotosik.pl/279/5579c8fc0491dddemed.jpg widze ze male juz wstawają na nozki:) Próbują :loveu: Ale naparzają się już nie lada :crazyeye: Doti1986 napisał(a):http://images46.fotosik.pl/282/8d74e260f68f204bmed.jpg Ojej ale słodziaczek:) :loveu: jot11 napisał(a):Jakie Laseczki są ŚLICZNE :loveu::loveu::loveu: http://images46.fotosik.pl/282/8d74e260f68f204bmed.jpg Ty tu o mleku piszesz a Mała chciała Twoje długie pazury obgryźć :eviltong: I ta jej mina mówiąca " brzydkie paznokcie, ściągaj je Pańcia! " :evil_lol: Cześć wam z wieczora :multi: No i uciekam karmić i spać :eviltong: Quote
Recommended Posts